0 oy
371 göst.
Diğer kategorisinde (211 puan) tarafından

Selam kizlar. 3cu cocuguma hamileyim. Adetime gore 35+1gunluk. Ama Usg-e gore 36+1. Ve hamileliklerim pes pese oldu. 1ci kizim 1yasina girdigi gun 2 ci sezeryanimi oldum. 11ay sonra 3cu hamilelil oldu. Su ana kadar rahatdm. Ama bir kac gundur zorlaniyorum. Karnim yirtilacak gibi. Giydiyim weyler bile dokundugunda cok aci veriyor. Doktorda 38 haftaya yetisdirmeye caliwmaliyiz dedi. Ama ben cok zorlaniyorum. Artik ameliyyat olsun istiyorum ama cocuk daha tamamlamadi oluwumunu diyorlar. Qaliba dayanamiyicam artik(

5 Cevaplar

+3 oy
(895 puan) tarafından

İstemeden mi oldu kazayla mi yani ama kazayla da 3. Nasil olur yani.

Allah yardımcın olsun da hiç mi canınıza acimaniz yok  vallahi şaşırıyorum ya.

Tamam 3 cocuk yap ama az ara vere vere bari yapsaydın evdeki bebeklere de yazık doğru düzgün doyamadan anneye sürekli hamile 

(133 puan) tarafından

Bence bebeği çok küçük hatta iki bebeği de küçük isteyerek olmamıştır ya . Şimdi spiralle kondomla hatta baglatmayla bile hamile kalan var Rabbimin nasibi . Kusura bakmayin post sahibi değilim ama geçenlerde spiral ve geri cekilmeyle hamilelik şüphesi oluştu insanlar şimdi ne der diye düşünüyordum halbuki elimden geleni yapmıştım o yüzden yazdım 🤭

(8,166 puan) tarafından

Eveet siz bunu yazdınız geçmişe gidildi ve 2ci 3cu cocuk yapilmamaya karar verildi ☺️

Yani kadin artik hamile olan olmus. Neden yaptiniz falan diyerek karsidakini üzmek neden ?

Kadin hamile zaten psikolojisi iyi olmuya bilir. Biraz empati kurabilseniz keşke 😒😒

(133 puan) tarafından

Yorumlarda gördüm isteyerekmisss... 🤐

(895 puan) tarafından

Eleştirmek için yazmadım zaten hemen kavga çıkarmaya çalışmayın yahu.

Üzüldüm haline sonuçta isteyerek bile isteye hamile kalmış sonradan okudum bir yoruma cevap vermiş bilerek diye 

(895 puan) tarafından

Siz böyle yazınca sırf tahminim dışında bir şey mi diye girdim özellikle eski postlarina baktim 2 postundan biri cinsiyet.

Birini savunurken bi bakın önce yüksek ihtimal erkek cocuk için yapmış 3. Bebeği zaten ama yinede eleştiri değil amacım istemiş yapmış okey ama yazmis dayanamıyorum acıya diye gayet düzgün şekilde de yazdım canına kastın ne sezaryen bide sonuçta yani ona yazık günah 

(8,166 puan) tarafından

Hayır siz beni yalnış anliyorsunuz. Demek istedigim isteyerek yada istemeyerek olsa bile siz böyle yazarak karşı tarafi sadece üzersiniz

Amacim asla tartışmak degil. Ben kendi fikrimi soyledim☺️

(19,063 puan) tarafından

Sezaryan doğumda iki sene ara ver diyen doktorun da bir bildiği var sonuçta. Kimse oh iyi olmuş demez zaten ama sabredip günü tamamlamaktan başka çare yok. Ve de bundan sonra iyi korunmaktan tabi 

(895 puan) tarafından

Bende cidden onu üzmek için demedim sahiden uzuldum acı çekiyor diye yoksa bende 2. Bebek olsun diye uğraşıyorum benim amacım da kırmak değildi:)

-Reklam-
0 oy
(5,747 puan) tarafından

Maşallah üst üste hepsini getirmişsin Rabbim     sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin 

(211 puan) tarafından

Insallah canm cok sagol

0 oy
(251 puan) tarafından

Korunmuyormusun isteyerek mi oldu ?

(211 puan) tarafından

Isteyerek. Bu son hamileligim zaten canm

(251 puan) tarafından

Oluşumu tamamlansa bile haftası henüz küçük doğum için 2 hafta daha bekleyin bence 

0 oy
(7,994 puan) tarafından

Niye yazık ettin bu kadar kendine niye acele ettin böyle üst üste çok üzüldüm keşke zamana bıraksaydin sezeryan kolay kolay iyilesmez ki yaşın mı geçti ondan mı aradan çıksın dedin 

0 oy
(683 puan) tarafından

Allah yardımcın olsunnn.. 

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 944 göst.
29 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Özlemm ❤ (926 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 384 göst.
29 Eylül 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
18 cevap 592 göst.