Tavsiye verirmisiniz neler ile baslayim ilk
Buzlukta bal kabagi var ilk onu versem buzlukta olmasi sikinti olurmu
Siz hangi siraya dogru gittinis
İlk yoğurt lâ başladım ben sonra patates havuç kabak elma şeftali muz falan ilk çocuğumda çocuklar için olan bölümü var bu uygulama nım oraya da bakıyordum baya yardımcı oldu ek gıda hakkında bilgi
Biz şuan sadece yoğurt yiyoruz bazen içine elmayı buharda haşlayıp kaşıkla kazıyıp ekliyoruz avakado ekledik ama ana madde hep yoğurt minik minik yancilarini ekliyorum buharda havuç brokoli patates kabak ama suyla temas etmiyorum hep buharda
Ek gıda yedi ise normal tok sonuçta aç karna biz 90 100 ml iciyoz anca çıkıyor iki meme
Yok canim ek gida tadimlik veriyom sabah bir cay kasigi kadar bal kabagi verdim o kadar acti yani
Ya o zaman bilemiyorum cnm benim oğlan sabah emiyor yarım saat felan uyuyor 8 buçukta ben çıkıyorum uyuyor oluyor 10 a doğru kalkıyor Muş ıhlamur veriyor eşim saat 11.40 geliyorum emiyor ek gıda veriyorum yine emiyor uyutup çıkıyorum 2 ye gelmeden kalkıyor Muş geri oyun su verme sagdigim sütü verme derken sole böle 3.45 te evde oluyorum emiyor yemek hazırlıyorum ek gıda yiyor emip uyuyor
Ya masallah ne guzel uyuyor gunde kac Kere uyku yapiyor ve kac saat
Ben duzene Sokamadim en fazla 15 Dakika uyuyor bir uykuda
Bak simdi gece uykusuna yatirdim guyya bu 3 cu kez tekrar uyutusum hala dalmadi niye bilmiyom
Gündüz 2 3 derin uyku yapıyor gece 10 11 yatırıyorum 1 gibi garanti emiyor sonra uyut tekrar yatır 4 gibi alt değişimi emme tekrar yatır daha bı düzen yok eşim güzel bakıyor evde çıt çıkmıyor uyanırsa kucağında pispis açıyor ikisi sarılıp uyuyorlar
Ev yapımı yoğurtla baslayabilrisn.
412,411 soru
12,415,683 cevap
45,011 kullanıcı