MESAFE EN GUZEL ILACTIR RUHA VE SEN KENDINI ARŞTA GORENLER YUZUNDEN ASLA OZGUVENINI KAYBETMEMELISIN. VE YINE UNUTMA BU TIP INSANLAR KARDISINDAKINI CEKEMEZLERSE FIZIKSEL DURUMUYLA SESIYLE VS. SALDIRMAYA BASLARLAR CUNKU BATAR BATAR BATAR .
Ama unuttukları bisey var evet olabilir insanız rabbim verdi hepimizde olabilir ama ufak ama belirgin benim kolum da olmayabilirdi onların yarik damagi da olabilir hatta sağır da olabilirler. En kötüsü de ne biliyor musun seni aralarında eğlence ederken o kuş kadar dahi olmayan içi boş beyinleriyle bigun senden daha beter duruma dusebilirler güne engelli de uyanabilirler.
Hiç kimse 6 şubatı unutmasın 17 ağustosu unutmasın çünkü sabaha geceki halimizi arar olarak uyanabiliriz.
Çok şey demek istiyorum aslında saydırmak istiyorum oanda karşı koltukta oturan olmak istiyorum mesela gerçekten yüreğim kaynıyor ve asla sogumuyor böylelerine tanımıyorum ama nedense çok kinlendim.
Rabimin yarattığına nu olmamış der gibi ( tövbe haşa)
Kusura bakma aşırı takıldım bu mevzuya . Belki eşin okadar takılmıyor belki okadar takilcak bisey de yok ki bence yok ama bunu eğlence konusu edip huzurun batmış ki belli kıskançlık krizinden eşinin yanında şov yapmışlar ya küfür edicem zor tutuyorum aşağılık kompleksi m.ayyaklaar allahindan bulsunlar .
SIRF BUNLAR YUZUNDEN ESININ YANINDA UTANIYORSAN ASLA YAPMA YASA HAYATINI GOR KOLUNA IYI KI VARSIN DE GUCLU OL GULUMSE . GULUMSEMEK ADILIGE VERILECEK EN GUZEL CEVAPTIR . MESAFE KOY MESAFEEE .