Kadın doğum doktorlarının ameliyat günlerini nasıl öğrenebilirim?
Kendilerine sorarak çünkü değişiyor benim doğumuma az kalmıştı doktorum cumartesi kontrole çağırmıştı o gün gitiğimdede sürekli ameliyathanede idi
Tamam canım, inşallah pazartesi gideceğim doktor gün verir. Teşekkür ederim
Rica ederim canım hayırlı doğumlar ❤️
Amin canım inşallah ❤️
❤️❤️
❤️❤️❤️❤️
Ameliyatın belli bir günü mü olur kız haftan dolduğunda gidersin yapar illa ameliyat tarihi mi beklenmeli ilk kez duydum dogumun günü olmaz
Editörüm ben sezeryan oldum Kerem de bunda da sezeryan olcam ama doktor beni 40 haftaya kadar bekletiyor yaaa, benim bildiğim en geç 38 de alınılır
Benimki 39+2 de alındı ama 40 hafta sezeryana bekletmek mantıklı degil tabi
Pazartesi başka doktora gideceğim inşallah editörüm, bakalım o ne diyecek
Normalde sezeryan oldigunda gun vermesi gerekiyor cnm Ben normal. Dogum. Yaptim. Ikisinide. Ama yanimdaki bir bayana gun vermisti su gun gel. Ameliyat alicam diye birde orda sekreter oluyor ya onlar soyluyorlar bana soylemisti doktor hanim. Yok su zamana gelir demisti en iyisi Sen baska doktora git cnm
Ben de öyle biliyorum canım ama bu doktor sırf para kazanmak için beni bekletiyor 40 haftaya kadar, pazartesi başka doktora randevum var ona gidecem inşallah bakayım o ne diyecek. İnşallah gün verir yaaa
Insallah cnm ewt bazi doktorlar oyle maalesef para alayim. Diye aynen git bakalim. Doktor. Ne dicek. Say saglim. Kurtulun da haberlerini bekliyoruz bakalim
Amin canım benim inşallah
Canım neredesin ve hangi hastane genelde sitelerinde doktorların çalısma takviminde yazar bizim burda öyle üstelik ben randevusu öyle bakarak alırdım randevu bulamazsam bakardım ona göre erken giderdim hep
Ayy gerçekten mi canım? Sence ona gitsem bana gün verir mi? Arada sancım da oluyor, bir de doktor iyi midir?
Yani daha önce hiç muayene etmediği için ne der bilemiyorum. Ben Düzce'den kontrole geliyordum, kızımın doktoruydu. Oğluma hamile olduğumu öğrenince direk onunla 2.gebelik sürecimi devam ettirdim her kontrole sakaryaya geliyordum. Tabi doğumu orda ve Melih hoca ile yapmak kısmet olmadı ama severim kendisini çok ilgili bir doktordur.
Teşekkür ederim canım
Rica ederim canım sağlıkla al kucağına
Amin canım inşallah
1,507,784 soru
24,610,759 cevap
364,068 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın