+2 oy
162 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (210 puan) tarafından

İyi akşamlar hanımlar uyumayan varsa sohbet edelim mi biraz canım sıkkın bir insan neden sürekli insanı ailesinden vurmaya çalışır anlamıyorum eşimle küçük bir tartışmamız olsa hemen konuyu aileme getiriyor benim ailemi yerin dibinde kendi ailesini kaf dağı kadar yüksekte görüyor bizim şu kadar evlerimiz arabalarimiz arsamız senin ailende o kadar yok onlar sürünüyor vb.. kelimeler söylüyor .... Ki ailemin de durumu gayet iyi ama niye bu kıyaslamayi her seferinde yapıyor benden ne istiyor ailemden ne istiyor anlamıyorum 

5 Cevaplar

+2 oy
(1,242 puan) tarafından

Bu dünya kanuni Sultan Süleymana kalmamış eşinle ailesine mi kalacakmış istediği kadar arsası evi arabası olsun gireceği yer aynı toprağın altı bu dünyaya çokta şey etmemek lazım ama jste bunu da insan olana anlatabilirsin insan olmayana neyi anlatırsan anlat boş 

(210 puan) tarafından

Çok haklısın ağzına sağlık 

-Reklam-
+1 oy
(1,787 puan) tarafından

Bizimki de tam tersi mesela arsa ev araba yok onun ailesinin benim ailem de toprak yönünden çok zengin ama hiç bir şekilde konusunu dahi açmadım niye sizinkiler öyle diye bu tartışma konusuna dahil olmamalı demek ki senin geldiğin yeri beğenmiyor bulsaymis kendine eş değer birini sende öyle söyle maddi konulardan kimse kimsenin ailesini vuramaz hayat herkese eşit davranmıyor çünkü 

(210 puan) tarafından

evlendigimizde onun ailesinin durumu hiç yoktu zamanla toparladilar son 4 senedir durumları iyi oldu benim geldiğim yeri begenmiyorsa en başından gördü ki benim ailem yine iyi bir yerdeydi sadece bu kıyaslamayi her seferinde neden yapıyor anlamıyorum 

(1,787 puan) tarafından

Aşağılık kompleksi yaşamış olabilir zamanında eskiden yokmuş diyorsun o yüzden maddiyata hep ulaşılamaz zannetmiş şimdi de bulunca eskinin acısını çıkarıyor bu senin ailenle ilgili olmayadabilir bazı olayların travması olabilir psikolojik destek alsin bence 

+1 oy
(813 puan) tarafından

Devam etsin eşin hatta daha çok yaksın canını çünkü yanacağı gün çok yakın.  Kimse kusura bakmasın herkesin ağzının bi tartısı olmalı şımarıklık görgüsüzlük neden yahu ? 

Ben sana tek bisey anlaticam mükemmel ailem yok abi abla aramaz sormaz baba desen anne desen ayrı kapımı çalmaz merak etmezler anlicajiz çöpsuz üzüm gibiydim.  Kimsesi varken kimsesiz kaldım.  Eşim devamlı kardeş baglarima baba ana bosvermisligine hep laf ederdi kendi ailesini yüceltir benim ailemi yerle bir ederdi . Abimi de kin tutar sahip çıkmadı diye asla evde görmekten hazetmez . Hala öyle gerçi o eve biri gelince kim olursa olsun rahatsız olur orası ayrı. 

BIGUN  çok içten beddua ettim ağlayarak artık ricalarim dinlenmiyor kavgada ortaya dökülürdu canımı yakardı sozleri . O bedduam şuan tuttu kardeşleriyle ışık hızında anlamsızca düşman oldular biliyor musun,  aile bağları gittikçe canını sıkmaya başladı malesef benim annem evlendi diye anama koca peşine düştü tarzında konuştu ahlaksızlık olarak nitelendirdi akrabalarından neler duydum neler oldu neler soyadından utanır oldu . Simdi de bi imkanım olsada şehri terketsem gitsem sessiz yerlerde yaşasam diyor bana dertleniyor peki ben napiyorm 

- Asla onun bana yaptığını yapmiyorum yargilamiyorum  ZATN RABBIM ONU YARGILADI  sanki aynısını yaşıyor.  

Burdan ne anlamak istersen artık.  

0 oy
(218 puan) tarafından

Eşin zamanında çok ezilmiş hır görülmüş bence bunu da senden çıkarıyor 

0 oy
(19,065 puan) tarafından

Rabbim kimine para mal mülk kimine şeref haysiyet insanlık veriyor işte neyi sorguluyorsun de. 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 438 göst.
10 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde BALCOCUKLARIM (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 165 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hayalimsen34 (62 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 27 göst.
27 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (989 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 342 göst.
14 saat önce Aile & Aşk kategorisinde Esmer ghh (37 puan) tarafından soruldu

413,249 soru

12,442,271 cevap

46,031 kullanıcı

Kategoriler

...