İsminizi kim bulmuş kızlar nasıl bulmuşlar hadi anlatın 😄
Benimkini annem bulmuş sevdiğim bi sanatçının ismiydi o yüzden koydum dedi 🤭
Sizin isimler nasıl bulunmuş
Benim iki adim var esas ismimi (cansu) hemsire koymus :) dogumdan sonra kizinin ismi cansu diye bilege yazdirmis soyadimla. Annemlerde begenmis koymus. Diger adimda elif onu da rahmetli dedem kurandan da isim olsun demis diye koymuslar ama onu kullanmadim hic sadece kimlikte ve is yerlerinde yazismalarda mecbur bilmedikleri icin kullandim.
İkisi de çok güzel ❣️
Babam koymuşmuş 😏😏
Bu anne babalar neden hep sanatçı ismi koyuyolar 🤣🤣 dede nene isminden iyidir yine de öyle de düşün abla 😂😂😂
Aboooooo Allah korusun canım iyi degil de idare eder diyeyim 😁😁😁
Benim ablamda isim mağduru babaannemin ismini koymuşlar mesela Kezban koysalar ne yapacaktın 😂😂😂
Hahahahahahaa şimdi nasıl sinir oluyordur demi 😂😂 aboooooo Kezban mi 😱😱😱
Şuan sinir oluyor mu bilmiyorum ama küçükken nefret ederdi neyseki ben yırtmışım ilk çocuk olsam bana koyarlardı😂😂😂
Babaannem 😄 benim ikizim erkek. Onun ismi peygamber ismi olunca hadi bu da peygamberin kızının ismi olsun demişler. Annemler doğumda ikiz olduğunu öğrenmiş bir de 😄😄
Aa o nasıl oluyor ya doğumda öğrenmek garip olmuş 😂
Doktora gitmemiş annem rutin sağlık ocağına gidiyormuş. Doğumda herkes şok 😄
Çok sevinmişlerdir😂
Gerçekten çok ❤️🤗
Annem benim adımı elif koymak istemiş. Sonra yaşlı bı dedeye gitmişler. İsmimi okusun diye. Komşu dede de elif ismi değilde Betül ismini koyayım demiş. Annemde kirmamis dedeyi isim isimdir diyip Betül koymuşlar 😅
Betül de güzell❣️
Evet güzeldir
Medine mekede dağ varmış merve tepesi diye ondan dolayı öyle koyulmuş ismim kararıda dedemin babası koymuş onun aklına gelmiş Allah rahmet eylesin işallah göbek ismim de var hemşire koymuş onuda zeynep
İkiside çok güzel ❤️
Sağol canım
Teyzem ı'm öldüğü hafta doğmuş um onun ismini koymuş lar
Güzel bi seçim olmuş 🥲
Evet canım
Bebekken vefat etmiş ablamın ismini koymuşlar kaderim pek güzel değil açıkçası buna çok bağladım mesela ben. İyi değil derler çünkü
İsimden dolayı mı iyi değil
Ölmüş insanın ismini koymak iyi değil derler yani aynı aileden ölmüş
Babaanne mağduruyum😩
🥲🥲🥲
İsmimi dedem koymuş arkadaşının kıznın adıymış kız ölmüş sonra amacmın kzıına koymuşlar oda ölmüş sonra bana koymuşlar daha ölmedim bakalım 😂😂
Tövbe de kıız Allah korusunn🥲
Tövbe bacım tövbe 😂
Babam kızım olursa Elif koyucam demiş ilk başta anneme öyle koymuşlar abimin adını da kura çekerek koymuşlar 😁
Karar veremeyince kura iyi oluyor 😄
Sezen aksudan esinlenmiş :d
Güzelmiş 😄
Yaa sevmiyo musun ismini
Çok seviyorum annem koymuş benim adımı 🩷😉Eğer biri zorbalıkla adımı koysaysi mahkeme yoluyla değiştirirdimm isim öyle değil böyle konulur derdim🤣 ismi anne baba koyar babaanne bu konuda susup oturmalı diye düşünüyorum.Uzuldugum nokta burdaki yazılanlar ismini babaannesi falan koyanlar
2 sene sonra olmuşum. Evde doğurmuş annem beni. Kordon dolanmasindan dolayı vücudum morarmış ve aglamamisim. Uzun süre uğraştan sonra nefes almışım ve babamın amca kızı müjdeli haber anlamında Mizgin koymuş.
Aaa ilk kez duydum bu ismi
Kurtce bir isim
Anlamı nedir
Mujde, müjdeli haber.
Çok güzelmiş❤️
413,204 soru
12,440,652 cevap
45,972 kullanıcı