+1 oy
809 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (3,880 puan) tarafından

Kizlar 14 şubat için ne aldınız 

Yada eşinizden beklentileriniz neler 

Maksat muhabbet olsun:)))

Benim hediye işi yattı maalesef 

Bazi sebeplerden dolayı 

Yapacak bisey yok 

31 Cevaplar

0 oy
(9,781 puan) tarafından

Ben kendıme gümüş iki tane yüzük sectım sevgililer günü hediyesi olarak al dedim ıkı bine aldı gectık bn mutlu o mutlu ☺️

-Reklam-
0 oy
(421 puan) tarafından

Erken aldım manuel arabayı kullanamadgm için satmıştık dün işten çıkıp baktığımız arabayı almaya gitti bnm için otomatik aldi bugünde eşim işteyken çocukları  attım kemerlerini taktım ilk kez binip evin civarında gezdim 

0 oy
(4,424 puan) tarafından

Bizimki :D 

0 oy
(2,422 puan) tarafından

Beklentim yok almasında onun yerine para biriktirip gezmeyi tercih ediyoruz 

0 oy
(114 puan) tarafından

Beklemediğim anda ajda bilezik almış çok sevindim ama ben ona birsey alamadım çok soğuk çıkamadım maalesef:(

0 oy
(1,417 puan) tarafından

Ben bir şey almadım,  eşimde almamış. Akşama doğru kahveye gideceğiz. Oldu da bitti maşallah işte 😏

0 oy
(13,496 puan) tarafından

Almadık almıyoruz almayacağız :) sadece evlilik yıl dönümünü kutluyoruz doğum günü de sadece pasta kestiğimiz bir organizasyon  :)

0 oy
(3,178 puan) tarafından

Eşim bana ketil almış bide begendin mi hani sen bana ne aldın diyip duruyor valla bişi almadım ama napsam yarın bişi alayım desem öyle herşeyi de begnmez

0 oy
(277 puan) tarafından

Ben oğlumun saç telinden bileklik kendi saç telimden tesbih yaptırdım eşim ne aldı ne etti hiç bilgim yok

0 oy
(1,061 puan) tarafından

Bugün sana yüzük alacaktım parmak ölçünu bilemediğim için almadım dedi bende gerek yok zaten alma dedim hicbiseye hevesim yok nedensiz 

0 oy
önce (99 puan) tarafından

Beklentim yoktu bileklik almis ceyrekli 

önce (19,065 puan) tarafından

Eski post hortlatmak yasak 

önce (99 puan) tarafından

Onumden cikti 😀

önce (19,065 puan) tarafından

14 Şubat sorduğuna göre eskidir :) biri hortlatıp yorumunu gizlemiştir o zaman 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 559 göst.
7 Şubat 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Buket masal (2,495 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 531 göst.
15 Şubat 2021 Diğer kategorisinde YENGEC (85 puan) tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 754 göst.
12 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nur29 (305 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 169 göst.

413,266 soru

12,442,615 cevap

46,042 kullanıcı

Kategoriler

...