İsminizi kim bulmuş kızlar nasıl bulmuşlar hadi anlatın 😄
Benimkini annem bulmuş sevdiğim bi sanatçının ismiydi o yüzden koydum dedi 🤭
Sizin isimler nasıl bulunmuş
1. Hafta SONRA Komşunun kızı ve oğlu koymuş 🤣🤣
Bildiğin komşu hem de uzak komşu😂😂
İsim sormuşlar daha isim karar veremedik demiş babamlar daha farklı isimler düşünüyorlarmış komşu sizin yere biz koyalım demiş komşunun oğlu ve iki kızları karar vermiş🤣🤣
Tavsiye ettiği ismi Bizimkilerde beğenmiş koymuşlar ismi
Anlık koyup geçmişler hee çok iyi 😂😂
@Casperiyea Baba tarafında ilk torunum nasıl bildin
Tebrikler Canan ⭐⭐⭐⭐⭐
bende oleyim cunku :) ordan karar veremiolar sadkinliktan soktan isim akla gelmio bence:)
Evet herşey yarım saat içinde olmuş nasıl bir aydinlama gelmişse🤣🤣🤣🤣
Birde aksine haftalarca halamlar babam annem herkes isim düşünüyorlarmış
Halamın adıymış dedem koymuş halam kaçıp evlenmiş o yüzden bana da adını vermiş halam çok yalvarmış adımı vermeyin diye ama nafile :D
Halan kaçtı diye neden sana vermişler ki ismini garip 😂
Çok seviyormuş kızını:D onun yerine koymuş beni
Seviyor musun ismini 🤭
Seviyorum ya alıştım artık birde Fatma yani çokta eski isim degil :D
Tansu koycaklarmis o zaman başbakandan esinlenerek babam demiş kızım kamuda çalışırsa skıntı olur diye cansu koymuşlar kıdemli ev hanımı oldum atanamayinca.d.d.d
😂😂😂 böyle daha iyi olmuş sanırım ister miydin isminin Tansu olmasını
Elif isterdim ben :D
Nasip demekki cansuymuş🤭
İsmim berivan ismimi babaannem koymuş galiba annem pek sevmiyor
Annesinin ismi falan mıydı acaba
Ablamın adına yakın olsun demiş ikimizde öz le başlıyoruz öyle klasik 😁
Öz le başlayan kardeşler genelde benzer oluyor isimleri benim çevremde de var öyle 😂
Yok kız ne karakter ne tip boy bile farklı 😁
Annem ve teyzelerimin isimleri çok uyumlu hepsinin sonu gül le bitiyor
Yok ismi benzer koyuyorlar yani bir tanesi öz le başladıysa diğeri de öz oluyor demek istedim cümlem karışık olmuş 😂
Babaannemin adiymis
Seviyor musun ismini
Maalesef sevmiyorum
Halam koymuş adımı. Kızımında adını halası koydu
Sizde isimleri halalar koyuyor öyleyse 😄
Aslında öyle bisey yok ama öyle oldu
2 abim var babam hep kiz istemis annem 2.abime hamileyken kiz olcak diye seviniyomus adimida her yere yazarmis elif olcak diye takvimlere kadr.abim dogmus babam yuzune bakmamis sonra ben olunca tabi cok sevinmis hemen koymus adimi.
Ya kıyamam yüzüne bakmamış kısmı üzdü 🥲
Kiz uzulme suan en el ustunde tutulan evlat o ben ona premium evlat diyorum
Aa bilmiyordum genelde ortancalar dışlanır sizde tam tersi demekki🤭😂
Malesefki oyle.
Anneannemin adı 🙂
Anneannemin adı aslnda hamma🤣bazen Habibe de derlermiş annem hamma yazdırcakmis nüfustaki memur bu nasl isim yazmam demiş o nün sayesinde Habibe koymuşlar iyikide öyle olmuş 🤣
Hamma ne demekmiş ki nüfus memuru kurtarmış seni😂🤭
Yakışıklı saçak ve akıllı anlamlarına geliyor
🤣Memur sağolsun hep dua ederim ona
İsmimi söylemiyorum ama 20 Nisan'da doğmuşum, mübarek günmüş o sene Kadir Gecesi'ne denk gelmiş bir de Cuma'ya. Sabah ezanı biter bitmez doğmuşum. Ebe de haydi doğ da namazı kılayım vakit çıkmadan demiş ahahah :D Tüm bu özel durumları kombine edip bir isim koymuşlar :D
İsmini seviyo musun bari😄
Kadriyemi yoksa adın😊
Buldum mukadder😁
Hiçbiri değil :)) Ben sevmiyorum pek, fazla iddialı bence
Yıl kaç peki 1989 ? 😊
Benim babaannem koymuş ögretmeninin ismiymiş 🙃
Memnun musun isminden
Eskiden sevmiyordum çok ama büyüyünce çok nadir bı isim olduğunu anldim sevmeye başladım 🙃
En saçması bende komşu koymuş anneme demiş bir yegenim var hiç gün yüzü görmemiş çok çekmiş adını Su.. koy saf anam tamam demiş. Benimde hayatım pek mükemmel gecmedi
Komşu nasıl karışmış yaa genelde aile büyükleri karışır 🤭
Ben bilmem anam bilir ona sormak lazım 😏
Annem demiş Zeynep olsun babam kimlik çıkarmaya giderken amcam yolda babamı görmüş oda demiş kimlik cikaracam amcam demiş ilkBahar olsun babamda ilkbahar olacağına Sadece Bahar olsun
Ya bu eskiler neden böyle ya, yolda amcanı görüp isim değiştirmek ne :D Neyse ama Bahar çok güzel.
