Ayy resmen d.eli bu insanlar. Nasıl bir cesaret.deney için hangi anne izin verir buna . Yorumada biri yazmış zaten türk anneleri kalp krizi geçirdi die 🤭
Ay bu neee 😱😱😱
Ordaki anasının yerine biz kriz geçirdik düşün
Aynen öyle yaaa
Nasil bisi yazacagmi bilemedim yani ben dokunurum yilana ama cocuklarim dokunsa ne dusunurum diye gecirdm icimden ve dayanamam onu hayal etmesi bile urkutyu beni.cesaretlj cocuklara hayranim.tabi cesaretin kirilmamasj en guzeli ama goz gore gorede atese atamam yani cocuklarjmi
Tabi canım . Yılan bu nekadar da eğitimli deseler yada tok deselerde ne yapacağı belli olmaz
Hatta Amerika da olmuştu evde besledikleri piton 6 aylık bebeği yutmuştu. Nasıl bir cesaret bu
Yorumlarda olanı yazayım siradaki bebek yılandan bir ısırık aldı:)))🤣
He ya tadına baktı beğenmedi heralde 😁
Kuzum o hayvanlar muhtemelen zehirsiz. Yapabilecekleri en büyük zarar ısırmak olur. Sıkma boğma gibi oluşabilecek durumlar için ise zaten gözlem altındalar. Suan oturduğum yer bahçeli dağlık bir yer. Benim oğlan da yılan yalakalayip geliyor. Sevip geri bırakıyoruz. Ha tabi sevin diyemem ama yilanlarin hepsi zararlı saldırgan değiller. Onlarda sevgiden anlıyorlar :)
Yok bacı ben gelemem yaaa hadi dolanıverse etrafına küçücük bebe bi sıkımlık canı var zaten . Ayy Allah esirgesin
Senin oğlanında maşallah ı var 👏🏻🤭
@Farkli_kadin nerde oturuyorsun
Bizimkilerin tabi küçücük bebeligi kalmadi ki ☺️
belki linc edeceksiniz beni ama ben izin verirdim
İyi cesaret cano
Korkunun zaten sonradan zamanla oluşan bişey olduğunu biliyoruz ya çok saçma bi deney yapmışlar
Ee yani. Benim oğlan TV de görüyor yılanı pisi pisi diye çağırıyor ne bilsin zararını
Ben bebeğimi böyle bir deneyin içine sokmazdım zaten gereksiz bir deney hele bebeğin yılanı ısırma girişimi ben orda kalp krizi geçirdim
Denemeye gerek yoktu bence bunu ama 🤣 bebek ne bilsin korkuyu yılanı tabiki korkmaz
Aynn etrafında dönen oyuncak bişi sanmıştır. En son tadına baktı büyük ihtimalle onuda beğenmedi zaten 🤭
Hahaha 🤣
Bende yılanı boynuma aldım kızım korkusuzca baya dokundu okşadı korkmadı hiç oraya bebegimide galiba koyardım:D ama yakınında bende olacam
Bunların zehiri alınmıştır. Ben hamam Böceğinden ve köpekten korkarım. Ama yılandan korkmam köyde annem kaç kere yılan öldürdü belkide ondan korkmuyorum
Anacummmm one gi
Hayatta izin vermem hadi anlık boğsa nasıl kurtaracaklar zehirsizdir ama ben cesaret edemem
Benimde evde 2 sefer buyuk siyah zeytin kadar bi kac sefer de kahverengi kucuk hamam bocegi cikti da kac kez yoneticiyle konustum ilaclama yapilmiyo engel olan herkese hakkimi helal etmiyorum dedim esimin basinin etini yedim adam kac kere ilacladi sirketle gorus cocuk yerde yatiyo agzina burnuna girse allah korusun soksa bisey olsa diye
Bu videoyu görmüştüm. Çok doğru tespit gerçekten. Korkuları aslında biz aşılıyoruz. Mesela kızım teyzesiyle beraber kediyi kucağına alıp sevdi. Her kedi gördüğünde yanına çağırır. Ki ben yaklaştırmazdım. Videoda ki gibi yılana da izin veremezdim sanırım 😊ama sonuçta saldıran bir canlıyı da öyle gözü kapalı risk alarak bebeklerin yanına bırakmazlar. Önlem alınmıştır.
Çocuklarına böyle deney yapanlar anne değil bence
1,436,742 soru
23,625,138 cevap
307,006 kullanıcı