+3 oy
783 göst.
önce Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından

Kızlar  bu satırları ağlayarak çok üzülerek yazıyorum utanarak 

Benim dudağım da kayma var 

Kayınvalidem kız.kardeslerim dalga geçtiler özellikle kız kardeşlerim böyle kayma yapıyorlar beni taklit ediyorlar hakkımı helal etmiyorum ben istemsiz olduğunu defalarca söyleye çalıştım ama dinlemediler kuccuken.bu bende travma kaldı sanki şimdi evlendim birgün kız kardeşlerim geldi ve yine aynısını yaptılar eşim

Üzüldüğümü fark etti yüzüne bakamadım ve bana şunu söyledi ben senin dış görünüşüne bakmadım kalbine baktım dedi ve o an bı garip.olfum.nr sevine bildim ne başka tepki sonra elimden tuttu ve şunu söyledi onların dudağı kaysaydi keşke kaymiyo ama kalpleri kötü eşime sunu söyledim tedavi olmak istiyorum gerekirse amaliyat ama eşim hayır dedi biseyin yokken kendine bunu yapamazsın rabbim seni böyle yaratmış ben sorun etmiyorum kimse sorun edemez dedi bilmiyorum neden anlattım bunu ama öyle işte içim.bu konuda çok dolu 

24 Cevaplar

+19 oy
önce (889 puan) tarafından

Arkadaşlar birisi sırf sizinle aynı kanı taşıyor diye herseyini affetmek zorunda değilsiniz sizi üzüyorsa kesin irtibatı lütfen herkesi de affetmek zorunda değiliz 

önce (802 puan) tarafından

@Olursaolur bacim benden buyuksen ellerinden yakin yaslardaysak alnından öptüm say ❤️.  Katılıyorum kan bağı olması bizi ezsede rezil etsede kabul etmek gerektiği anlamına gelmiyor.  Böylelerini kapınıza bastirmayin eşinizin parasını yedirmeyin emek harcayıp bi bardak çay dahi getirmeyin önlerine.  Haketmiyorlar ayıp. Birsk ağzını gözün kaysa kolun olmasa aksayarak dahi yurusen ailenden herhangi biri çıkışta herseferinde özellikle eşin yanında iken bu ahlaksızlığı yapamaz aksine hicbisey yokmuş gibi davranmalı.  Ağzının kayma sebebi ve boyutu nedir bilmiyorum hangi durumda kayar bilmiyorum ama şu da bi gerçek bitanemm sen melek gibi bi insansin onları defalarca evine almadan belli onlar gibi değilsin olsaydın üslup başka olurdu.  Bastirma kapına açma gelince . Arasalarda açma dönerim yaz dönme gelseler dahi evde yokum de . Ayıp yahu edep edep

önce (1 puan) tarafından

Ah kuzum çok güzel yazmışsın Allah razı olsun şifremi unuttum zor girdim 

önce (19,031 puan) tarafından
+1

Yorumun alnı olsa da öpsem lütfen kamu spotuna dönüşsün bu. Can bağı olmayan insanlarla kan bağınızı da yok sayın. 

MESAFE EN GUZEL ILACTIR RUHA  VE SEN KENDINI ARŞTA GORENLER YUZUNDEN ASLA OZGUVENINI KAYBETMEMELISIN. VE YINE UNUTMA  BU TIP INSANLAR KARDISINDAKINI CEKEMEZLERSE FIZIKSEL DURUMUYLA SESIYLE VS. SALDIRMAYA BASLARLAR CUNKU BATAR BATAR BATAR . 

Ama unuttukları bisey var evet olabilir insanız rabbim verdi hepimizde olabilir ama ufak ama belirgin benim kolum da olmayabilirdi onların yarik damagi da olabilir hatta sağır da olabilirler.  En kötüsü de ne  biliyor musun seni aralarında eğlence ederken o kuş kadar dahi olmayan içi boş beyinleriyle bigun senden daha beter duruma dusebilirler güne engelli de uyanabilirler. 

Hiç kimse 6 şubatı unutmasın 17 ağustosu unutmasın çünkü sabaha geceki halimizi arar olarak uyanabiliriz. 

Çok şey demek istiyorum aslında saydırmak istiyorum oanda karşı koltukta oturan olmak istiyorum mesela gerçekten yüreğim kaynıyor ve asla sogumuyor böylelerine tanımıyorum ama nedense çok kinlendim.  

Rabimin yarattığına nu olmamış der gibi ( tövbe haşa)

Kusura bakma aşırı takıldım bu mevzuya . Belki eşin okadar takılmıyor belki okadar takilcak bisey de yok ki bence yok ama bunu eğlence konusu edip huzurun batmış ki belli kıskançlık krizinden eşinin yanında şov yapmışlar ya küfür edicem zor tutuyorum aşağılık kompleksi m.ayyaklaar allahindan bulsunlar . 