İsmin yolda giderken değişmesi normal eskilerde 🤣
Allah'a şükür babam amcami dinlememiş dinleseydi ilkBahar olurdu adım
Babam babaannemle küsmüş. Barışmak için onun adını koymuş. Hikayede yanan ben olmuşum :(
Barışmışlar mı bari
Evet 😁
bizim zamanimizda ultrason yokmuş dogunca cinsiyet belli oluyormus abim doğmuş onun ismi hazirmis erkek olunca babamin dedesinin ismi
ben dogunca kiz oldugumu gorunce bulamamislar ne koysunlar. babam babannesinin adini koyacakmis halam kizmis ölülerin isimlerini doldurma diye☺️ babam kuranda gecsin anlami guzel olsun abisinin kine uysun diye aratmis durmus bir ay sonra ikbal koymuş gelmis kimlikle ilkten kimse begenmemis ☺️
En güzelini yapmış baban kimsenin ismi olmaması daha iyi
evet anlami guzel ama kuranda gecmiyor ☺️o kadar kuranda gecsin diye aratmis
Babam iki gün düşünmüş bulmuş :)
Kimsenin ismi değil mi var mı ailede senin isimden
O zaman yokmuş benden sonrakilerde bi kaç tane var.
Şükufe bence çok güzel. Hatta ben lisede tarih dersinde görmüştüm. Osmanlıdaki ilk kadın dergi. Şükufezar. Kızıma bu ismi vereceğim diyordum. Anlamı çiçek bahçesi.Kalbime işliyor anlamı. Kızım yok bu arada🙂
Teşekkür ederim canım ama ismim Şukufe değil. Lakaplarımdan biri ve çok seviyorum o yüzden nickimde de bu ismi tercih ettim ❤
Annem koymuş eltisinin kız kardeşinin ismi
Göbek ismim de var onuda kuzenim koymuş
İsmini seviyo musun ismim şu olsaydı daha iyiydi dedin mi hiç🤭
Annemin koyduğunu çok seviyorum çünkü şuana kadar başka kimsede duymadım görmedin (annemin eltisinin kardeşi dışında )
Oda zaten başka şehirde hiç görmedik birbirimizi
Ben değil de eşim değiştirlim diyor
Ama göbek ismimi sevmiyorum
Göbek ismin ne ki
bende kendi adini merak ettim
@ikbal malesef onu söyleyemiyoruz 😂😂😂
(Kesin böyle bir söz duymuşsundur)😂
evet ve cok sinir oluyorum ☺️☺️☺️☺️
☺️☺️☺️
Babamın rahmetli ilk eşinin ismiymiş 🙂
Yani güzel isim Klasik 🙂
Annen nasıl izin verdi peki
Babam biraz sert bir adamdı benim o yüzden kabul etmiş . Annem ismimin yıldız olmasını çok istiyormuş
Ohaaa gerçekten mi
İki ismim var annem Esin demiş babamda tam konuşamıyor kelimeler çıkmıyor yani babam da demiş yanına esma ekleyelim böylelikle Esma Esin olmuş 🤗 tabi babam erkek bekliyormuş erkek olsaymışım amcamın adını koyacakmış😏🤨
Amca ismi koymak ne ya bizde de var kuzenime amcamın adını verdiler garip
Benden 10 sene sonra erkek kardeşim oldu annem 6 aylık hamile iken tek erkek kardeşini kaybetti ona hem amca hem dayı ismi kattılar mesala
Bende sevmiyorum amca dayı nene ismi katmayı çocuklarım için katalım dediler istemedim
İyi yapmışsın bende sevmiyorum bana da kaynanam karışmaya çalışmıştı hep
Bana görümce karıştı payını aldı sustu 🤣
Babaannem koymuş radyo tiyatrosundan sanırım ismimle ünlü bir de oyuncu var ondan da esinlenme var diye biliyorum çok yaygın bir isim değil :)
Seviyor musun ismini peki
Evet çok seviyorum
413,222 soru
12,441,163 cevap
45,991 kullanıcı