+3 oy
554 göst.
önce Diğer kategorisinde (101 puan) tarafından

20 aylık bebeğim var boşanmayı düşünüyorum sahip çıkacak bir ailem yok çok düşündüm kadın sığınma evi mor çatı ama bebeğim bu sürede ne yapacak hiç bilmiyorum dua edin kızlar eşim ailesi yüzünden sürekli benle kavga ediyor en ufak bir şeyde bile boşanalım git diyor sonrada gidecek yerin yok diyor biliyor yoruldum bebeğimle tek ben ilğileniyorum mutluluk istiyorum artık nereye kadar dayanırım bilmiyorum ev kira fiyatları bakıcı kreş fiyatları nasıl yapacağım dua edin lütfen 

14 Cevaplar

+1 oy
önce (696 puan) tarafından

Allah kimseye yaşatmasın canm işin zor 

önce (101 puan) tarafından

Amin çok zor kimsesiz olduğuğu biliyor eziyor beni çehenemmi evde yaşatıyor çoçukla ilğilense gene sesimi çıkarmam ama bana inadından çoçuğu biraz ğezdirmiyor bile evde ilğilenmiyor yalandan 10 dkk babam babam 11. Dakka yatıyor telefonla oynuyor

Telefonunda ne oynuyo canm zaten bu sosyal medya insanları bozuyor çok şükür biz kullanmıyoruz benim WhatsApp dışında sadece bu uygulama var kullandığım eşimde sadece instgram kullanır onuda gizli şeyler yapmaz ben bunun garantisini vermem tabi ama arkamdan iş çeviren kim olursa olsun Allaha havale ederim yukardaki zaten her şeyi qorur..

Yok canım İnstagram kullanır maç izler sürekli sürekli araba vidyoları izler ne izlediğini duyuyorum görüyorum o yönden sorun yok ama işte ilğisisi yorgunm diyor ama işi yoruçi xir iş değil asla dağil yanı

Yanlış anlamazsan ne işle mesqul ki belki qercekten yoruluyordur dinlenmeye fırsat bulamiyordur

önce (127 puan) tarafından

ne is yapiyor ki 

Güvenlik bütün ğünnn oturuyor vidyo izliyor

Ayy canm telefon bağımlısı olmuş demek ki elleri yoruluyo öyleyse 

Sorma canım telefon olmasa bile uyur sırf ilgilenmemem için çok afedersiniz duş.wc işini eşim gelince haleddiyorum ona bile eşim uyuynce hallet benimi bekledin durmuyor çoçuk diyor duşa ğirsem ne zaman çıkacan çocuğun peşinde dolanmak ilgilenmek istemiyor ama sorsanızzz çokkk ilğili çok seviyor çoçugu

-Reklam-
+1 oy
önce (127 puan) tarafından

madem.bosanmak istiyor cocugun giderlerini karsilasin sen de calis kendine bak onun karisinda boyle ne yapacam korkuyorum falan dersen yani oyle bi durus sergilersen zalimligi bitmez varsan baksan onun derdi bosanmak.bile degildir sadece sana eziyet 

35 36 alıyor canım verecaği ile bakıcı nasıl.tutacağım kreşe nasıl verecğim

önce (1,125 puan) tarafından

Devletin vereceği 10 da olsa yapamazsın iyi düşün karar ver canım

1 2 yıl daha sabretmeye.çalışıcağım akıl sağlığım dayanırsa dua et olurmu bana canım çok zor durumdayım insanın anasının babasının olup sahip çıkmaması çok kötü birşey kimsenin başına vermesin

önce (1,125 puan) tarafından

Rabbim her daim yardımcın olsun varken yokluk kötü birşey anlıyorum seni ama güvende olmadığın hiç bir adımı atma olur mu

önce (2,318 puan) tarafından

İki buçuk sene oldu üç bin yapti Allah bildiği gibi yapsın.

