+2 oy
531 göst.
Moda kategorisinde (1,229 puan) tarafından

Sürekli post açıyorlar 2 saat yorum yapıyoruz ondan sonra yorumumuza cevap veriliyor bir bakıyoruz a post kapanmış Yok öyle yağma bir bekleyin de bakalım kim arkamızdan ne konuşmuş admin bu konuda bence artık bir şey yapmalı 

18 Cevaplar

+1 oy
(1,229 puan) tarafından

En İyi Cevap

Offff sıkıldım kapatıyorum postu 😂 😂 😂 

-Reklam-
+3 oy
(2,197 puan) tarafından

Ya da hoşumuza gitmeyen yorumu silme özelliği gelsin

Haliyle çatışma engellenir ve postlarda hemen gizlenmez.

(2,918 puan) tarafından

Ama bazende gerçekleri duymak istemeyenler oluyor canım o zaman nabza göre şerbet vermesi gerekiyor herkesin:)

(1,229 puan) tarafından

Bilmiyorum ama yorumları silmek de bana mantıklı gelmiyor mesela atıyorum sadece bütün olumsuz yorumları bu sefer de silecekler olumlu yorumlara bırakıyorlar o da aslında bir mantıklı gelmiyor bana orta yolu var mı yok mu onu da bilmiyorum

(2,918 puan) tarafından

Bende bilmiyorum canım belki bı çözüm bulunur:)

tarafından

Ya evet eleştiri olarak böyle bir sorun olabilir ama bazıları daha konuyla hiç alakasız girip birilerinin yorumlarında salça oluyor yani mesela bir posta tartışmış veya hem fikirde değilse kadının açtığı bütün postlara girip olumsuz yorum yapanlar da var burada

(19,326 puan) tarafından

İşine gelmeyen her yorum silinirse ben sadece 'Haklısın' yazarım yorumlara 

+2 oy
(2,754 puan) tarafından

Belki anlık özel birsey paylaştı,  gizlemesi gerek . O bakımdan iyi oluyor

(1,229 puan) tarafından

Anlık özel bir şeyse o zaman başlığını eklesin 10 dakika içinde kapatacağım ona göre de insanlar ya cevap versin ya da vermesin ben oraya yorum yapıyorum bana 10 tane cevap verilmiş bakıyorum 10 tane bildirim var cevap vermiş a yok kaldırmış öyle bir saçmalık olabilir mi o zaman süre kollu olabilir ya da süresiz şey gelsin mesela 30 saniye yayınlanacak 40 saniye ne bileyim bir şeyler yapılsın yani

(2,754 puan) tarafından

Günlük hayattada karsimizdaki kisiyi iletişim olarak yonlendiremiyoruz ki bu kurallara sanal alemde dikkate alsın. Yarın kapatan var, sonradan tanışık çıktığını düşünüp kapatan var, varda var. Cevap konusunda hakli olabilirsiniz ama mecburiyet yok

(2,754 puan) tarafından

Hakarette onu ilgilendirir, biz o dedi diye öyle mi olacagiz. Zaten karakteri olsa hakaret ediyorsa arkasında olur

+2 oy
(4,517 puan) tarafından

Bence istediğin zaman gizlenmesi daha güzel sanal dünya zaten kimse kimseyi tanımıyor postun kapanmasi beni hiç rahatsız etmiyor açıkçası 

(1,229 puan) tarafından
+1

Sorun postun kapanması değil ki zaten sorun bir şeye yorum yapıyorsun sana 30 tane bildirim geliyor cevap verirmiş sana ama kimin ne cevap verdi sana ne denildiği orada hakaret mi edilmiş övülmüş mü onu bilmiyorsun o sıkıntı

+2 oy
(1,157 puan) tarafından

Gizlesin nolacak ki  bence gizlemek çok mantıklı sonuçta kişisel alanı paylaşır arkasına pişman olur gizler

(390 puan) tarafından

Dedikodu dinleyemedi ya ondan kapanmasin istiyor 

(1,157 puan) tarafından

Bilemem canım yani sonycta burada isteyen post açtığı gibi istemeyen de gizleyebilir

(390 puan) tarafından

Kesinlikle ya belki yanlış birşey paylaştı ne saçma olur 

(1,229 puan) tarafından
+1

Nehir göksucuğum madem dedikodu dinleyemedi o zaman bu senin burada ne iş var burada dedikodu dışında bir şey mi dönüyor gidersin anne bakım ya da hamileler soru cevaba girersin orada normal anneliğini yaparsın burada dedikodu bölümüne gelip de ay dedikodu dinlemedi deme öyle bir çelişkeyle girme kendinle hem sana ne seni ne ilgilendiriyor

(1,229 puan) tarafından

Nehir mesela sen şu an hemen sazan gibi atladın ya benim postuma cevap verdin ya benim yorumumu bu şekilde mesela ben de sana şu an bir şekilde bir cevap veriyorum ama sen daha bildirimi görmeden hop ben postu kapatıyorum ben senin arkandan bir sürü saydırdım ama sen beni göremedin Gören de görmüş oldu ben buna karşıyım o zaman kimse kimseye cevap vermesin

(390 puan) tarafından

Doğru da hani belki yanlış birşey attı ben geçen bir resim attım direk gizledim sonra öyle şeyler de oluyor 

