+2 oy
176 göst.
önce Diğer kategorisinde (785 puan) tarafından

Kızlar 20 hafta içindeyim 17.18 haftalık bir sürecimiz kaldı sezaryen doğum olacak ve ben çok korkuyorum başıma gelecekleri bildiğim için sanırım korkum. İlk doğumda hiç korkum yoktu ikincide korkum çok nasil dizginleştireceğim Bilemiyorum 😔

9 Cevaplar

+2 oy
önce (528 puan) tarafından

Düşünme o anı canım bebeğini kucağına alacağın anı düşün 

önce (785 puan) tarafından

Öyle yapıyor uyuyorum vallahi 

-Reklam-
+1 oy
önce (2,735 puan) tarafından

Ikinci sezeryanim harikaydı. Ilki cok zor geçmişti doğum sonrası. Ikincide hep ayaktaydım masallah. Bende cok korkarak girdim doğuma. Hatta bir gün öncesi dogurmiycam ben diyordum. Allah yardım ediyor 

önce (1,035 puan) tarafından

Banada moral oldu tabiki zorluk çekmeniz değil ama aynı korkuları yaşamak tek değilim.hissi iyi hissediyor umarım bizimde öyle olur

Umarım bende de o kolaylık olur güzel bacım 

0 oy
önce (4,264 puan) tarafından

Korkma canım bende hamilelikte yoktu korku falan doğuma gideceğim zaman bir korku oluştu bende ya bir şey olursa diye doktorum sağolsun moral vermişti bana hatta bu ne stres sanki ilk dogumun demişti. İyi düşün iyi olsun her şey olup bitecek 

Insallah allah razı olsun

0 oy
önce (2,686 puan) tarafından

Korkma ikinci daha kolay oluyor 

0 oy
önce (7,584 puan) tarafından

Sezeryan değilim ama bence her iki doğum seklindede hiçbiri ilki kadar zor gecmiyordur

0 oy
önce (213 puan) tarafından

Ayni benim gibi.ilkde rahatdim ama ikincide hastaneye ayaklarim geri geri gidiyordum hastaneye giderken heyecandan icim disima cikti karnim feci agridi.ama inan benim ikinci sezeryan daha daha kolaydi.ilkinden farkli olarak bunda kendi islerimi hep kendim yaptim tualete rahat kalkip gidiyordum kolidorda rahatca geziyordum.bebeyimi emziriyordum ve tek basinaydim.korkma simdiden bun sikintisiyla bebeyini de etkileme Rabbim yardimcin olsun canim

Amin inşallah canım sağlıkla doğum yapsın herkes inşallah 

0 oy
önce (1,035 puan) tarafından

Ben de aynı durumdayım canım tek değilsin ve daha gebeligim çok yeni :(

En başından insan düşünmeye başlıyor 😔

0 oy
önce (309 puan) tarafından

İkinci gebeliğim ve aynı şeyleri düşünüyorum bende hele de oğlumu bırakıp nasıl o masaya yatacağım bilmiyorum ben yokken ne yapar eşim kaynanam kayınbabam annem görümcem kimse yokluğumu aratmaz ilgilenir biliyorum ama işte 10 haftalık oldum ama o zamana kadar kat be kat artacak bu endişem çok duygusalım inşallah rabbim kolaylık versin bizlere ve sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi 

Amin inşallah canım Allah yardım etsin

0 oy
önce (20,462 puan) tarafından

Bu korkuyu dogurarak yenebilirsin.🤭 Bak ben de ikinci doğumdan çok korkuyodum. Bebeğim küçük kaldı. Bence sebebi bu stresim onu da strese soktu . Ve çocuk beslenemedi. Şimdiki aklım olsa o kadar stres yapmazdım. İnan ki bebeğinin sağlıklı dünyaya gelmesinden önemli değil hiç bişey. Nasılsa çıkacak o çocuk. 

Evet çıkacak elbette ama insanın başına gelmesini bildigi şeyler üzere oldugu için korku bence

Aynen ben de ondan korkmustum

Ama ikinci doğum daha kolay oldu ilkine göre.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 229 göst.
11 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 135 göst.
24 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Oznur0311 (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 179 göst.
5 Mart 2022 Diğer kategorisinde Melek.dgc (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.