+2 oy
492 göst.
Diğer kategorisinde (247 puan) tarafından

Onunla konusurken onun yanindayken gercekten ondan zarar gelmeyecegini bilerek guvenli hissedip rahat olur musunuz?

33 Cevaplar

0 oy
(6,450 puan) tarafından

Allah'tan başka kimseye güven olmaz bence 💜❄️🩷🙃

-Reklam-
0 oy
(68 puan) tarafından

Babana bile güvenme 😤😤😤

0 oy
(2,166 puan) tarafından

Bende salaklık var guvemem dedim guvenirim

0 oy
(618 puan) tarafından

Kimseye koşulsuz şartsız güvenmem ama evet var yani bundan zarar gelmez dediğim bir iki insan.

0 oy
tarafından

Kız kardeşimden başka hiç bir arkadaşıma tam manada güvenmiyorum 

0 oy
(6,136 puan) tarafından

Evet güvendiğim insanlar var çok şükür pişman da etmediler 

0 oy
(53 puan) tarafından

Güvenmedigim insani evime sokmam evine girmem.

Koyun koyuna uyuduğum arkadaslarim var ❤️

0 oy
(18,108 puan) tarafından

Kuzenim vardı öyle. Birbirimizin bütün sırlarını bilir saklardik. Sonra ne olduysa bilmiyorum kendi kendine uzaklaştı benden soğuk davranmaya başladı. Kendi arkadaş çevresinden etkilendi ve konuşmamaya başladık. Çok özlüyorum o günlerimizi ama sonra diyorum aman emine kendi gitti ne özleyeceksin. 

(247 puan) tarafından

İnsan ozlemez mi verdigi emege de üzülür, bir daha kimseye guvenemeyecegine de üzülür. Hep boyle olmasindan korkarim guvenemem guvenemeyince de arkadasligin tadi olmuyor zaten.

0 oy
(2,116 puan) tarafından

2 tane arkadaşım var ludo oyunundan tanıştık uzun zaman oldu vallahi çok güveniyorum can dostlarım benim 😁

0 oy
(21,758 puan) tarafından

Evet arkadaşlarıma güvenirim. Hepsine değil ama bir çoğuna herşeyimi emanet edebilirim. 

0 oy
tarafından

Evet 2 tane arkadaşım var öyle yanlışım varsa kızarlar bende onlara aynı şekilde hep birbirimizi kollarız 

0 oy
(522 puan) tarafından

15 senelik Mahalle arkadaşlarım var Onlar da benden küçük biri evli biri nişanlı 2 Side bekar okuyorlar onları da güveniyorum hiç bir zararım yoktur benim için iyiler bende köyde oturuyorum 3 üde Soma'da oturuyor biri de Nevşehir'de gelin Olarak gitti telefonla görüşürüz somaya gittiğim zamanda buluşuruz ❤️❤️😖

(247 puan) tarafından

Mahalle arkadasligini hep filmlerde dizilerde gordum. Benim hic olmadi

0 oy
(1,936 puan) tarafından

Arkadaşım yok dolayısıyla böyle bir derdim de yok, kız kardeşim annem eşim gelinlerimiz hepsi yetiyorda artıyor bana çok şükür 😊

İlgili sorular

+4 oy
32 cevap 798 göst.
25 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde masal- (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 258 göst.
+1 oy
3 cevap 86 göst.
+1 oy
3 cevap 142 göst.
1 Şubat 2025 Moda kategorisinde Emineninanesii (5,569 puan) tarafından soruldu

Kategoriler