+2 oy
753 göst.
Diğer kategorisinde (5,065 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız 🤗🫶  

UZUN OLDU AMA OKUYUN LÜTFEN YA 🫣🫣🫣

Ben hiç iyi değilim kendimi kullanılmış gibi hissediyorum yada kuruntu yapıyorum inanin bilmiyorum zaten benim hayatıma normal insan pek girmiyor bunun farkındayim istisnalar hariç bunu yazmaniza gerek yok farkındayım 😞😞😞 

4.5 yıldır görüştüğüm arkadaşım var hastanede tanıştık eşlerimiz de çok iyi anlaştı toprağa hamileydim o ara doğumumuz bile ayni gün oldu aynı odada yattik  ben elimden geldiğince yanında olmaya çalıştım evladının ameliyatlarinda cenazesinde iyi gününde kötü gününde hep yanımdaydim bilenler bilir ben minnetsiz biriyim başımdan o kadar olaylar geçti toplasak 10 parmağı geçmez araması neyse dedim onunda sıkıntılari vardır soğukluk koymadım araya ama yalan yok gelmesini bekledim ilk doğum yaptığım zamanlar gelmek istedi ama parasını ben çekeyim istedi nerden anladım işte gelmeyi çok istiyorum ama param Yok filan saydı bende bendede Yok suan dedim uzun bir süre aramadi oğlum 11 gün kuvezde kaldı 1 kez aradı fazla uzatmayim neden kullanılmış hissettiğimi yazayım gecen bizden 4 bin lira para istedi su gün  ödeme yapmam lazım dedi bende duruma göre haberlesiriz dedim ama kesin veririm diyemem dedim o hafta eşim çalıştığını alamadı bende elindekini vermek istemedim çünkü benim hastane olaylarim bitmiyor biliyorsunuz elimde para bulundurmak zorundayim geçen oğlumu virüsten hastaneye yatırdık biliyorsunuz 7 gün fanusun içinde kaldi nefes alamadı hastaneye yattigimiz gün 2 bin küsur telefon faturasi  gelmiş odermisin dedi kanka oğlumu hastaneye yatırdık elimi bos birakamam kusura bakma nolur dedim 7.8 gün hiç aramadi sormadı sonra aradı ağız ucuyla çocukları sordu benden Aralık sonuna kadar bilezik istedi açık açık veremem olurda ameliyat olursam cocuklara bakıcı tutucam eşim yanımda kalacak çalışamayacak onlar benim güvencem dedim  benim eşim günlük yovmiye sistemi çalışıyor evet güzel kazanıyor ama çalışmadığı gün cepten gidiyor para alamıyor 2 gün oldu aradı 750 istedi bende hesabımda yok dedim ve eşim bana kızdı hayralo karı sen bankasında haberimmi Yok dedi kendini kullandiriyorsun dedi ve bu benim içime ö.küz gibi oturdu birde aradığı Zaman önden müsaitmisin diye sorma yok pat diye görüntülü arıyor saat fark etmeksizin 

SAMİMİYETİNİZE GÜVENEREK DÜŞÜNCELERİNİZİ İSTİYORUM HANIMLAR KURUNTU YAPIYORSAMDA BUNU DİREK SÖYLEYİN LÜTFEN 🤗🤗🤗

35 Cevaplar

0 oy
(4,161 puan) tarafından

Her aramada konu hep paraya geliyo hiçte bıkmadan sürekli istemesi üstelik hastsneye gittiğini bile bile senin de ihtiyacın olur diye düşünmemesi çok bencilce böyle sözde arkadaş olmasa daha iyi 

(5,065 puan) tarafından

Dahada olmaz canım 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Arkadasimdir varsa veririm guvendigjm birisidir okeyde,para isdemeye arayacaksa sadece ötede oynasin baska kapiya 

(5,065 puan) tarafından

Daha önce çok verdim canim günün de ödedi ama başımdan o kadar olay geçti bağırsaklarım dışarı çıkarıldı torba takıldı çocuğumun başından o kadar olay geçti sadece para için araması zoruma gitti 

tarafından

Haklisin .nasilsin bu arada dogum yaptinmi yoktum epeydir?

(5,065 puan) tarafından

Yaptım çok şükür cnm bugün 52 günlük olduk 

tarafından

Masallah ❣️

0 oy
(422 puan) tarafından

Ben olsam böyle bir insanla asla konuşmam hayatımda hiçbir yeri de olamaz seni bir köşede acil durum putonu olarak bırakmış ve böyle bencil bir insana asla tahammülüm yoktur.

Bende arkadaşıma borç veririm ama benim arkadaşım ayla yılda bir ister oda çok çekinir kırk takla atar nasıl isteyeceğini bilemez çok zor durumda kalır bilirim ben ses tonundan her koşulda yanımdadir evdeki makinaya bağlı oğlunu annesine emanet eder yine kötü günümde dibimde olur Rabbim yokluğunu göstermesin böyle dost olsa basım gözüm üstüne 

Seninki dost değil kusura bakma canım ama seni gerçekten kullanıyormuş izin verme. İnsanın her günü zırt pırt paraya ihtiyacı olmaz üstelik senin durumunu bilmesine rağmen seni düşünmeden istemesi de ayrıca çok ayıp çok sinirlendim biraz uzun yorum yaptım ama gerçekten çok kızdım insanlar iyi niyeti böyle kullanınca öfkeden deliriyorum.