(1,229 puan) tarafından

Ya yok o ayrı mesela yemek soruyor cevap veriyorum bı baktım kalkmış 

(390 puan) tarafından
+1

Öyle şeylerin kalkmasi bana da saçma geliyor bence cevap alınca siliyor da olabilir gereksiz post olmasın diye 

(1,229 puan) tarafından

+++işte demek istediğim bu 

+1 oy
(1,912 puan) tarafından

Offf bende çoğu zaman sinir oluyorum post açıyor Aradan 1 saat geçmiyor kapatıyor valla ne yalan söyleyeyim çoğu zaman saydırıyorum🫤

(1,229 puan) tarafından

Dur bende kapatacağım şimdi 😂😂😂😂

(1,912 puan) tarafından

Saydırırım arkadan bak haberin olsun 😬😬😬

+1 oy
(2,441 puan) tarafından

Süreli post diye bir uygulama gelebilir bence mesela bir postun açık kalma süresi 10 dk gibi sonra otomatik silinme özelliği gibi postun kaç dk açık kalacağı belli olur ona göre şey yapılır 

+1 oy
(29,564 puan) tarafından

Gerekli zmaan biz kapatıyoruz yada kişi kendi gizliyor çokta takılmayın yani ..

Olağan şeyler bunlar

+1 oy
(3,093 puan) tarafından

En azindan bildirim gelen cvabimizi gorsek 

+1 oy
(10,700 puan) tarafından

Allahımm haklı bir isyan daha 😂

Az önce uygulamaya girdim. Yemin eidyorum 6 tane bildirim vardı her tıkladığım bildirimde "bu soru soran kişi tarafından gizlendi" yazıyor. E zıkkımın kökü artık yani 😂

Artık herkesi ti'ye alıp kısacık cvplar vercem yetti gerçektennn

+1 oy
(489 puan) tarafından

En azından 24 saat gizlenmesin ondan sonra müsade edilsin.

0 oy
(4,738 puan) tarafından

Evet ya, yorum yapıyorsun bildirim geliyor post kapanmış o zaman neden açıyorsun ki. Post kapatma 24 saat sonra olsa çok iyi olur. Diğer olaylı postlar için uyarı veriliyor zaten. Birde yorum yapıyorsun zahmet edip cevap vermeyenler var onlarda uyarilsa keşke 

(1,229 puan) tarafından

Ay evet sorma ya ben de ona kıl oluyorum o zaman en başa atın abi başlık 10 dakika sonra kapatacağım 20 dakika sonra kapatacağım ona göre cevap verin biz de ona göre yorum yapalım ya da yapmayalım ya da o tarz postlarda kimse kimsenin yorumunun altına cevap yazmasın herkes kendi fikrini söylesin çıksın

(4,738 puan) tarafından

Yok ya öyle yapmazlar biliyorlar kimse cevap vermez, cevabı alıp bir teşekkür etmeden kapattan bile var. Değişik bir kafa.  

0 oy
(563 puan) tarafından

Bende uzun uzun yazdım tam cevap verecektim post kapanmış açmasıyla kapatması bir olmuş zaten 

(1,229 puan) tarafından

Sormaya ben de 2 saat 10 satırlık yazdım vakit ayırıyorum şey yapıyorum Bir de kötü bir olay anlatmış aile sorunu ile alakalı ona bir akıl kendimce vermeye çalışıyorum hanımefendi postunu kapatmış ablacığım madem o kadar özel paylaşma o zaman ha paylaşıyorsan da koy de ki oraya ben 10 dakika sonra postumu kapatacağım evde 20 dakika sonra kapatacağım

(563 puan) tarafından

Cevap vermeyince neden cevap verilmiyor oluyor değişik insan çok ben de açıyorum ama 2 gün sonra kapatıyorum belki bir yazan olur diye buraya yaziyorsan neden insanın cevao vermesini beklemezsin ki 

0 oy
(991 puan) tarafından

Ben cevapları aldıktan sonra sorunun kalmasını sevmiyorum açıkçası bence o açıdan iyi oluyor gizlemek.

Ama tabi aktif olarak cevap verilen kaldırılınca kızıyor insanlar o da doğru belli bir süresi olursa belki daha güzel olur

0 oy
(10,398 puan) tarafından

Keşke onun yerine sevmediğim insanları engelesek hiç bir şekilde birbirimizin cevaplarını görmesek ne güzel olurdu 

(5,855 puan) tarafından
+1

Kız bu sanal ortamda nasıl birbirinizi sevmemeyi beceriyorsunuz anlamıyorum😂😂😂😂

(10,398 puan) tarafından

Canım benim bazıları takık her yorumuna salça oluyo bak şimdi bunada gelir  hahaaa 🤣

(5,855 puan) tarafından

Şimdi benim salça olduğum gibi 😂😂😂 

Ama benim kimseye kötülüğüm yok kendi halimdeyim😂😂😂

(10,398 puan) tarafından

Yok canım sana değildi lafım 

(5,855 puan) tarafından

🫶🏻🫶🏻🫶🏻 

0 oy
(741 puan) tarafından

9 kadar cok duzenlenmesi gereken sey var ki 

0 oy
(3,079 puan) tarafından