+1 oy
75 göst.
Diğer kategorisinde (86 puan) tarafından

Kızlar oğlum çok sık enfeksiyon geçiriyor udi hindi yağını kullanmak istiyorum varmı sranızds bu markayı kullanıp memnun kalan

5 Cevaplar

+1 oy
(442 puan) tarafından

Post yukarı cıksın 

(86 puan) tarafından

Teşekkürler canımm

-Reklam-
+1 oy
(188 puan) tarafından

Reflü var ise kullanma. Sık sık enfeksiyon geçirme sebebi alerjik veya altında reflü yatabilir sen bu bitkisel yağı kullanarak sorunu daha da arttırabilirsin. 

(86 puan) tarafından

Reflümüz yok ve alerji testleride temiz canım 

+1 oy
(447 puan) tarafından

Hiçbir halta yaramiyo o yağ dediğin markayı bilmiyorum ama bı kaç farklı marka denemistim

(86 puan) tarafından

Hadi ya :( baya umutlanmıştım

0 oy
(257 puan) tarafından

isterseniz memnuniyeti yüksek bir vatandaşı önerebilirim. kendi kuzenim kullandı çocukta asla ateş yükselmesi olmadı geçirdiği hastalığında 

0 oy
(13,027 puan) tarafından

Ben onunkini değilde aktardan aldım udi hindi yağı çörekotu yağı ballı sarımsak yapıyorum bide Hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Turşu yediriyorum bol bol salata. Çorbalarına et suyu ve sarımsak koyuyorum hep tereyağıyla yapıyorum. Bu sene maşallah hiç hasta olmadılar ikiside. Ki büyüğüm okula gidiyo

(86 puan) tarafından

Ah yese sıpa 2 yaşında 12 kilo onuda nasıl aldı hiç bilmiyorum valla. Yaşamadı mucize gibi. Bütün tahliller temiz herhangi bir eksiklikte yok:(

(13,027 puan) tarafından

Benimde küçük 2 yaşında 14 kilo. Atom karışımı denedin mi kilo aldırıyor herkes

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 383 göst.
14 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
25 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,461 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 239 göst.
0 oy
6 cevap 166 göst.
6 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifelaemir (288 puan) tarafından soruldu

413,165 soru

12,439,350 cevap

45,924 kullanıcı

Kategoriler

...