0 oy
59 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (472 puan) tarafından

Tavsiye verirmisiniz neler ile baslayim ilk 

Buzlukta bal kabagi var ilk onu versem buzlukta olmasi sikinti olurmu 

Siz hangi siraya dogru gittinis

3 Cevaplar

0 oy
önce (2,257 puan) tarafından

İlk yoğurt lâ başladım ben sonra patates havuç kabak elma şeftali muz falan  ilk çocuğumda çocuklar için olan bölümü var bu uygulama nım oraya da bakıyordum baya yardımcı oldu ek gıda hakkında bilgi

-Reklam-
0 oy
önce (1,170 puan) tarafından

Biz şuan sadece yoğurt yiyoruz bazen içine elmayı buharda haşlayıp kaşıkla kazıyıp ekliyoruz avakado ekledik ama ana madde hep yoğurt minik minik yancilarini ekliyorum buharda havuç brokoli patates kabak ama suyla temas etmiyorum hep buharda

Ek gıda yedi ise normal tok sonuçta aç karna biz 90 100 ml iciyoz anca çıkıyor iki meme 

önce (472 puan) tarafından

Yok canim ek gida tadimlik veriyom sabah bir cay kasigi kadar bal kabagi verdim o kadar  acti yani

Ya o zaman bilemiyorum cnm benim oğlan sabah emiyor yarım saat felan uyuyor 8 buçukta ben çıkıyorum uyuyor oluyor 10 a doğru kalkıyor Muş ıhlamur veriyor eşim saat 11.40 geliyorum emiyor ek gıda veriyorum yine emiyor uyutup çıkıyorum 2 ye gelmeden kalkıyor Muş geri oyun su verme sagdigim sütü verme derken sole böle 3.45 te evde oluyorum emiyor yemek hazırlıyorum ek gıda yiyor emip uyuyor 

önce (472 puan) tarafından

Ya masallah ne guzel uyuyor gunde kac Kere uyku yapiyor ve kac saat 

Ben duzene Sokamadim en fazla 15 Dakika uyuyor bir uykuda  

Bak simdi gece uykusuna yatirdim guyya bu 3 cu kez tekrar uyutusum hala dalmadi niye bilmiyom 

Gündüz 2 3 derin uyku yapıyor gece 10 11 yatırıyorum 1 gibi garanti emiyor sonra uyut tekrar yatır 4 gibi alt değişimi emme tekrar yatır daha bı düzen yok eşim güzel bakıyor evde çıt çıkmıyor uyanırsa kucağında pispis açıyor ikisi sarılıp uyuyorlar 

0 oy
önce (553 puan) tarafından

Ev yapımı yoğurtla baslayabilrisn.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 95 göst.
0 oy
7 cevap 210 göst.
0 oy
5 cevap 140 göst.

412,446 soru

12,417,148 cevap