Kızlar benimki 3.5 yaşında hala ben yediriyorum normal mi
Oğlum 20 aylık kendi yiyor yemeğini elinde çatal kaşık
Çok tatlılar bende mi böyle kasik alsam
2.5 yaşında uzun süredir kendi yiyor canım ek gıdaya başlayınca da eline verdim bir şeyler yaşından sonra filan kaşıkla yedi kendisi şimdi asla yedirmemi istemiyor
0
Bu cadı kızım 21 aylık teyzesi bı bunu doğru yaptım 1 yaşından itibaren kendi yiyor her yer batıyo ama
Yemek yemeyide cok seviyor boğa burcu ver eline döke saça alışır canım
Kızını göremedim ya kaçırmışım ;(
Benim de oğlum 3 buçuk yaşında kendi elleriyle yiyor Sizin ki Normal değil Ya Ver eline vermeye çalışır Zorla benim oğlum 1 buçukta alıştı kendi elleri yemeğe yavaş yavaş ama sizinki normal değil Malesef
2 yaşını geçince verdim eline döke saça öğrendi hala bazen ben yediriyorum ama onun kendi başına yemesini de sağlıyorum Bence değil eğer hiç kendi başına yemiyorsa
Kız şimdiye kendi yemeye başlayabilirdi. Kızım 3 yaş olmak üzere kendi yiyor
Sevmiuor ki ben vermesem aramaz
Bi yandan sen yedirirken bi yandan catal kaşığı ver canım alışır zamanla
Kızımla aynı yaş. Kızım 2 yaşından beri kendi yiyor. Döker ama yapcak bişey yok. Tabi bazen oyalaninca ben de ağzına tıkıştırıyorum ama vermesem kendi yer
Yemeyi sevmiyor ki
Normal değil. Kendi yemesini öğrenmesi lazım. En az 2 kere kadar öğrenmesi lazım bence. Ben oğlan 17 aylık kaşık kullanmayı daha bilmiyor ama eline çatal veriyorum kendi batırıyor yiyor yemeğini. Arada döküyor ama öğrenecek yavaş yavaş
Bence normal değil benimki kendi yiyor kaldı ki seneye kreşe gidebilir o yüzden alıştır bence
413,226 soru
12,441,247 cevap
45,992 kullanıcı