Hem maddi hem manevi yararı yok 

+1 oy
önce (382 puan) tarafından

Sakin boşanma sakın ben yaptım o hatayı eğer arkandan sağlam düzgün bir ailen varsa bile yinede zorluk çekersin koca evisi gibi yok ben çok pişmanım benimde senin gibiydi sorunlarım ama yinede istediğim gibi yaşamaya çalışıyordum son anda ofkeme yenik düştüm bosandim salakk gibi şimdi canım çok yanıyor ailemin yanında rahat edemiyorum boğuluyorum sanki olsemde kurtulsam diyorum iki kötü yuvami yikmasaydm diyorum hiç bir sorunumuz sorunumuz ben ailesi yüzünden sogumustum kendisinden ama çok rahattım simdi hiç kimseyi hayatımda istemiyorum çok pişmanım seviyordum yinede kimseyi gözüm görmüyor onunla olan varlığımı ariyorum artık benim için hayat yalan gibi her kadın için değil tabi belki siz daha güçlü olursunuz bilemem ama hayat çok zor tek başına çalışmaya çalışmak

önce (8,448 puan) tarafından

Ayy her boşanma postuna aynı şeyi yazıyor takılı bozuk saat gibi takılmıs sen bu kafayla asla yol alamazsın cünkü hayatını düzene sokmayı bilmiyosun madem ailenle yasıyosun bir işe gir en azından bir uğraşın olur sabah gider akşam gelirsin ailenle çok mıtlu değilsen en asıjdan aksamları görmüş olursun bu sürede de para biriktirirsinn sonra ayrı ev tutarsın bişey olur ama bu kafayla zor senin işin 

önce (1,610 puan) tarafından

Deniz16 şaka mısın sen ya? Oldu canım adam boşanmayı araştırmış, hesabını kitabını yapmış, kızla bebekle hiç ilgilenmiyor, ama kız ayağına mı kapansın. Git tedavi ol

Ailemin evindeym benimde sorunlarım var güllük gülistanlık değil ama o ruhsuz adamın evine dönmek istemem tamamen sokakta kalmadıkça.

önce (18,999 puan) tarafından

Daha ikinci cümlede aynı şeyi düşündüm Post sahibine boşan diyemem işin ucu ciddi maliyetli bir yere çıkıyor ama Doğru kişiden tavsiye alsın boşandım ölsem de kurtulsam soğumuştum ama seviyorum çok tutarlı tavsiyeler değil maalesef:(

önce (187 puan) tarafından

Puhaha tövbe estağfurullah güldüm Allah şifalar versin 

+1 oy

Allah yardımcın olsun.

bende boşandım ailemleyim gerçekten zor.

Ailen destek olsa keşke 

+1 oy
önce (59 puan) tarafından

Kimse isteyerek yuvasını yıkmaz allah hep yanında olsun ve hep yardımcın olsun ama çok çok düşün bende ayrıldım evet ailem yanımda ama sana zor olur çok çok düşün sağlıklı kafayla karar ver 

+1 oy
önce (1,958 puan) tarafından

Bulunduğunuz evde kalıp çalışmadan çok çok zor. Ya da Aile evi maalesef. Biraz kiralara bakayım dedim en az 3 kira lazım emlakci depozito ile birlikte avukatlık masrafları da düşününce birden o işe kalkışacak gibi değil 

+1 oy
önce (2,908 puan) tarafından

Bebegin cok kucuk 2 3 sene daha sık disini o zaman buyur sen krese verir calisirsin

+1 oy
önce (461 puan) tarafından

Ailen arkanda değilse zorlanirsin , bebek var küçük, tabi ki insan isterse herşeyi yapar ama Orta da gerçekler de var , maddi destek özellikle geçim bebek ihtiyaçları nasıl olcak her şeyi en iyi şekilde düşünüp adımlarınızı atın , bende ayrıldım kızım bir buçuk yaşındaydi ailem destek oldu şöyle ailemle kaldım , çalıştım kızıma kendime baktım nafaka asla almadım , kimseden bir kuruş almadım , şimdi kızım on yaşında, ailemle kalmasaydim elbette daha zorlanirdim , ama aile arkanda olsa bile inanki yine zor aile ile anlaşmak çocukla büyük sabır istiyor 

