+3 oy
805 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (71 puan) tarafından

Kızlar iyi akşamlar bnm ikiz çocuklarım var 2 ay sonra 4 yaşına girecekler birde 3 aylık hamileyim şuan ama çok kotu bunalıma girdim elimde olmadan sürekli ağlıyorum korkuyorum 3 çocuğa nasıl bakicam diğer çocuklarımda çok zor çocuklar yemeklerini giyinmelerini tuvaletlerini asla kendi baslarina yapmazlar benm destegime ihtiyaçları var ve birde bebek olunca yetemicem çok korkuyorum çok üzülüyorum eşim memur ama maddi olarak 3 çocuğa yetememekten çok korkuyorum geleceklerini düşünüyorum nasıl yapacam işin içinden bir türlü cikamiyorum bunalıma girdim 3 çocuklu anneler lütfen bana bişeyler söyleyin birileriyle konuşmaya ihtiyacım var 

23 Cevaplar

0 oy
önce (979 puan) tarafından

Kız maşallah iki çocuğu birden büyütmüşsün üçüncüden niye korkuyorsun benim de 4 tane var 5 hamileyim düzenimi oluşturdum yani çok şükür çocuklarım da uslu sözümü dinliyorlar eşimin desteği de olduktan sonra hiç zorlanmadım bugüne kadar

-Reklam-
0 oy
önce (2,151 puan) tarafından

İkizleri bence seneye anaokuluna verin. 4 yaş grubu alan anaokulları var. Bağımsız devlet anaokulundan bahsediyorum. O şekilde gerçekten hem onlar daha bağımsız olur işlerini halletmeyi öğrenir hem de siz rahat edersiniz bebekle. Benim kızım bu sene 3 yaş grubuna gidiyor ve kendisi tuvalete gitmeyi ve yemek yemeyi mecbur kaldığı için öğrendi.

0 oy
önce (126 puan) tarafından

İkizleri büyütmüşsün. Kahraman sayılırsın,  bununda üstesinden gelirsin korkma.

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 253 göst.
0 oy
4 cevap 405 göst.
6 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Melek8663 (858 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 735 göst.
20 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde DeryaDenizz (1,016 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 472 göst.
1 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,124 soru

12,438,040 cevap

45,876 kullanıcı

Kategoriler

...