Ben tüm yorumlardan bağımsız bir şey sormak istiyorum. Erkek arkadaşın Türk mü? Yabancıysa işin nispeten kolay. Onların tabuları daha zayıf. Bizdeki gibi toksikliği sevgi sanmıyorlar. Psikolojileri daha sağlam, çocuklukları daha steril geçmiş. Krizlerinizi konuşarak çözersin, Türk erkekleri ile maalesef bir noktadan sonra tartışma veya kavganın içinde bulursun kendini ama benim merak ettiğim bu adamın aile olmaya bakışı nedir. Aile olmak mı evlenmek, çocuk sahibi olmak mı? Yoğun bir merhamet ve saygı barındırıyor olması lazım çocuğunu ta oraya götürmen için. Haklı olduğun çok konu var. Sen de bir annenin evladısın ve mutlu olmalısın, mutlu anne mutlu çocuk yetiştirir. (Bencil bir mutluluk değilse tabii) Eşin yeterince toksik bir adammış, bir tokattan mı ayrıldın diyene he de sen. Ama kaygım erkek arkadaşının aile olmaktan ne anladığı... Daha 2. çocuk konusunu açıkça konuşmamışsınız mesela, bu konularda kaygısı olmasa çoktan sana açmaz mıydı böyle şeyleri. Laf arasında bile derdi, gelirsin oğlunla ona ileride kardeş de yaparız abi olur diye. Bu detayları kaçırmamanı önerebilirim sadece...
Yasal kısmını bilmiyorum, bence bir hukukçuya sor. Yoksa mutlu olalım derken ciddi yaptırımları olan bir işe kalkışmış olabilirsin.