(5,065 puan) tarafından

Yorumun için teşekkür ederim canim haklısın 

0 oy
(1,916 puan) tarafından

E ama apaçık ortada zaten , sadece işi düşünce paraya sıkışınca arayan arkadaş hiç olmasın daha iyi🫤

0 oy
tarafından

Gerçekten seni bir para aracı olarak görüyor bence büşra abla dost dedigin sıkıntılı zamanında arar ben sana yardım ediyim sıkışıksan der hadi durumu yoksa bile yanına gelir yoldaş olur 

0 oy
(5,918 puan) tarafından

E varsa elinde banada ver cnm ...kendini Cook akıllı sanıyo sanki eşin doğru demiş 

0 oy
(803 puan) tarafından

Yıllardır görüştüğüm arkadaşlarım var. Hiçbirinden de bir gün para istemedim. Arkadaşın biraz ayağını yorganına göre uzatmayı bilmiyor sanırım alışkanlık haline getirmiş para istemeyi

0 oy
(1,297 puan) tarafından

Büşü özelde doğum yapacağım bileziğini verir misin 🥴🥴🥴🤣

0 oy
(3,525 puan) tarafından

Ya sonuçta vermemişsin kullanılmış sayılmazsın, kullanmaya çalışmış seni.

0 oy
(861 puan) tarafından

Sakın ola ki böyle insanlarla samimiyet bile kurmayın kendinize yazik etmeyin illa görüşecek bir arkadaşım olacak diye insanların sizi kullanmasına izin vermeyin mesela benim eşim de çok eli açık kalbi temiz bir insandır arkadaşları vardı hep ondan yer içer eşim benden habersiz evde bende bile para yokken arkadaşlarına harçlık verirdi Ne oldu günün sonunda parasını yediler sırtlarını döndüler bir kuruş bile istese onlar kalkıp da vermezler. Ve sonunda hak verdi bana ama geç oldu.

0 oy
tarafından

Kuruntu değil bu düpedüz kullanmaya çalışıyor sizi. 

Böyle bir insanın bence hayatınızda fazla yer edinmemesi gerekiyor. Siz de ona soğuk yapın 

0 oy
(310 puan) tarafından

yazını sonuna kadar okudum hatta onun borç istemesini senin vermeni ve borcunu ödemesini taktir ettim. Borç vermek tavsiye edilmiştir çünkü bir mümin kardeşinin bankaya gidip faize bulaşmasının önüne geçtiğin için senin ecrin burda çok fazla. Yorumlarda arkadaşlığını bitir diyenler olmuş bitirme. 

Niye biliyor musun hayatta en güzel şey bir ihtiyacın olduğunda birini gerçekten rahatlıkla arayabilmektir. Verebilceğin zaman ver, veremeyeceğin zaman izâh et verme. Aradığı vakit açmamazlık hoş olmaz. Çünkü bak ramazanda itikafa giriliyor 10 gün Peygamber Efendimiz aleyhisselatu vesselam bu konuda biri geldi kapını çaldı o mümin kardeşine yardım etmen itikaftan daha hayırlıdır buyuruyor. O sebebiyyetle aradığı zaman açmamazlık yapma borcuna hep sadık kalmış alıp vermemezlik yapmamış. 

0 oy
(20,576 puan) tarafından

Ben böyle yüzsüžluk görmedim. Hem kötü gununde yanında olma hem durmadan zırt pırt para iste. Senin yanına gelmek için parayı bile senden almak istemesi garip. Bacım kes iliskini. Ararsa aç konuş. Kısa kes kapat bence. Arkadaşlık böyle bir şey değil 

0 oy
(492 puan) tarafından

Kız kaç kurtul bu ne engelle gitsin hatta senin gibi birinin böyle bir insana bu kadar tahammül etmesine ben şaşırdım bir kere istenir iki kere neyse de reddettigin halde ha bire para için arıyor bu çok tehlikeli bence

(492 puan) tarafından

Bı de böyle altininizi birikiminizi kimseye söylemeyin ya çok tehlikeli valla hırsızlık bile yaparlar belki de eşi arattiriyodur 

0 oy
(84 puan) tarafından

Bu kadar yüzsüz bir arkadaşım olmadığı için çok şanslıyım 

İlgili sorular

+2 oy
19 cevap 586 göst.
0 oy
7 cevap 406 göst.
2 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,125 puan) tarafından soruldu
+2 oy
29 cevap 1,293 göst.
3 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde anne34 (5 puan) tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 596 göst.
21 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Abc123 (261 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,816 soru

23,597,503 cevap

305,841 kullanıcı

...