Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız 🤗🫶
UZUN OLDU AMA OKUYUN LÜTFEN YA 🫣🫣🫣
Ben hiç iyi değilim kendimi kullanılmış gibi hissediyorum yada kuruntu yapıyorum inanin bilmiyorum zaten benim hayatıma normal insan pek girmiyor bunun farkındayim istisnalar hariç bunu yazmaniza gerek yok farkındayım 😞😞😞
4.5 yıldır görüştüğüm arkadaşım var hastanede tanıştık eşlerimiz de çok iyi anlaştı toprağa hamileydim o ara doğumumuz bile ayni gün oldu aynı odada yattik ben elimden geldiğince yanında olmaya çalıştım evladının ameliyatlarinda cenazesinde iyi gününde kötü gününde hep yanımdaydim bilenler bilir ben minnetsiz biriyim başımdan o kadar olaylar geçti toplasak 10 parmağı geçmez araması neyse dedim onunda sıkıntılari vardır soğukluk koymadım araya ama yalan yok gelmesini bekledim ilk doğum yaptığım zamanlar gelmek istedi ama parasını ben çekeyim istedi nerden anladım işte gelmeyi çok istiyorum ama param Yok filan saydı bende bendede Yok suan dedim uzun bir süre aramadi oğlum 11 gün kuvezde kaldı 1 kez aradı fazla uzatmayim neden kullanılmış hissettiğimi yazayım gecen bizden 4 bin lira para istedi su gün ödeme yapmam lazım dedi bende duruma göre haberlesiriz dedim ama kesin veririm diyemem dedim o hafta eşim çalıştığını alamadı bende elindekini vermek istemedim çünkü benim hastane olaylarim bitmiyor biliyorsunuz elimde para bulundurmak zorundayim geçen oğlumu virüsten hastaneye yatırdık biliyorsunuz 7 gün fanusun içinde kaldi nefes alamadı hastaneye yattigimiz gün 2 bin küsur telefon faturasi gelmiş odermisin dedi kanka oğlumu hastaneye yatırdık elimi bos birakamam kusura bakma nolur dedim 7.8 gün hiç aramadi sormadı sonra aradı ağız ucuyla çocukları sordu benden Aralık sonuna kadar bilezik istedi açık açık veremem olurda ameliyat olursam cocuklara bakıcı tutucam eşim yanımda kalacak çalışamayacak onlar benim güvencem dedim benim eşim günlük yovmiye sistemi çalışıyor evet güzel kazanıyor ama çalışmadığı gün cepten gidiyor para alamıyor 2 gün oldu aradı 750 istedi bende hesabımda yok dedim ve eşim bana kızdı hayralo karı sen bankasında haberimmi Yok dedi kendini kullandiriyorsun dedi ve bu benim içime ö.küz gibi oturdu birde aradığı Zaman önden müsaitmisin diye sorma yok pat diye görüntülü arıyor saat fark etmeksizin
SAMİMİYETİNİZE GÜVENEREK DÜŞÜNCELERİNİZİ İSTİYORUM HANIMLAR KURUNTU YAPIYORSAMDA BUNU DİREK SÖYLEYİN LÜTFEN 🤗🤗🤗