+1 oy
önce (2,686 puan) tarafından

Şu anda küçücük benekle bosansan kim bakacak ev kiraları malum sakın nafakaya güvenme dava kaç yıl sürecek bu sürede nerede kalacaksın ne ile gecineceksin  iş ne kadar sürede bulacaksın yani hepsini düşün . Yani maddiyat zor su zamanda bir süre dayan bence ve bu süreçte korun sakin bir bebek daha olmasın ve eşine ezdirmemeye çalış kendini tavrını koy orası seninde evin unutma  dik duruşlu ol belki siner ve bol dua et biriktirebilirsen para biriktir 

+1 oy
önce (648 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun gidecek kapın yoksa çok zor birde meslek yoksa maddi açıdan dahada zor :( 

+1 oy
önce (769 puan) tarafından

Çocuk büyüyünce de kocan sana yapışacak emin ol. Çocuk küçükken bazı babalar kaçacak delik arar. Benim eşim de çok bunalırdı çocuk durmazdı bizle gezmeyi pek istemezdi. Şimdi çocuğum anaokuluna gidiyo. Eşim sürekli beni arıyo bide vardiyalı. Geçen çocuğu okula bıraktık eşim diyo ki ee nereyi gezelim .Arkadaş edindim kadınlarla takılcam eşim yapıştı resmen. 

Ayrılma imkanın yoksa eşinle tartışma ortamına girme. Psikolojini bozmasın. Çocukla sen dışarı çık bi markete bile olsa git. Aradığında hemen cevap verme cevap verince soğuk konuş. Neşeli davranma. Arkadaşın komşun varsa ona git sosyalleş. Maddi durumun nasıl bilmiyorum kendin için alışveriş yap kuaföre git. Eşinle çok muhabbete girme. İlgisiz ol. Bazı erkekler kendine yüz verilmediğinde daha ilgili davranıyo. Ailene gidip bikaç gün kal. Bide mümkünse iyi korun böyle adamı bida baba yapma sakın. 

önce (25 puan) tarafından

Bak bu fikri sevdim. Kocalık bekleme, sosyalleş, parasını ye, kasa olarak bak sadece, karşısında ezilme, böyle onunla değil kendinle arkadaşlarınla mutlu olduğunu kendisine muhtaç olmadığını görünce ilgi istemeye başlar bazıları. Haklı nedenler dışında ve boşandıktan sonra yoksulluk durumuna düşmüyorsan davayı karşı taraf açmadıkça nafaka alamıyorsun bildiğim kadarıyla.

0 oy

Bu tarz durumlarda çok güçlü ve cesaretli olmalısın boşansanda boşanmasanda kimse için fedakarlık yapma sadece kendini ve çocuğunu düşün bir yola gireceksen olacağına varır

0 oy
önce (52,191 puan) tarafından

anne olmak gerçekten cok zor ise girsen cocuga kim bakacak Allah yardimcin olsun canim

0 oy

Yeni evlisin herhalde. Bosanmak icin acele etme sen neden bosaniyorsun anlamadim adam seni dovuyor mu ya da aldatiyor mu eve bakmiyor mu sebep nedir bosanmak icin? Cocuguna ilgi gostermiyor veya ailesi yuzunden kavga ettik gibi sebeplerin cozumu vardir cnm 

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 643 göst.
9 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Realisthanim (2,736 puan) tarafından soruldu
+1 oy
32 cevap 712 göst.
11 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 182 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 314 göst.
28 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (286 puan) tarafından soruldu

413,081 soru

12,436,560 cevap

45,823 kullanıcı