+1 oy
130 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (5,991 puan) tarafından

Selamün aleyküm anneler size bişey diyecem ama nasıl anlatayım bilmiyorum. Bı yakinimzia gitmiştik. Orda gündüzden akşam yemeğine kadar falam neyse  orda biri vardı kızıma baktı yeme şekline birşeyler dedi ve bn 1 aydan fazla oldu  çocuklarımı toparlyamym hiç birşey yemeden günü bitiriyorlar artık psikolojikmen ben çöktüm hep hastalar tam toparlanıyorlar hoppaaaaa bı daha hasta oluyorlar.  O kadar üzülüyorum ki anne yüreği işte ne yapacağımı bilmiyorum... Eli yüzü toplu olan çocuklarım bildiğiniz iskelete döndü. Gerçekten yemek yemeyen çocuk çok zor.. . Nasıl bir gözdu anlamadım bı kendimize gelemedik.. Allah rızası için belki bn bilmiyorum belki unutmisim bildiğiniz dua ayet falan varsa yazabilir misiniz .

5 Cevaplar

+1 oy
önce (5,666 puan) tarafından

Canim her seyide nazara baglamasak mi . Tam salgin donemi herkes hasta. Hasta olan kisi de zaten yemek istemez. Bu da aslinda normal bi durum. Vucut hastalik doneminde kendini toparlamaya calistigi icin sindirim sistemiyle ugrasmaz sindirime enerji harcamak istemez. Tum enerjisini hastaligi yenmek icin harcar. 

Bu arada nazara inanirim. Her aksam uyuturken ayetel kursu,nas,felak,fatiha,insirah ,kul hu okurum. 

Benim bebegim de cok toplu dogdugundan beri iri yari bi bebekti. Hala da oyle krese gidiyo sinifin en uzun boylusu suanda. Ama hastalik veya istahsizlik durumunda nazar aklima gelmedi. Ya hasta olmustu ya dis cikariyodur ya da atak donemindedir. 

Sen cocuklarinin beslenmesine dikkat et paketli gida,seker,abur cubur verme insallah en kisa surede toparlarlar. Sarimsak ve sogan kuru uygula iyi gelecektir. 

Masallah canim sana. Bak simdi sana nazarim degecek. Yiyip yiyip kilo almayanlari cok kiskanmisimdir :D

Cocuklari hasta olmayip istahlari kesilse bi derece ama hastalikta istahsizlik cok normal bi durum. Durduk yere olmamis ki.

önce (874 puan) tarafından

Kız yiyip yiyip kilo alıyorum 3 gün yersem 3 gün acim:D bende çok özeniyorum yiyip almayanlara onlardan değilim 😁😁

Burda herkes herseyi nazara bağlıyor ya ben anlamadım zaten

Ayy ne bileyim kilolu degilim deyince bende yiyip yiyip kilo almiyosun sandim :D ayni bende bende hafta ici ac dolasip hafta sonu yiyorum :D keske bende hasta olunca verseydim. 

Evet canim ne olsa nazar diyolar. Hic altinda baska bisey arayan ,sorgulayan yok.

önce (874 puan) tarafından

Dikkat ettiğim için değilim bıraktığım an yuvarlak bir top misali oluyorum hdkskkjsjksk

Ya bende oyleyim biraz yersem bi kac gun dikkat etmem gerekiyo. Suanda diyeti girdim ama iste haftasonu evde yedim :(

-Reklam-
0 oy
önce (169 puan) tarafından

Nazarı anında çıkarmak ve vücuttan tesirini atmak için;

🌹Kalem suresi 51 ve 52. ayet 106 kere okunur...

وَاِنْ يَكَادُ الَّذ۪ينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِاَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ اِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
وَمَا هُوَ اِلَّا ذِكْرٌ لِلْعَالَمِينَ.

Ve iy yekâdullezîne keferû leyuzlikûneke bi ebsârihim lemmâ semiûz-zikra ve yekûlûne innehu lemecnûn. Vemâ huve illâ zikrul lil âlemîn..

(Suya Okuyup Ailece İçilir)

ve aleyküm selâm kopyala yapıştır yaptığım için selâmını şimdi alayım

önce (5,991 puan) tarafından

Ya Allah'ım razı gelsin senden.   Altakini okuycam 106 kere dimi cnm

evet evet oku tesirini çok çabuk Allâh'ın izniyle görürsün. Babası da okusun babaların duâsı daha çabuk kabul oluyor. Sen de misâl 106 yâ 53 sen 53 eşin şeklindr yarısını eşin yarısını sen aynı anda okuyup nefes edin. 

Tamm cnm benm çok çok teşekkür ederim inşallah kalkıp yapcam birazdan 

Oğlak burcu mu bu nazar değen çocuğun?

0 oy
önce (1,224 puan) tarafından

Sürekli ayetel kursi okuyorum her zaman her yerde kendime aileme evladıma Rabbım kem pis gözlerden korusun hepimizi gerçekten nasıl bir göz ise yani çocuğun yediği yemeğe mi takıldı pislik yaa 

Annemin eviydi gttigim yer o kişide oradaydı tatlı yedi kendi tabagimdakini verdim hepsini o mu yedi falan dedi eve geldik sabahında hastsneye gttik 

0 oy
önce (1,212 puan) tarafından

Nazar oglumu mezara soktu :(

Benm abimide mezara malesef diginumden 3 gün sonra kaybettik abimi o yüzden çok korkuyorum 

Basın sağolsun Rabbim meleğini almış cennette kavuşursunuz inşallah 

önce (1,212 puan) tarafından

Saol cnm :( çok acı elinizden geldiği kdar paylasmayin hiç bir sekilde

0 oy
önce (65 puan) tarafından

Canım insanları niyetleri gözleri o kadar pis ki biz bile tahmin edemiyoruz benim etrafımda da öyle insanlar var yani özellikle eltim hele bir tanesi çocuğun her yediği lokmayı Maşallah Sayar o yüzden çok fazla mecbur kalmadıkça insanların yanında yemek vermemeye özen gösteriyorum Bir de nedense çocukların da evde yemedikleri şeyi bir başkasının Evine gittiğinde daha çok iştahları açılıyor daha fazla bir dilli olmaya başlıyorlar Rabbim onları korusun Felak Nas İhlas Bildiğim tüm duaları okuyorum açıkçası Kalem Suresi de çok iyi diyorlar nazar için

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 153 göst.
0 oy
9 cevap 291 göst.
11 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 108 göst.
12 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Amine su (3,418 puan) tarafından soruldu

412,797 soru

12,428,099 cevap

45,564 kullanıcı