0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından

Kadın doğum doktorlarının ameliyat günlerini nasıl öğrenebilirim?

4 Cevaplar

+1 oy
(5,904 puan) tarafından

Kendilerine sorarak çünkü değişiyor benim doğumuma az kalmıştı doktorum cumartesi kontrole çağırmıştı o gün gitiğimdede sürekli ameliyathanede idi 

(508 puan) tarafından

Tamam canım, inşallah pazartesi gideceğim doktor gün verir. Teşekkür ederim 

(5,904 puan) tarafından

Rica ederim canım hayırlı doğumlar ❤️

(508 puan) tarafından

Amin canım inşallah ❤️

(5,904 puan) tarafından

❤️❤️

(508 puan) tarafından

❤️❤️❤️❤️

-Reklam-
+1 oy
(2,479 puan) tarafından

Ameliyatın belli bir günü mü olur kız haftan dolduğunda gidersin yapar illa ameliyat tarihi mi beklenmeli ilk kez duydum dogumun günü olmaz

(508 puan) tarafından

Editörüm ben sezeryan oldum Kerem de bunda da sezeryan olcam ama doktor beni 40 haftaya kadar bekletiyor yaaa, benim bildiğim en geç 38 de alınılır 

(2,479 puan) tarafından

Benimki 39+2 de alındı ama 40 hafta sezeryana bekletmek mantıklı degil tabi

(508 puan) tarafından

Pazartesi başka doktora gideceğim inşallah editörüm, bakalım o ne diyecek

+1 oy
(120 puan) tarafından

Normalde sezeryan oldigunda gun vermesi gerekiyor cnm Ben normal. Dogum. Yaptim. Ikisinide. Ama yanimdaki bir bayana gun vermisti su gun gel. Ameliyat alicam diye birde orda sekreter oluyor ya onlar soyluyorlar bana soylemisti doktor hanim. Yok su zamana gelir demisti en iyisi Sen baska doktora git cnm

(508 puan) tarafından

Ben de öyle biliyorum canım ama bu doktor sırf para kazanmak için beni bekletiyor 40 haftaya kadar, pazartesi başka doktora randevum var ona gidecem inşallah bakayım o ne diyecek. İnşallah gün verir yaaa

(120 puan) tarafından

Insallah cnm ewt bazi doktorlar oyle maalesef para alayim. Diye aynen git bakalim. Doktor. Ne dicek. Say saglim. Kurtulun da haberlerini bekliyoruz bakalim 

(508 puan) tarafından

Amin canım benim inşallah 

+1 oy
(2,037 puan) tarafından

Canım neredesin ve hangi hastane genelde sitelerinde doktorların çalısma takviminde yazar bizim burda öyle üstelik ben randevusu öyle bakarak alırdım randevu bulamazsam bakardım ona göre erken giderdim hep 

(508 puan) tarafından

Ayy gerçekten mi canım? Sence ona gitsem bana gün verir mi? Arada sancım da oluyor, bir de doktor iyi midir? 

(455 puan) tarafından

Yani daha önce hiç muayene etmediği için ne der bilemiyorum. Ben Düzce'den kontrole geliyordum, kızımın doktoruydu. Oğluma hamile olduğumu öğrenince direk onunla 2.gebelik sürecimi devam ettirdim her kontrole sakaryaya geliyordum. Tabi doğumu orda ve Melih hoca ile yapmak kısmet olmadı ama severim kendisini çok ilgili bir doktordur.

(508 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

(455 puan) tarafından

Rica ederim canım sağlıkla al kucağına

(508 puan) tarafından

Amin canım inşallah 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 147 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde kaderdemir (815 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 271 göst.