SIRF BUNLAR YUZUNDEN ESININ YANINDA UTANIYORSAN ASLA YAPMA YASA HAYATINI GOR KOLUNA IYI KI VARSIN DE GUCLU OL GULUMSE . GULUMSEMEK ADILIGE VERILECEK EN GUZEL CEVAPTIR . MESAFE KOY MESAFEEE . 

28 yaşındayım bikere şunun gözü şaşı bunun bacağı eğri ötekinin kolu ya.muk aksak demedim bee . Herkes yanından kaçarken ben arkadaş oldum güldüm eğlendim onla. Sen yine bence biseyin yok okadar çok şükür  ya elin kolun engelin olsaydı işte o kulaklar8n daha neler duyar gözlerin nelere şahit olurdu acaba ? Uzak dur canım yoksa çok yanar canın.  Özür dahi dilenecek bi yanı yok budurumun hadsizler.  Gelmeyin kapıma bakmayın yüzüme de değiştir numaranı verme kimseye defolsun gitsinler 

Aaa kaynana da eğlenmiş budurumla öylemi eşin ağzını açıp hiç mi bisey demedi canım posta baştan bakınca okudum gördüm çocuktan kaynana kısmını farklı okudum.  Restle onuda restle halden anlamayana merhamet etmek aptallıktır.  

-Reklam-
+4 oy
önce (4 puan) tarafından

Hayatta birgün bayram günü babam beni çağırdı dudağını yamultmadan ne zaman konuşmayı öğreneceksin yarın birgün evlenince agzinaaa sicarlarr demişti bayramları hiç sevmiyorum ailemi sevmiyorum 

+3 oy
önce (5,738 puan) tarafından

Seni bu şekil seven bir eşin oldukdan sonra başkalarının ne deyişi umrumda olmazsin sen ailenle değil eşinle evlisin Cnm 

önce (4 puan) tarafından

Çok şükür rabbime

+3 oy
önce (7,900 puan) tarafından

Eşinden allah razi olsun inşallah.Sana deger veriyor seviyor rabbim daim etsjn

Dalga gecenlere gelince. Yerinde olsam onlar icin asla uzulmezdim. Rabbim beni bu sekilde yaratti  rabbimin yarattigi her kul guzeldir der gecerdim. Yani özgüvenli olurdum asla ezilmezdim demelerine pisman olurdular

önce (4 puan) tarafından
+1

İcten üzüldüm herzaman hattasunu dedim birgün kaynanam dediğinde Rabbim sanada nasıp.etsin ama geri pişman oldum hamileliğin verdiği stresten 

önce (1,618 puan) tarafından

İyi demişsin

+3 oy
önce (2,178 puan) tarafından

Bu belli ki seni ömür boyu rahatsız edecek estetik cerrahi uzmanı ile görüş.

Esinde haklı onalrin kalbi kaymış 

önce (4 puan) tarafından

Rabbim herkesin kalbine göre versin 

+3 oy

Senin yerinde olsam o g*rzeklerle bir daha asla muhatap olmam. Kalın kırmızı bir çizgi çek arana bence. Şahsen beni üzen Öz anam bile olsa mesafe koyarım ben

önce (4 puan) tarafından

Ben yapamadım ama Allah'a havale ettim

Boşver.Senle dalga geçenlerle asla o fırsatı bir daha verme

+3 oy
önce (194 puan) tarafından

Canım bildiğim kadarıyla dini boyutu da eğer seni rahatsız ediyor ki insnalar böyle yaptığı icin rahatsız ediyor ve çevre alay konusu ediyorsa ameliyatını olabilirsin hem sende artık kendini daha iyi hissedersin bence ameliyatını ol 

önce (1 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

önce (2,754 puan) tarafından

Dini boyutu bu mu gerçekten emin misiniz? 

+3 oy
önce (72 puan) tarafından

En nefret ettigim sey insanlarin gorunusuyle dalga gecmeleri ozelikle Allahin yarattigina😡 ne guzel seni seven saygi duyan seni degerli eden bir esin var. Gerisini bosver allaha havale et .

