+2 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (371 puan) tarafından

Arkadaşlar benim kulağımda iki ay olacak tıkanıklık var ve sonra hastaneye gttm kbbye sıvı varmış doktor ilaç yazdı ama ben kafama tükürm düzenli kullanmdm ama kulağım açıldı sonra tıkanıklık gitti sonra geçenlerde hasta oldum baş ağrım oldu kemik ağrısı oldu sonra rüzgarlı havaya çıktım kulağıma hava girdi kulağım tıkandı yine 1 haftadr tıkalı başka bir doktora gittm kbbye işitme testine girdim bazı sesleri duydum bazılarını duymadm doktor teste baktı ani işitme kaybi var dedi kulağında sıvı toplanms dedi duzelirmi dedim zor dedi ilaç yazdı kullaniyorum bugün 3uncu gün kullanıyorum ama hala aynı kulağım hiç başından geçen oldumu böyle bişey gecermi bu kulağım çok agliyorum sağır olmam insallah

7 Cevaplar

+1 oy
(371 puan) tarafından

Ne olur okuyup geçmeyin varmı hiç başına gelen veya bilen

(108 puan) tarafından

Geçmiş olsun. Benim de öyle olurdu küçüklükten beri. İlaçları duzneli kullanmamak rağmen acilmazdi bazen. Ozaman tüp takıyorlar.  O sıvıyı boşaltıp hava aldırıyor. Çok iyi bir doktora git. Ben bu şeyler yüzünden kulağımın birini kaybettim

(371 puan) tarafından

Gerçektenmi

(108 puan) tarafından

Malesef. Dedigimi gibi iyi bir doktora gidin kesinlikle.ihmal etmeyin. Biz hiç ihmal etmezdik. Annemler en iyi özel doktorlara götürürdü. Oyleyken sonuç bu oldu. Korkutmak için demiyorum. Herkesin öyle olcak diye de birşey yok. Sadece hafife almayın.

-Reklam-
+1 oy
(371 puan) tarafından

Cevap verirmsnzzz yaa

+1 oy
(3,299 puan) tarafından

Geçmiş olsun bilgim yok maalesef 

Post yukarı çıksın diye yazdım 

(371 puan) tarafından

Teşekkürler 

0 oy
(11,537 puan) tarafından

Çok çok geçmiş olsun zaman kaybetme doktora git yine geçmedi diye ☹️

(371 puan) tarafından

Teşekkürler 

0 oy
(690 puan) tarafından

Aaa bende boyleyim ve ihmal ediyorum acil sifa versin Rabbim canim ilaclarini duzenli kullan ve baska doktor daha gorun bence 

(371 puan) tarafından

İki doktora göründüm birisi geçer dedi birisi zor dedi 

(371 puan) tarafından

Senin nasıl bişey peki canm

0 oy
(386 puan) tarafından

Bendede var kulak problemi su kaçınca hiç duyamıyorum.kuruyunca geçiyor çok net olmadads çok şükür  Kulak zarım delik bide. Doktora gitmiyorum gitiğimde qmeliyatlık diyor korktuğum için yapamıyorum. Ama siz ihmal etmeyin yinede başka bi doktora görünün. Bendede su kaçınca o su kuruyunca geçiyo

(371 puan) tarafından

Teşekkürler canm cevap verdiğin için Allah sanada şifa versin 

(386 puan) tarafından

Ecmain

0 oy
(976 puan) tarafından

Şu an bende de var canım aynısı hamile olduğum için ilaç da kullanamıyorum doktor da gitmedim açıkçası ama çok çok az bir oranda duyuyor tek kulağım diğeri zaten hiç duymuyor hem de aylardır

(371 puan) tarafından

Ay gerçekten miii

(976 puan) tarafından

Valla canım sen öyle diyince korktum bu akşam gittim hastaneye antibiyotik verdi Dr biri tamamen tıkanmış diğeride biraz tıkanmış dedi 

(371 puan) tarafından

İnşallah düzelir canm benim

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 76 göst.
11 Mart 2025 Diğer kategorisinde Kar tanesi (2,978 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 305 göst.
1 Mart 2024 Diğer kategorisinde Daydreamerukenn21 (761 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 648 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Mesutun hatunu (322 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 52 göst.
12 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gurbett (373 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,755 soru

23,821,788 cevap

318,324 kullanıcı

...