+3 oy
62 göst.
önce Diğer kategorisinde (134 puan) tarafından

Kızım şuan 10 aylik.dpgdugu günden beri beslenme bozukluğu var.hep siringayla uyku arasında kaşıkla besledim.su üç aydır da kendini ksuturuyor.anne bebek uyumsuzluğu demişti gastroenteroloji.hala bir çare bulmuş değilim.en son saat 5 te kaşıkla mama iciriyorum.onu da kusuyor.desemki fazla yiyor fazla besini atıyor ama değil.tum gün sadece üç kere mama yiyor.bir kere de çorba icirmeye calsiuyorum.ve günü saat 5 te kapatıyoruz.ertesi güne kadar hicbirsey yedirmiyorum.ama o yine de kendini kustuyor.agladiysa illaki kusacak.beslenme üzerinden iki saat üç saat geçsin.eger ağlıyorsa kendini ogurtruruyor.bogazini acistirip kusturuyor.kucaknistedi o an diyelim almadım.ya da uyuyor emzigini veremedim o an yetişemedim.agladiysa zorluyor zorluyor kusturuyor.kimseye anlatamıyorum ama küçücük bebek kendini kusturmayinme bilsin diyorlar.agladimmi bağıra çağıra tepki olarak kusuyor.herhanfi bir mide sorunu yok coksukur.ama kendini kusturmasi tamamen psikolojik diye düşünüyorum.ve kesnik kesnik değil ,ne yemisse taa sabah 6 da yedirdigim mamaya varana kadar kusuyor

Mide bomboş .cisli bezi yok denilecek kadar az çok koyu ve kokulu.yani açıkçası bebek aç.ama yinede beslenmeyi reddediyor.artik bu durumu kabullendim.ama kendini kusturmasi mi nasıl engelleyebilirim.kusacagini anlıyorum zaten ağlayınca o an bseylerle meşgul edince odak noktası değişiyor ağlamayı kesiyor kusmuyor.ama geçen gün ben WC deyken ağladı ellerimi yıkayana kadar uykusundayken kuskus yatağı batirmis.ustu başı ipislak yemek parçaları dolu.yikasam vay öyle yatirmaya devam etsem vay.ustuju değiştirene kadar daha çok ağlıyor ve midede ne varsa tekrar kusuyor.tekrar besleme şansım sıfır çünkü o uykuyu uyuyacak.sac baş ıslak ıslak yatıyor malesef .bu kusma işini nasıl cozebilirim.annem az yedir diyor zaten az yediriyorum günde üç defa mama .ama agladimmiydi istediği o an olmadimmj ne yediyse kusacak.cok zor durumdayim on aydir tükendim.neler yapabilirim fikri olan var mi

1 cevap

0 oy
önce (121 puan) tarafından

Tatlı şeyler denediniz mi ? Meyveli yoğurt,  haşlanmış hurma, pekmez  vs.

önce (134 puan) tarafından

Tatlı asla yemiyor.pekmez hiç yemez.muz asla.elma avakado.sekerli olan şeyleri hiç tuketkiyor.yumurta yiyordu onu da bir aydır hiç yediremiyorum 

-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 89 göst.
0 oy
4 cevap 268 göst.
+1 oy
8 cevap 136 göst.

412,823 soru

12,428,919 cevap

45,596 kullanıcı

Kategoriler