önce (1 puan) tarafından

Cevabın için teşekkür ederim canım 

önce (72 puan) tarafından

Rica ederim canim

+2 oy
önce (2,084 puan) tarafından

Abim çocukken burnumla dalga geçerdi. Burnumun ucunda düşüklük var canım. Allah evladından çıkardı. Benim burnum estetikli kalıyor onun oglunun yaninda

önce (4 puan) tarafından

Rabbim herkesin kalbine göre versin 

+2 oy
önce (10,614 puan) tarafından

Kıyamam ya canım benim. Eşin ne güzel söylemiş, kardeş dahi olsalar onların kalpleri kötü! Neden kayma var peki doğuştan gelen bişey mi sonradan mı? Eğer tedavisi varsa tedavi ol üzme kendini ❤️

önce (1 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım tedavisini eşime diyorum kabul etmiyor 

önce (1 puan) tarafından

Ben seni çok seviyorum takılma bişey yok diyor 

+1 oy
önce (5,819 puan) tarafından

Eşin çok haklı. Eşin seni böyle beğendikten sonra gerisi boş. Sen kendin rahatsız oluyorsan dini boyutunu araştırıp ameliyat olabilirsin ama başkası için asla yapma 

önce (1 puan) tarafından

Eşim beni her halimle bende onu her haliyle çok sevdim 

+1 oy
önce (1,408 puan) tarafından

Ben 12-13 yaşlarındayken teyzem, bir hastaligimi yüzüme vururdu her tartisma sırasında. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste sözü boşuna söylenmemiş. Şimdi ise teyzem uğraşıyor.. Yani bosver asla ama asla yanlarına kalmaz bunu bil yeterli. 

önce (1 puan) tarafından

Allah soracaktır bacım 

+1 oy
önce (4,808 puan) tarafından

Benimde aynı sorunum var iki kere felç geçirdim dışardan pek belli olmuyor ama guldugum zaman kayıyor konuşurken kayıyor bunu dile getiren çok oldu rabbim baska dert vermesin canim eşin seni bu şekilde sevmiş almış boşver takılma gelen Rabbimden sıkma o güzel kalbini 

önce (1 puan) tarafından

Bende senin kalbinden püyorum canım 

+1 oy
önce (156 puan) tarafından

Yahu bunlar nasıl kardeş anlamıyorum.. Ben ablamla konuşurken iki kez düşünüyorum ağzımdan yanlış bir şey çıkar da üzülür diye. Benim ablam bana bunları söylese bir daha konuşmazdım muhtemelen. 

önce (1 puan) tarafından

allaha havale ettim kaynanamı bacilarimk

+1 oy

Bu senin için problem ise değiştirebilirsin ama sırf birileri dalga geçiyor veya geçmesin diye değiştirme önemli olan senin kendini nasıl görüp sevdiğin 

önce (1 puan) tarafından

Ben çevre için ama ben boyke mutluyum sadece konuşurken oluyor yoksa olmuyor 

O zaman sana kötü gözle bakan kötü söz eden insanları hayatından çıkar bence hayatındaki tek kusur onlar 

önce (1 puan) tarafından
+1

Haklısın birtanem 

+1 oy
önce (114 puan) tarafından

Ablamda benim evimke benle harketlerimle dalga geçip duruyordu. Birkaç ay oldu iletişimi kestim. Kafam rahatladı. Ruhum dinlendi. Sürekli sürekli eleştiri dalga o kadar imtihan oldum. Bide dalga konusunu artık ne kafam nede gururum kaldırıyor. İyi olsun benden uzak olsunlar. Sen yapılması gerekeni bimiyorsun. Uzaklaş ve izle onları gerçek yüzlerini daha iyi gireceksin. Allah onların beklenmedik bı anda başına verir. Döktüğün gözyaşına değmez. Sen iyi ol. Bu hayat bize iki kere sunulmayacak mutlu huzurlu yaşamaya bak. 

önce (1 puan) tarafından
+1

Allah soracaktır bacım sorsun da 

0 oy
önce (639 puan) tarafından

Nasıl kız kardeşmiş onlar ya insan kırılır tabi

önce (1 puan) tarafından

Öyle canım 

0 oy
önce tarafından

Artık kardeşim değiller 👊

önce (1 puan) tarafından

Haklısın ama yapamadım ben 

0 oy
önce (2,754 puan) tarafından

Eşinin kıymetini bil çok iyi biri o

önce (1 puan) tarafından

Oku çok seviyorum maşallah diyeyim bana anne baba bacı oldu 

0 oy
önce (147 puan) tarafından

Benim de konuşurken dudağımda kayma oluyor yemek yerken gözümün birini kırpıyor gibi oluyorum benimle de kuzenlerim dalga geçiyordu küçükken zoruma gidiyordu üzülüyordum boşver Allah beterinden korusun eşin yanında ya kimin ne yaptığı düşündüğü umrunda olmasin

önce (1 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

İlgili bir soru bulunamadı

413,164 soru

12,439,233 cevap

45,918 kullanıcı

Kategoriler

...