0 oy
140 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (3,066 puan) tarafından

Esim asker yalniz yasiyorm anne babam kardesim yok anne babami kaybettim kardesim uzaktq.

Ama memlekette giris katta oturuyorm yalnzca 4 yasinda oglm vr 

Bazen cok korkuyor urkuyorm

Bazen de diyorm kaynanama mi gitsem bana maddi manevi her turlu kotulugu dokunmus birisi

Olms anne babama sinirlenp kufretmis biri ama sahipszlik kimsesizluk beni cok korkutuyor yoruyor

Suan ses duydum cok korktum esimi wp dan aradim oda oda dolandim kontrol ettm ama bu durumdan biktim yoruldm 

6 Cevaplar

0 oy
önce (5,875 puan) tarafından

Rabbim yüreğini feraha çıkarsın inşallah korkma Allah bizimle beraberdir 🩷❄️💜

önce (3,066 puan) tarafından

Allah razi olsn amin cnm

Amin ecmain kardeşim benim 💜❄️🩷

Allah im su mubatek gunub hurmwtine feraha cikarsa bir anda kimsesiz ailesiz oldm cok zormus anam varken yanimdayken hic korku nedir bilmezdm herseykme yetiyordu yalnzlik nedir bilnezdim kendimi guclu hissederdm 34 yasinda korkak kediyim simdi

Öyle düşünüp kendini üzme evet attığınız süreç zor ama şunu da bil ki cenabı hak hiç bir kuluna taşıyamayaci yükü yüklemez rabbim gönlünü seni feraha çıkarsın inşallah 🩷

-Reklam-
0 oy
önce (148 puan) tarafından

Korkma bacım Allah'a sığın kendi kendini teselli et hiçbir şey yok de ben olsam bu kadar kötü bir kaynananın evine gitmem ben korkunca odanın ışığını kapatıp tvyi açıp sesini kapatıp öyle tv ışığında uyuyorum bu arada evin kaçıncı kat kapılarını kitle pencerelerini kapat tamamdır

Çocuğun varmış bir de çocuğuna sarıl uyu

Giris kat malesef apartmanin kapisi bile saglam drgil komsular8m adam insan olup bir kapiyi yaptirmiyolar 

Giriş katsa her türlü sesi duyarsın zaten kedi sesi olur yaprak sesi olur o yüzden duyduğun her sese korkma kapının tüm kilitlerlni kilitle öyle uyu

0 oy
önce (8,434 puan) tarafından

Eşin seni yanına alamazmı 

Gorevlendirme de alamaz ki

0 oy
önce (1,137 puan) tarafından

Kendinize hobiler, uğraşlar bulabilirsiniz. Zihninizi meşgul edecek bir şeyler. Benim kaynanam çok iyi olmasına rağmen aynı evde yaşamak istemem. Ki sizinki kötüymüş bide.. Bence kendinizi öyle korkutmayın, Zihninizi meşgul edecek aktiviteler bulun. 

Giris kattayim bide bu semtte beni herkes ne durjmda oldugumu.bilir o yuzden de korkuyorm kimsesiz olmam giriste oturmam tehlikeye acigim bi yerde 

Giriş kat ya da son kat, ne fark eder ki. Yapacak olan her tülü yapar. Asansörsüz binada, 5.kata(komşumuz) hırsız girmişti, yıllaaaar önce. Kadın olarak tabiki zor olur ama tek kalan bir sürü kadın da var. En olmadı evin girişine, kamera - alarm taktırabilirsiniz. Bir nebze rahatlatır. Ya da giriş katta rahat değilseniz farklı bir eve taşınmayı deneyin. 

Ekonomik sebepten dolayi imkansiz gorunuyor evet tanidigim bir asker esi de gar oda kiziyla tek kaliyo giris kat ama onun yasadjgi semt daha guvenli benimkinden ara sokakta evim

Kamera alarm taktırın o zaman. Biraz daha güven verir. 

+1

Esim martta izine gelecek soylyecegm

0 oy
önce (1,168 puan) tarafından

Allah inşirah ferahlığı versin inşallah canım benim ❤️ bunlar tamamen vesvese, bol bol oku özellikle 7 kez Ayetel Kürsi oku evine üfle Allah'ın izniyle melerlek evini korur canım ❤️

Allah razi olsn evladim hayrlisiyla buyuseydi

önce (1,168 puan) tarafından

Büyür canım büyür Allah'ın izniyle 

0 oy
önce (137 puan) tarafından

Kendi kendine vesvese verme canım geçen yıl eşim gorevdeyken gece kapı çaldı bende içten tiklattim gittiler korkma bence gitme 

önce (175 puan) tarafından

Allah büyüktür canım herkesin var bir imtihanı benimkiler var ama yoklar aslında postumu okursun anlarsın 

Rabbim.evinize sevgi muhabbet versin insanz hata yapabilen varliklarinz Rabbim esinizi hatasin8 farkedip bilinclenmesini dogru yola gitmesini.nasip etsn

Yavrularina miras olarak temiz bir yasam temiz bir ad birakmasini nasip etsn Amin

önce (175 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim 🫶

önce (137 puan) tarafından

Eşim Suriye deydi o dönemde kızım da uyuyordu burda kapılar çok zorlanıyor alıştım artık eğer çok korkuyorsan kapı alarmları var eve biber gazı al yastığının altına koy 

Biber gazini nerden alirim iyi fikir sagolasn cnm

Sananee bugun ins ailen ve senin icin guzel bir gelecek nasip olur

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 254 göst.
0 oy
4 cevap 178 göst.
17 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 268 göst.
+1 oy