+3 oy
194 göst.
önce Diğer kategorisinde (157 puan) tarafından

image

Kizlar bu mübarek ayların hürmetine sizde dua istiyorum kızım Defne için tip 3 kalça çıkığı var bugün aparat taktilar nolur bize dua edin acı çekmeden iyileşsin kuzum aparttanmi bilmiyorum ama bir saattir çok huzursuz ağlıyor elimden hicbisey gelmiyor Allah düşmanımı bile evladinin sağlığıyla sinamasin inşallah çok Zor gerçekten kimin dua kabul olur belli olmaz böyle mübarek Bir gecede dualarınızı eksik etmeyin olurmu 😭😥

12 Cevaplar

+2 oy
önce (1,004 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin kuzuma bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine 🤲

önce (157 puan) tarafından

Amin amin inşallah sağol canım ❤️ 

-Reklam-
+2 oy
önce (10,232 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşaAllah çok geçmiş olsun canım 

Çok teşekkür ederim canım sağol inşallah ❤️ 

+2 oy
önce (2,457 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun RABBİM safi isminin hurmetine şifa versin 😥 çocuklara bı şey olmasın ALLAHİM 

Öyle ya canımdan Can gidiyor resmen o ağladıkça:((

+2 oy
önce (865 puan) tarafından

Allah sifalar versin insallah kisa surede gecer gider kolayliklar diliyorum🙏

+2 oy
önce (195 puan) tarafından

Dualarım seninle canm . Benim kızımında kalça çıkıklığı vardı düzelir kuzum allahın izniyle 

image

Resim ekliyorm şimdi canm bakarsn sende bu aparattanmı kullandın 

Yok canım bundan değil daha değişik ben resim koyarim şimdi inşallah alçıya ameliyat a gerek kalmadan iyileşir yavrum ya düşündükçe canımdan Can gidiyor resmen:((

Düzenli bir şekilde takarsan iyileşir canm allahın izniyle . Ben düzenli taktım sadece banyodan banyoya üstünü değiştirirken çıkardım aparatı . Kuzum erken doğummu yaptın ben erken doğum yapmıştm 36. Haftada kalçasının gelişmediğini söylediler bundan dolayı kalça çıkıklıiı olabilir dediler sezeryan doğum yaptm bide canm normalde değil

Yok canım ya41 haftalık doğum yaptım bebek te 3800 du acaba zorladilarda ondan mi oldu diyorum bu devlet hastaneleri çok.zorluyo normal doğuma ilk yatış yaptığımda sezeryan dediler bebek iri ve rahîm yapısı sert acilma zor olur dediler ama son gelen doktor dosyayi kapattı direkt normal yapabilir dedi bilemiyorum ya kafam çok dolu inşallah düzelir bebeğim 

Normal doğum esnasında kalça çıkıklığına daha çok rastlanıyormuş canm . Bana ortapedi doktoru normal doğummu eğer öyleyse çok karşılaşıyorm dedi . Benim kızım erken doğduğu için olabilirmiş kuzum ondan söyledim çünkü ben sezeryan oldım . Sıkma canını canım düzelir allahın izniyle ben o zmaanlar kahrolmuştm sütüm kesilmişti canm sen benim düştüğüm hataya düşme moralini düzelt

+1 oy
önce (154 puan) tarafından

Rabbim şifalar versin inşallah çok geçmiş olsun kıyamam 🤲🏻

Amin inşallah canım:((

+1 oy
önce (635 puan) tarafından

Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah kızın sagligina bian önce kavuşsun canım. ❤️İnşallah acisida diner bian önce Allah yardımcın olsun canım 

+1 oy
önce (215 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim şifa versin yavruna 

+1 oy
önce (4,683 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun cnm 

Kac aylık detaylı bilgi verirmisin bizde bugün ultrason çekildik sağ tam oturmamış 1 ay sonra tekrar istedi ultrason 

Tam 42 günlük canım sol kalçada tip 3 cikiklik varmış hemen hemen hepsi çıkık gibi son evre 4 bizimki 3 işte inşallah Rabbim kuzuma bian önce sifalar verir normalde palvik bandaj takiliyor ama doktorumuz başka vi alet aldirdi taktık hem daha faydalı hemde bizim için kullanımı daha kolay:(

önce (4,683 puan) tarafından

Bize çıkık demedi daha tam oturmamış dedi canim çok korkuyorum bende 

Korma canım o kadari olabiliyor sen her ihtimale karşı çift bez kullan yinede 

0 oy
önce (2,046 puan) tarafından

Bendede bebekken aylarca kalmis tam bacağımın arasındaymis hic yan yatamazmışım hep sırtüstü durmuşum 

Bendede kalca çıkığı varmış. Gecmis olsun canim 

0 oy
önce (140 puan) tarafından

Rabbim sifa versin bu gece hurmetine 

Amin inşallah canım 

0 oy
önce (6,361 puan) tarafından

Rabbim şifa versin canım kolaylıkla atlatin insAllah 

Amin inşallah en kisa Zaman da iylesir düzelir bebeğim:(

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 81 göst.
7 saat önce Ev & Yaşam kategorisinde damlaaktas4682 (254 puan) tarafından soruldu
+2 oy
16 cevap 469 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde -MickeyMouse- (13,139 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 368 göst.
8 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Begonvil_. _ (6,308 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 378 göst.

412,319 soru

12,411,945 cevap

44,882 kullanıcı

Kategoriler