+1 oy
325 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (29 puan) tarafından

İki kizindan sonra bir de erkek bebek istiyorum 3 sezeryanim olucak Allah nasib ederse oglan cocugu yumurtlama gunu iliski yasaninca oluyomus aksini yasayan oldumu ve ya yumurtlama gunu iliskide olub erkek bebek bekleyen anneler varmi

21 Cevaplar

0 oy
önce (231 puan) tarafından

Oyle bir dusuncedemi varmis yaa inanmayin tamamen nasib isidir erkek veya kiz olmasi

önce (29 puan) tarafından

Evet oyledir nasip ama dun arastiriken karsima cikti belki deneyen olmusdur deye merak etdim 

önce (1,125 puan) tarafından

Arkadaşın dediği gibi inanmayın adetime 9 gün kala korunmasız ilişki olmuştu oğlumu doğurdum ki yumurtlama günüm değildi 

-Reklam-
0 oy
önce (1,226 puan) tarafından

Yumurtlama günü döllenmede erkek bebek şansı artıyor diyen de var fark yaratmadığını söyleyen de. İhtilaflı bi konu. O yüzden kesin birşey denilemez

Evet haklisiniz  

0 oy
önce (2,942 puan) tarafından

Babadan gelen kromozomların belirlediğini düşünürsek çokta mantıklı değil bence 

Evet dogruda ama y xromosomlar daha az omurlu x xromosomlar daha cok yasiyomus o acidan bakinca dogruluk payi ola bilir bence yuzde kac onu bilemem ama 

0 oy
önce (4,089 puan) tarafından

Canım bu çok saçma bir düşünce ya nasipte ne varsa o oluyor ama cinsiyeti baba belirliyor diyorlar bilimsel olarak e buna bakilirsada bir ilişki kalmıyor ki yumurtalara günü ile alakalı ki hangi gün tam olarak hamile kaldığını bilemezsin yumurtalar hemen dollenmiyor ki 

Evet ama oyle bir arastirma olmus deneyen olmusmu deye merak ediyom acikcasi

0 oy
önce (3,861 puan) tarafından

Bence alakası yok canım 

Bi de kiz hucreleri erkek hücrelerinden daha hızlı hücum edermiş 

O yüzden çoğunluk kiz oluyor bence 

Internetten bakıp dualar okuyabilirsin

önce (3,726 puan) tarafından

Keşke banada kız hucum etse :))) 

0 oy
önce (3,032 puan) tarafından

Bence böyle şeylere meyletmeyin. Tamam erkek evlat istemek insani bir duygu ama bunun için laboratuvarda deney yapar gibi çalışmak bence doğru değil. Akışına bırakın, zaten sizin için en güzel neyse o olur.

0 oy
önce (1,337 puan) tarafından

Bende çok baktım canım buna  bende kız istiyorum ama aksi olan da çok var yani benm iki oğlum sık ilişkide oldu yumurtlamaya denk gelme ihtimali yuksek

0 oy
önce (251 puan) tarafından

Tam tersi bile olabilir canım yani sadece yumurtlama gününü degerlendirip kızı olan çok var Allahtan hayırlısını sağlıklısını istemek en güzeli 

Allah hayirlisini nasip eylesin  herkese

0 oy
önce (1,035 puan) tarafından

Canım cinsiyeti senin vücudun belirlemiyor erkekden o  an gelen spermin  x ve y kromozom tasiyo olmasına bagli

Dogru canim ama bazi doktorlar takvimle cinsiyet belirleme yapiyomus bence tibbi olarak oyle birsey mumkun

önce (1,035 puan) tarafından

Ben de duydum ama eski.medeniyetler o şekilde  inanıyormuş ona göre  erkek olması için falan  yapıyorlar mis ama bilmiyorum.tabi  ona bakarsak cin takvimine %50 doğru gosteriyo :😀   ben de şuan 4 haftalık falan hamileyim daha gitmedim tabiki önceliğim sağlıklı.olmasi ama cinsiyet konusunda catlicam :😀  merakdan

Allah hayirli saglikli evlat versin inşAllah gonlumuzdeki olsun inşAllah.

0 oy
önce (1,806 puan) tarafından

Tam yumurtlama günü ilişkim oldu 21 haftalığım kız dedi doktorum 

Yorumunuz hiraz icimi rahatlatdi demekki 100de 100dogru degilmis

önce (1,806 puan) tarafından

Bunların doğruluğu yok canım rabbim ne nasip etmişse o oluyor merak etme yoksa herkes cinsiyeti belirlerdi 

0 oy
önce (65 puan) tarafından

Bu işler şans meselesi be canım benim de yumurtlama günümde ilişki oldu ve bebeğim erkek Rabbim gönlündekini nasip etsin

Evet oyleymis Amin inşAllah canim cok sagolun 

0 oy
önce (417 puan) tarafından

Biri daha yazmıştı bunu sanırım farklı biri de ben ikinci için test yaptım pozitif görünce şükür namazı kıldım sonrasında kız evlat istedim hamdolsun Rabbim tattırdı birde oğlum var şükürler olsun 

0 oy
önce (6,985 puan) tarafından

Nedense şuan 3. Bebeğinin erkek olacağı geçti içimden 😀

inşAllah oyle olur 😍

0 oy
önce (3,710 puan) tarafından

Bunun sebebi erkek bebek spermi kıza göre çok az bir farkla daha hızlıymış. Yumurtlamadan önce tutan çocuklar daha fazla kiz tutarmjs. Bu sadece bir ihtimal. Ben mesela o ay annemdeydim sadece yumurtlama günü ilişki oldu cocuk icin ve tuttu oğlum doğdu şükür 

0 oy
önce (50 puan) tarafından

Yumurtlama günü ilişki oşsa dahi döllenme o gün olmayabilir bence tutarsız bir savunma, çin takvimi kimde ne çıktı bilmiyorum ama bende doğru çıktı erkek diyordu, ilk kız dendi ama oğlum oldu, sağlıkla gelsinde kız oğlan farketmez ki

0 oy
önce (290 puan) tarafından

Bizde yumurtlama gününü ve yumurtlama gününden bı kaç gün önce ve sonraki günleri değerlendirdik. Suan 26+5 haftalık hamileyim. Erkek bebek bekliyorum. Ama bununla alaksı varmı bilmiyorum 

0 oy
önce (10 puan) tarafından

Yumurtlama günü değerlendirdik kızımız var mantıklı değil bu dediğiniz

0 oy
önce (69 puan) tarafından

Erkek olmasi seninle ilgili degil kocanla ilgili yani senin yumurtlama gununun bebegin cinsiyetini etkileyecegini hic sanmiyorum 

0 oy
önce (1,368 puan) tarafından

Benim kuzenim ovulasyon testi kullandım dedi .Yumurtlama gününde ilişki olmuş sadece erkek oldu ama alakası varmı bilmiyorum 

0 oy
önce (7,988 puan) tarafından

Yumurtlama günümün ödülü olarak kızım oldu 

önce (7,988 puan) tarafından

Benim duyduğumda yumurtlama gününden önce erkek olurmuş. Zaten 2 seçenek var yani kimine kız kimine erkek düşüyor nasip işi bence 

İlgili sorular

+2 oy
16 cevap 356 göst.
0 oy
4 cevap 94 göst.
+7 oy
24 cevap 452 göst.
0 oy
4 cevap 289 göst.

413,163 soru

12,439,209 cevap

45,918 kullanıcı