Devam etsin eşin hatta daha çok yaksın canını çünkü yanacağı gün çok yakın. Kimse kusura bakmasın herkesin ağzının bi tartısı olmalı şımarıklık görgüsüzlük neden yahu ?
Ben sana tek bisey anlaticam mükemmel ailem yok abi abla aramaz sormaz baba desen anne desen ayrı kapımı çalmaz merak etmezler anlicajiz çöpsuz üzüm gibiydim. Kimsesi varken kimsesiz kaldım. Eşim devamlı kardeş baglarima baba ana bosvermisligine hep laf ederdi kendi ailesini yüceltir benim ailemi yerle bir ederdi . Abimi de kin tutar sahip çıkmadı diye asla evde görmekten hazetmez . Hala öyle gerçi o eve biri gelince kim olursa olsun rahatsız olur orası ayrı.
BIGUN çok içten beddua ettim ağlayarak artık ricalarim dinlenmiyor kavgada ortaya dökülürdu canımı yakardı sozleri . O bedduam şuan tuttu kardeşleriyle ışık hızında anlamsızca düşman oldular biliyor musun, aile bağları gittikçe canını sıkmaya başladı malesef benim annem evlendi diye anama koca peşine düştü tarzında konuştu ahlaksızlık olarak nitelendirdi akrabalarından neler duydum neler oldu neler soyadından utanır oldu . Simdi de bi imkanım olsada şehri terketsem gitsem sessiz yerlerde yaşasam diyor bana dertleniyor peki ben napiyorm
- Asla onun bana yaptığını yapmiyorum yargilamiyorum ZATN RABBIM ONU YARGILADI sanki aynısını yaşıyor.
Burdan ne anlamak istersen artık.