+2 oy
221 göst.
Diğer kategorisinde (1,122 puan) tarafından

Kızlar 20 hafta içindeyim 17.18 haftalık bir sürecimiz kaldı sezaryen doğum olacak ve ben çok korkuyorum başıma gelecekleri bildiğim için sanırım korkum. İlk doğumda hiç korkum yoktu ikincide korkum çok nasil dizginleştireceğim Bilemiyorum 😔

9 Cevaplar

+2 oy
(690 puan) tarafından

Düşünme o anı canım bebeğini kucağına alacağın anı düşün 

(1,122 puan) tarafından

Öyle yapıyor uyuyorum vallahi 

-Reklam-
+1 oy
(2,994 puan) tarafından

Ikinci sezeryanim harikaydı. Ilki cok zor geçmişti doğum sonrası. Ikincide hep ayaktaydım masallah. Bende cok korkarak girdim doğuma. Hatta bir gün öncesi dogurmiycam ben diyordum. Allah yardım ediyor 

(1,110 puan) tarafından

Banada moral oldu tabiki zorluk çekmeniz değil ama aynı korkuları yaşamak tek değilim.hissi iyi hissediyor umarım bizimde öyle olur

(1,122 puan) tarafından

Umarım bende de o kolaylık olur güzel bacım 

0 oy
(4,440 puan) tarafından

Korkma canım bende hamilelikte yoktu korku falan doğuma gideceğim zaman bir korku oluştu bende ya bir şey olursa diye doktorum sağolsun moral vermişti bana hatta bu ne stres sanki ilk dogumun demişti. İyi düşün iyi olsun her şey olup bitecek 

(1,122 puan) tarafından

Insallah allah razı olsun

0 oy
(2,927 puan) tarafından

Korkma ikinci daha kolay oluyor 

0 oy
(9,649 puan) tarafından

Sezeryan değilim ama bence her iki doğum seklindede hiçbiri ilki kadar zor gecmiyordur

0 oy
(690 puan) tarafından

Ayni benim gibi.ilkde rahatdim ama ikincide hastaneye ayaklarim geri geri gidiyordum hastaneye giderken heyecandan icim disima cikti karnim feci agridi.ama inan benim ikinci sezeryan daha daha kolaydi.ilkinden farkli olarak bunda kendi islerimi hep kendim yaptim tualete rahat kalkip gidiyordum kolidorda rahatca geziyordum.bebeyimi emziriyordum ve tek basinaydim.korkma simdiden bun sikintisiyla bebeyini de etkileme Rabbim yardimcin olsun canim

(1,122 puan) tarafından

Amin inşallah canım sağlıkla doğum yapsın herkes inşallah 

0 oy
(1,110 puan) tarafından

Ben de aynı durumdayım canım tek değilsin ve daha gebeligim çok yeni :(

(1,122 puan) tarafından

En başından insan düşünmeye başlıyor 😔

0 oy
(487 puan) tarafından

İkinci gebeliğim ve aynı şeyleri düşünüyorum bende hele de oğlumu bırakıp nasıl o masaya yatacağım bilmiyorum ben yokken ne yapar eşim kaynanam kayınbabam annem görümcem kimse yokluğumu aratmaz ilgilenir biliyorum ama işte 10 haftalık oldum ama o zamana kadar kat be kat artacak bu endişem çok duygusalım inşallah rabbim kolaylık versin bizlere ve sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi 

(1,122 puan) tarafından

Amin inşallah canım Allah yardım etsin

0 oy
(21,582 puan) tarafından

Bu korkuyu dogurarak yenebilirsin.🤭 Bak ben de ikinci doğumdan çok korkuyodum. Bebeğim küçük kaldı. Bence sebebi bu stresim onu da strese soktu . Ve çocuk beslenemedi. Şimdiki aklım olsa o kadar stres yapmazdım. İnan ki bebeğinin sağlıklı dünyaya gelmesinden önemli değil hiç bişey. Nasılsa çıkacak o çocuk. 

(1,122 puan) tarafından

Evet çıkacak elbette ama insanın başına gelmesini bildigi şeyler üzere oldugu için korku bence

(21,582 puan) tarafından

Aynen ben de ondan korkmustum

(21,582 puan) tarafından

Ama ikinci doğum daha kolay oldu ilkine göre.

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 187 göst.
26 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Nefes1 (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 251 göst.
11 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
24 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Oznur0311 (53 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 138 göst.