İki kizindan sonra bir de erkek bebek istiyorum 3 sezeryanim olucak Allah nasib ederse oglan cocugu yumurtlama gunu iliski yasaninca oluyomus aksini yasayan oldumu ve ya yumurtlama gunu iliskide olub erkek bebek bekleyen anneler varmi
Oyle bir dusuncedemi varmis yaa inanmayin tamamen nasib isidir erkek veya kiz olmasi
Evet oyledir nasip ama dun arastiriken karsima cikti belki deneyen olmusdur deye merak etdim
Arkadaşın dediği gibi inanmayın adetime 9 gün kala korunmasız ilişki olmuştu oğlumu doğurdum ki yumurtlama günüm değildi
Yumurtlama günü döllenmede erkek bebek şansı artıyor diyen de var fark yaratmadığını söyleyen de. İhtilaflı bi konu. O yüzden kesin birşey denilemez
Evet haklisiniz
Babadan gelen kromozomların belirlediğini düşünürsek çokta mantıklı değil bence
Evet dogruda ama y xromosomlar daha az omurlu x xromosomlar daha cok yasiyomus o acidan bakinca dogruluk payi ola bilir bence yuzde kac onu bilemem ama
Canım bu çok saçma bir düşünce ya nasipte ne varsa o oluyor ama cinsiyeti baba belirliyor diyorlar bilimsel olarak e buna bakilirsada bir ilişki kalmıyor ki yumurtalara günü ile alakalı ki hangi gün tam olarak hamile kaldığını bilemezsin yumurtalar hemen dollenmiyor ki
Evet ama oyle bir arastirma olmus deneyen olmusmu deye merak ediyom acikcasi
Bence alakası yok canım
Bi de kiz hucreleri erkek hücrelerinden daha hızlı hücum edermiş
O yüzden çoğunluk kiz oluyor bence
Internetten bakıp dualar okuyabilirsin
Keşke banada kız hucum etse :)))
Bence böyle şeylere meyletmeyin. Tamam erkek evlat istemek insani bir duygu ama bunun için laboratuvarda deney yapar gibi çalışmak bence doğru değil. Akışına bırakın, zaten sizin için en güzel neyse o olur.
Bende çok baktım canım buna bende kız istiyorum ama aksi olan da çok var yani benm iki oğlum sık ilişkide oldu yumurtlamaya denk gelme ihtimali yuksek
Tam tersi bile olabilir canım yani sadece yumurtlama gününü degerlendirip kızı olan çok var Allahtan hayırlısını sağlıklısını istemek en güzeli
Allah hayirlisini nasip eylesin herkese
Canım cinsiyeti senin vücudun belirlemiyor erkekden o an gelen spermin x ve y kromozom tasiyo olmasına bagli
Dogru canim ama bazi doktorlar takvimle cinsiyet belirleme yapiyomus bence tibbi olarak oyle birsey mumkun
Ben de duydum ama eski.medeniyetler o şekilde inanıyormuş ona göre erkek olması için falan yapıyorlar mis ama bilmiyorum.tabi ona bakarsak cin takvimine %50 doğru gosteriyo :😀 ben de şuan 4 haftalık falan hamileyim daha gitmedim tabiki önceliğim sağlıklı.olmasi ama cinsiyet konusunda catlicam :😀 merakdan
Allah hayirli saglikli evlat versin inşAllah gonlumuzdeki olsun inşAllah.
Tam yumurtlama günü ilişkim oldu 21 haftalığım kız dedi doktorum
Yorumunuz hiraz icimi rahatlatdi demekki 100de 100dogru degilmis
Bunların doğruluğu yok canım rabbim ne nasip etmişse o oluyor merak etme yoksa herkes cinsiyeti belirlerdi
Bu işler şans meselesi be canım benim de yumurtlama günümde ilişki oldu ve bebeğim erkek Rabbim gönlündekini nasip etsin
Evet oyleymis Amin inşAllah canim cok sagolun
Biri daha yazmıştı bunu sanırım farklı biri de ben ikinci için test yaptım pozitif görünce şükür namazı kıldım sonrasında kız evlat istedim hamdolsun Rabbim tattırdı birde oğlum var şükürler olsun
Nedense şuan 3. Bebeğinin erkek olacağı geçti içimden 😀
inşAllah oyle olur 😍
Bunun sebebi erkek bebek spermi kıza göre çok az bir farkla daha hızlıymış. Yumurtlamadan önce tutan çocuklar daha fazla kiz tutarmjs. Bu sadece bir ihtimal. Ben mesela o ay annemdeydim sadece yumurtlama günü ilişki oldu cocuk icin ve tuttu oğlum doğdu şükür
Yumurtlama günü ilişki oşsa dahi döllenme o gün olmayabilir bence tutarsız bir savunma, çin takvimi kimde ne çıktı bilmiyorum ama bende doğru çıktı erkek diyordu, ilk kız dendi ama oğlum oldu, sağlıkla gelsinde kız oğlan farketmez ki
Bizde yumurtlama gününü ve yumurtlama gününden bı kaç gün önce ve sonraki günleri değerlendirdik. Suan 26+5 haftalık hamileyim. Erkek bebek bekliyorum. Ama bununla alaksı varmı bilmiyorum
Yumurtlama günü değerlendirdik kızımız var mantıklı değil bu dediğiniz
Erkek olmasi seninle ilgili degil kocanla ilgili yani senin yumurtlama gununun bebegin cinsiyetini etkileyecegini hic sanmiyorum
Benim kuzenim ovulasyon testi kullandım dedi .Yumurtlama gününde ilişki olmuş sadece erkek oldu ama alakası varmı bilmiyorum
Yumurtlama günümün ödülü olarak kızım oldu
Benim duyduğumda yumurtlama gününden önce erkek olurmuş. Zaten 2 seçenek var yani kimine kız kimine erkek düşüyor nasip işi bence
413,164 soru
12,439,242 cevap
45,919 kullanıcı