+3 oy
199 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (206 puan) tarafından

Organik karadutözü varmı önerebileceğiniz bey organik kullanıyorum ama daha güzel olan varsa denemek isterim 

9 Cevaplar

0 oy
(3,100 puan) tarafından

Karadutdunyasi hosumuza gitti bizim

(3,100 puan) tarafından

Yok orayi boykot ediyorum, hepsiburadadan almıştım

(206 puan) tarafından

Niye boykot 

(3,100 puan) tarafından

Boyjot dedektifi uygulamasindan alintidir:

Trendyol

Trendyol, 7 Ekim Gazze olayları sonrasında platformunda yer alan Filistin temalı ürünleri kaldırmış ve bu hareketi nedeniyle başta Twitter olmak üzere sosyal medya platformlarında yoğun tepkilerle karşılaşmıştır. Türkiye'de pazar payının büyük bir kısmını elinde bulunduran şirket, tepkilerin itibar kaybı ve maddi zarara yol açması sonucu Gazze'ye 10 milyon dolar bağış yapacağını duyurmuştur.

Ancak, bu bağışı gerçekleştirmemesi ve dekont ya da herhangi bir kanıt paylaşamaması sebebiyle ikinci kez kamuoyunun tepkisini çekmiştir. Bu durum karşısında şirket, söz konusu 10 milyon dolarlık bağışı Kızılay'a yapmak zorunda kalmıştır.

Bunun yanı sıra, Trendyol markasının %86,5 oranında Çin'e ait bir şirket olduğu bilinmektedir. Çin'in Doğu Türkistan'da bir asra yaklaşan sistematik zulmü göz önüne alındığında, Trendyol'un kesinlikle boykot edilmesi gerekmektedir.

(206 puan) tarafından

Teşekkür ederim

(3,100 puan) tarafından

Rica ederim

-Reklam-
0 oy
(461 puan) tarafından

Bende kenarda bekliyim oğlana alicam nerden alabilirim

0 oy
(4,322 puan) tarafından

Ben şarküteriden alıyorum da her yerde var mıdır bilmem. Lezzet olarak bu markalardan farkı yok

(206 puan) tarafından

Doğal ürün istiyorum bir kere yöresel ürün satan yerden almıştım link gibiydi tadı 

0 oy
(3,619 puan) tarafından

Ağız yaralarına çok iyi geliyor benim oğlumun o yüzden sürekli alıyoruz.  Burda kurulan Gaziantep stantları oluyor oralardan alıyorum çok iyi seviyoruz onu. 

(206 puan) tarafından

Ben bir kere yöresel aldım link gibiydi tadı 

0 oy
(1,470 puan) tarafından

Ben zuhraana alıyorum. İçeriği temiz. En çok reklamı yapılan marka zaten. 

(206 puan) tarafından

Ben gittim pişik kremi aldım temiz içerik diye baktım temiz değil gittim başka marka aldım mesela :D

(14,088 puan) tarafından

aynen öyle hepimiz bir şeyleri iyi yapmaya çalışıyoruz inşallah kıyısından köşesinden yakalıyoruzdur. organik ürün alıyoruz besleyici değeri düşük. doğal ürün şehirde yok. kendi bedenimiz Allaha emanet. bari onların temeli düzgün olsun diyoruz. yazılanlara güvenmeye çalışıyoruz. eski toprak diye boşuna demiyoruz eskilere. yedikleri her şey doğal. sera malı bile belki tüketmediler. bizlerden sonra gelen nesiller ağaçtan elma koparıp yemeyi bilmeyecek.

o eski 1 elmada olan vitaminler, lifler şimdi belki 1 kilo elmada yok. 

(206 puan) tarafından

Aynen öyle hani diyorlar ya hamilelikte akıl verenler ilaç kullanmayın doğal alsın diye doğal ne var acaba, alsın limon bile gümrükten geri gönderilmiş bilmiyorum nasıl beslenecek bu çocuklar 

(14,088 puan) tarafından

valla anca köyde kendi yetiştirene doğal ürün var. bize yok. mecbur takviye alıyoruz. Allaha emanet yaşıyoruz işte. 

(206 puan) tarafından

Aynen öyle valla 

0 oy
(7,407 puan) tarafından

Arkadaşımın önerisiyle kocaseyit marka aldım yorumları da güzeldi severek içiyor oğlum.

(206 puan) tarafından

Temiz içerik mi acaba 

0 oy
(1,978 puan) tarafından

Ben zadelife aldım organik hiçbir katkısı olmadığı yazıyor elma ozu ile tatlandırılmış yüzde 5 oranında 

(206 puan) tarafından

Onada bakayım trendyoldan mı aldınız

(1,978 puan) tarafından

Evet ordan almışım 

(206 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

0 oy
(1,725 puan) tarafından

Dordatca diye bi marka var onu aldim güzel

(206 puan) tarafından

Nerden aldınız 

(1,725 puan) tarafından

Hepsiburada ve trendyolda vardi

(206 puan) tarafından

Tamam canım teşekkür ederim 

0 oy
(14,088 puan) tarafından

wefood dan alıyorum ben

(206 puan) tarafından

Bakacağım bende bey organik almıştım şimdi farklı bir marka denemek istiyorum 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 63 göst.
0 oy
2 cevap 55 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,927 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 124 göst.

413,249 soru

12,442,063 cevap

46,025 kullanıcı

Kategoriler

...