İsminizi kim bulmuş kızlar nasıl bulmuşlar hadi anlatın 😄
Benimkini annem bulmuş sevdiğim bi sanatçının ismiydi o yüzden koydum dedi 🤭
Sizin isimler nasıl bulunmuş
Annem koymus ..kendı adına benzetmiş sanırım
(Nuray) (Nurgül) 🤷🏻♀️
Memnun musun isminden 🤭
Sanırım evet 😊
Bana herkes farklı isimler koymuş amcam başka babam başka babaannem başka isim annemde içlerinden babannemin bulduğu ismi makul görmüş ve kabul etmiş ama babam 3 ay kadar bana kendi istediği isimle seslenmiş herkes böyle seslenir diye düşünmüş ama kimse o isimle seslenmemiş sonra kendide vazgeçmiş kensi ismimle seslenmiş
Seviyor musun ismini
Babannem koymuş annesinin ismini. Babannemi doğururken ölmüş annesi hiç görmemiş.
Anamın adı olucak demiş hiç anneme sormamış bile.
O değilde benden önce nerdeyse 25 tane torunu olmuş ama onlara koymamış bana koymuş 😂 nys seviyorum ama ismimi
Babaannen seni seçtim demiş demekki nasip😂😂
Ayyyhhh ismimi halamın kızı koymuş kendi ismi bide 😑😒😒😒
O nasıl oluyor yaa hala kızı nasıl karışabilmiş🤔
Anneme çok ısrar etmiş ne olur yenge adımı ver demiş bende hayret ediyorum nasıl kabul etmiş 🤦🏻♀️😒
Bizim bir tanıdık koymuş yetim diye bizimkiler kırmamış tmm demiş 😊
Seviyosan ismini sorun yok 😄
Ne seviyorum ne sevmiyorum ortasıyım🤭
Babaannem koymus kendi ismini
Seviyor musun adını
Hiç sevmiyorum😂
Babamın teyzesinin hiç çocuğu olmamış babamda oğlumda olsa kızımda olsa adı fadimana olacak demiş velhasıl kız olup yirtmisim yani 😬😬😬
Erkek olsaydın fadimana garip olurdu abla 😂😂
Amcam askerliğini gemide yapmış onun için de deniz koymuşlar
Çok garip bir isim seçme yöntemi olmuş genelde büyüklerin adını koyarlar 😄😄
Öyle olmuş ama memnunum ismimden çok seviyorum adımı
Geçen biri sordu yine anlatmıştım hikayeyi. Anannem haçtan gelmiş o zaman. Oradaki minadan esinlenerek mina olsun demiş. Emineye nasıl dönüştüğü hakkında benimde bı fikrim yok jsjsjsj
Evet evet yine bana anlatmıştın galiba bunu 🤣🤣🤣
Yaa sana mıydı 🤣🤭
Babannemin ismini koymuşlar Esma
Çok güzel isim❣️
Amcam erkek sanmış hediyeler almış gelip kız olduğumu görünce halamın adını koymus
Amcan mı koymuş ismini
Evet halami çok seviyormuş amcam onun adını koymuş
Dedem koymuş doğdugumu duyunca hemen annemleri aramış demiş adını emine koyun. Babaannemin adını aldım.
Anne babalarımız da hemen kabul ediyomış eskiden tamam koyalım diye hiç itiraz yok 😂
İyi ki koymuşlar. Ben memnunum adımdan.
Dedem koymuş. Babamın babası... Kur'an-ı Kerim'de geçiyor diye koydum demişti.
Evet değişik güzeldir. İnsanlardan da olumlu dönüşler alıyorum
Biz 6 kardeşiz ben 5. Kız çocuğuyum benden sonra 1 erkek olmuş 🙃dayımın çocuğu olmamış annemlerden beni istemişler doğmadan annemlerde yok deselerde dayım ısrarcı olmuş he he demişler geçmişler doğunca hastaneye gelmiş beni almaya annesi hiç koklamasın emzirmesin ki bağlanmadan alayım demiş orda kavga çıkmış tabi hayır dedikleri için 1 ay küs kalmışlar sonra iş tatlıya bağlanmış dayım adını ben koyayım bari demiş İnci adını koymuş babamda Sümeyye adını koymuş benim isim hikayemde böyle ☺️
Okurken heyecanlandım çocuğu zorla kaçırıyorlar yaa diyecektim neyseki düzelmiş araları😂😂
Dayida ki cesarete bak sen abo
Dayımın gözü karadır :) @LMihrace
Düzeldi çok şükür 😂 @BoncukGozlum
Sabaha karşı doğmuşum isim ararken babam TV de Seher dilovan varmış şarkı söylüyormuş annem o ara tamamdır ismi seher olsun demiş 😂😂
Sesim güzel olmasada seher filavan kadr da güzelim 😁😁
Önceden isim seçmek ne kolaymış yaa bizde aylarca düşünüyoruz🤣🤣
Evt ikinci kardeşimin de belli değilmiş eniştem koymuş son kardeşimin babam nüfusa gitmiş o ara görevli isim sorunca babam beli değil demiş babama önceki çocukların ismini sormuş babam demiş görevli uydurmuş küçük kardesimin adinida görevli koymuş😂😂
Şimdi cinsiyeti öğrenir öğrenmez isim ariyoruz bulamıyoruz
Evet ya bulsak da ya eş beğenmiyor ya da başkaları bahane buluyor 😂
Anneannemin ismi annemin isteği üzere verilmiş bir isim ❤️
Seviyosunn isminii o zaman
Adım yelda olacakmış dedem rüyasında eda görmüş eda olmuş
Eda daha güzel olmuş sanki 🤭
Teşekkür ederim
Rahmetli ananem koymuş adımı doğduğum zaman çok yağmur yağmış oda ismiyle geldi diyerek yağmur koymuş 40 günde aralıksız yağmur yağmş
Çok güzel ismin ❤️
Teşekkür ederim 🌸💞
Babam koymuş adımı. Alparslan Türkeş'in eşinin adı
Alparslan Türkeş öldükten bir kaç gün sonra doğmuşum babam aglayarak Seval olacak demiş annem halime istiyormuş ama iyi ki olmamis adımı çok seviyorum ♥️
İki isimde güzelmiş
Seval nadir bir isim o yüzden çok hoşuma gidiyor
Evet seval pek duymadım şevval falan çok var
Aynen dediğin gibi bazen öyle derler çok sinir olurum🤣
Filiz Akin sanatcisinin ismini koymus annem😂
Bu annelerin sanatçı sevdası ne olacak böyle 😂
3 kardesiz hepimiz sanatkariz.Nuray,Nuray Hafiftaş'tan esinlenmiş.Tugce,Ferdi Tayfur'un kizindan esinlenmiş😂😂
413,191 soru
12,440,247 cevap
45,956 kullanıcı