+3 oy
199 göst.
önce İnternet & Teknoloji kategorisinde (1,027 puan) tarafından

Kızlar ramazan geliyor ve benim içimde çok tuhaf bir heyecan varrrr. Özellikle de milyon defa izlediğim Hz Yusuf dizisini izlemek için çok heyecanlıyım😂 neyse hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacak? Bilgisi olan var mı ? 

7 Cevaplar

+1 oy
önce (149 puan) tarafından

Bende çok heyecanlıyım. İnşallah ramazanı güzel bir şekilde ihya ederiz.

önce (1,027 puan) tarafından

Inşallah canım inşallah 

-Reklam-
+1 oy
önce (2,437 puan) tarafından

Bende heyecanla bekliyorum çok seviyorum resmen bereket ayı yaa 🥰 Rabbim hakkıyla geçirmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻🌻 Tabiki Kanal 7 de ama saati bilmiyorum 😁

😂😂 evet eskiden öyleydi umarım bilen çıkar 

+1 oy
önce (188 puan) tarafından

cânıııım sana iki dizi tavsiye edeyim trt her sene ramazan için özel dizi çekiyor bu sene ne çekti bilmiyorum fakat bakıcam. Daha önceki senelere ait izleyip çok çok sevdiğim Hacı Bayramı Veli ve Mavera izle kesinlikle şimdi de başlayabilirsin. 

Rabbiiim heyecanını dâim eylesin her gün de bir cüz meal okuyarak Kurân hatmi yap.❤️🦋❤️

Dilersen günlük örnek zikir de atayım gerçi herkes kendince bir şeyler okuyor elhâmdülillâh ben yine de buraya yazmak istiyorum ss alıp uygulayanlar olabilir.

önce (188 puan) tarafından
+1

*GÜNLÜK ZİKİRLER*

🌹 Başlarken 1 kere Rabbi Yessir velâ tuassir rabbi temmim bil hâyr Bismillahirrahmanirrahim

🌹 100 Bismillahirrahmanirrahim

🌹 100 Estağfirullâh

🌹 100 Lâ İlâhe illAllâh

🌹 100 Allâhümme salli âlâ Seyyidina Muhammed (Şaban ayı son günleri içerisindeyiz Salavat sayılarımızı arttırmak bizim yararımıza olur. Ramazan içinde yine aynı şekilde sayı arttırılabilinir)

🌹 100 SübhanAllâhi ve bi hamdihi sübhanAllâhil Azim Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil Azim

🌹 100 İhlâs Sûresi (Hâyızlıyken okunmaz)

🌹 100  Kevser Sûresi (Hâyızlıyken okunmaz)

🌹 100 İnnâ Fetahna leke Fetham Mubina (Hâyızlıyken okunmaz)

🌹 100 HasbunAllah ve ni'mel vekil

🌹 100 Lâ İlâhe illâ ente Sübhaneke inni küntü minez zalimin

🌹 156 Kalbin nûrlanması için Yâ Hayyu Yâ Kayyumu Lâ İlâhe illâ ente

🌹 70 kere Subbuhun Kuddusun Rabbuna ve Rabbul Melaiketi ver ruh (Secde esnasında bu duâyu edeceğiz alışalım her gece yapmaya ki Kadir gecesine denk geldiğimizde ecri çok olsun) (Hayızken olmaz secdede duâ olmaz fakat normal oturarak edilebilinir.)

Teşekkür ederim canım muhakkak bakacağım , okuyacağım da bunları 

0 oy
önce (3,234 puan) tarafından

Sürüyle ramazan postlarına hazır mıyız peki 😁

Ahahaha kaos postlarindan iyidir 

0 oy
önce (2,607 puan) tarafından

İlk defa evlendigim günden beridir ramazanı sabırsızlık ile bekliyorum bilmiyorum ama bekarken kıpır kıpır olan içim şimdi aynı şekilde kıpır kıpır genelde ramazana hüzünlü girerdim şükür bu sene bambaşka Rabbım hayırlısı ile ramazana kavuşmayı nasip eylesin 

+1

Amin feyzosum amin

0 oy
önce (424 puan) tarafından

Meri sensin dimi kiz anam alisamadim bu yeni nicklere yani soyle bisey var ben 3 aylar baslarken de cok heyecanliydim recep ayi geldi ayri heyecan sabah ayi geldi ayri heyecan ramazan daha baska bi heyecan tabiki ama bu ara heyecan doluyum dedigin gibi ibadet kosesi yapcaktim dedim imkanlar el vermedi aman dedim onemli olan ibadet etmek seneye yaparim cocukda daha uyi anlar o zaman hem 🤗🥰

Özele gel baciii 

önce (424 puan) tarafından

Hayir olsun insaAllah 😂

Hayır hayir🤫🤣 

He benim kız, valla ben de dolu dolu bir ramazan ayı geçirmek istiyorum. 

0 oy
önce (346 puan) tarafından

Bende. Cok heyecanliyim oruc tutamasamda sabirsizlikla bekliyorum♥️

Sen muafsin bir şey olmaz:)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 191 göst.
10 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 324 göst.
7 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Turkuaz damla (2,098 puan) tarafından soruldu