+2 oy
57 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (319 puan) tarafından

Kızlar uyku ile çok derdimiz var gece çığlık çığlığa uyanmalar acıyor diye ağlamalar kaarnını göstermeler doktora gittik gaz damlası hazımsızlık şurubu vs verdi ama yine aynı aklıma reflü geldi reflü olabilir mi yatış pozisyon almak istemiyor çocuk ve ağız kokusu var yatmayla birlikte bi öksürük devamında öğürtü var redlü olabilir mi bu yaşta olup reflüsü olan varmı

3 Cevaplar

0 oy
(5,747 puan) tarafından

Genel cerrahi götür  cnm  o daha iyi anlar

(319 puan) tarafından

yaşadığım yerde çocuk için genel cerrahi yok malesef

(5,747 puan) tarafından

Anlatigin seyler reflü benden var  belirtiler o

(319 puan) tarafından

Öylemi tedavi oldunuz mu

(5,747 puan) tarafından

Evt oldum 

-Reklam-
0 oy
(1,976 puan) tarafından

Olabilir neden olmasın. Kızım 1 yaşında gece huzursuzluğu var ıh ıh sürekli. Kilo alımı falan da iyi değildi. Çocuk endokrinoloji ye götürdük. Kusma falan yok bebekken  kusma olunca reflü deriz ya Dr da kusma olmasa da reflu olabilir dedi. Rahatlarsın diye bize Gastrotuss diye bir şurup verdi onu kullandık bir süre. Reflu varsa yiyeceklere karşı tepki de geliştirebilir yemek yemek istemez çocuk bir süre sonra. 

(319 puan) tarafından

İşthı iyi iştahtas sıkıntı ama dediğiniz gibi gece ıh ıh ıh başladı şimdid çığlık çığlığa ağlama çocuk doktoru anlarmı acaba

(1,976 puan) tarafından

Elbette bir muayene ettirin yorumu olur illaki belki düşündüğümüzden farklı bir nedeni de olabilir 

(319 puan) tarafından

Bugün gireceğim inşallah şifa olur kaç günlerdir uyku denen bişey yok 

0 oy
(220 puan) tarafından

Yatırırken bir bardak su içir reflüyse kabarmasını önler

(4,322 puan) tarafından

Reflüyse yatmadan bir şey içmek daha rahatsız edicidir yatınca hemen yemek borusuna gelir. 

(220 puan) tarafından

Hayır asidi sulandırır kuru kalırsa yakar kabarır

(4,322 puan) tarafından

peki😂

(319 puan) tarafından

Bugğn doktora sorucam çok araştırdım yatmadan iki saat önce su dahi Içirmeyın dıyo doktor ne diyor bakalım

(220 puan) tarafından

Ben de doktorlardan duydum benim öksürük olmuyor ama arada gece öğürtü oluyor bir bardak su içiyorum geçiyor siz doktora sorun tabiki onlar kişiye göre tedavi eder

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 110 göst.
0 oy
2 cevap 124 göst.
0 oy
3 cevap 154 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,725 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 51 göst.

413,239 soru

12,441,831 cevap