Kizlar 14 şubat için ne aldınız
Yada eşinizden beklentileriniz neler
Maksat muhabbet olsun:)))
Benim hediye işi yattı maalesef
Bazi sebeplerden dolayı
Yapacak bisey yok
Ben kendıme gümüş iki tane yüzük sectım sevgililer günü hediyesi olarak al dedim ıkı bine aldı gectık bn mutlu o mutlu ☺️
Erken aldım manuel arabayı kullanamadgm için satmıştık dün işten çıkıp baktığımız arabayı almaya gitti bnm için otomatik aldi bugünde eşim işteyken çocukları attım kemerlerini taktım ilk kez binip evin civarında gezdim
Bizimki :D
Beklentim yok almasında onun yerine para biriktirip gezmeyi tercih ediyoruz
Beklemediğim anda ajda bilezik almış çok sevindim ama ben ona birsey alamadım çok soğuk çıkamadım maalesef:(
Ben bir şey almadım, eşimde almamış. Akşama doğru kahveye gideceğiz. Oldu da bitti maşallah işte 😏
Almadık almıyoruz almayacağız :) sadece evlilik yıl dönümünü kutluyoruz doğum günü de sadece pasta kestiğimiz bir organizasyon :)
Eşim bana ketil almış bide begendin mi hani sen bana ne aldın diyip duruyor valla bişi almadım ama napsam yarın bişi alayım desem öyle herşeyi de begnmez
Ben oğlumun saç telinden bileklik kendi saç telimden tesbih yaptırdım eşim ne aldı ne etti hiç bilgim yok
Bugün sana yüzük alacaktım parmak ölçünu bilemediğim için almadım dedi bende gerek yok zaten alma dedim hicbiseye hevesim yok nedensiz
Beklentim yoktu bileklik almis ceyrekli
Eski post hortlatmak yasak
Onumden cikti 😀
14 Şubat sorduğuna göre eskidir :) biri hortlatıp yorumunu gizlemiştir o zaman
413,248 soru
12,442,207 cevap
46,030 kullanıcı