0 oy
129 göst.
önce Diğer kategorisinde (20,677 puan) tarafından

Güzel bi gün diliyorum herkesee herşey gönlünüzce olsun yemek derdi olmadan bol bol dinlenmiş olduğunuz bir gün olsun hanımlar nasılsınız bakalım 😍

Ben her halime şükürler olsun diyorum eşim Ankarada bilenler vardır 2 haftadır ev geçim derdi ne zormuş tamam para eşimden ama hesapla idareli ol derken yoruldum abi ya 😂  neyse açılışımızı yaptık bu arada cumartesi günü size demeyi unuttum 🤭

Kahhveler içildimi kızzzz ben oğlanı yolladıktan sonra hemen yaptım yemek var iş yok rahat bi gün olucak 🤭

image

8 Cevaplar

+2 oy
önce (726 puan) tarafından

Şuan sabah beşte yatmış ama hala oğluyla uğraşan (çünkü ara ara gülerek kalkiyorben yatiriyorum 😅 ) uykusuz gözlerle bu posta canı gonulden aminn diyorum ama bir suru iş var yemeğimde yok malesef ve enerjim yüzde on falan 😂 oğlum sayesinde çoğu zamanda bunu yaşıyorum sağolsun 🤷🏼‍♀️ 

Bu arada işiniz hayırlı olsun canım. ❤️😊 Afiyet olsun ❤️ bende bı kahvaltı yapabilsem şükür diyecegim 😅

Bizde de erzak masrafları bende yani eşim maaş yatınca bana belli miktar gönderir bendeki paradan alınır herşey o yüzden az çok alıştım artık o yönetimi ama gerçekten zor bu pahalilikta malesef. 

önce (20,677 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım 🌸 işten güçten girmeyi unuttum buraya yok iş ama çocukların istekleri karnı doyması kursu dersi bitmiyor daha ödev yapıcaz yaa senin eşindemi uzakta 

önce (726 puan) tarafından

Aynen öyle canım bende daha yeni oturdum valla üstelik daha bende bı tane çocuk ama küçük olduğu için fena oluyor o da 😅 

Yok canım eşim yanımda maaş yatınca benim hesabım var parayı paylaşıyoruz 😅

-Reklam-
+1 oy
önce (3,392 puan) tarafından

image

Kahvaltı sonrası çay keyfindeyim daha.. 

Oh mis ellerine sağlık 🤭

+1 oy
önce (374 puan) tarafından

Hayırlı sabahlar abla sabah 7 de kalktım Sobaya yaktım gece yaptım temizliğimi bugün evde temizlik derdi yok ama yemek var 😂😂 Çocuklarım uyuyor kalkarlar birazdan Kahvaltı hazırlarim.ondan sonra isim yok taa akşama yemek yapıcam menüm hazır gibi 

Ne güzelmiş valla bizimki büyük oğlan herşeyi yemiyo ya sinir ediyo beni

+1 oy
önce (7,434 puan) tarafından

Şimdi yapcam aşko yeni geldim afiyet şifa olsun sana durumumu atayım 😅😅

image

önce (10,607 puan) tarafından

Ahahaha bu bennnn 😂😂

Nasılsın kuzzuuumm ❤️☺️

önce (10,607 puan) tarafından

Çok şükur iyi diyelim iyi olalım uğraşıp duriyoruz bebelerle 😂🥰 siz nasılsınz 💗

+1

Aynı bende canım meloş hanımla uğraş dur ☘️

Harikasın beybiiii 🌸♥️

0 oy
önce (289 puan) tarafından

Her halimize şükürler olsun sabah uykusunu alamayan bir anne bırakıyorum,😄

Allahım bir zamanlar bende sen gbiydim inşallah sende uyuduğun dinlendiğin hatta uyumaktan sıkıldığın günlerin olsun 🤭

önce (289 puan) tarafından

Ayy inşallah ne zaman gelir hiç bilememmm

0 oy
önce (10 puan) tarafından

Afiyet olsun. Ben daha yeni kahvaltı yapıyorum cay ıcıyorum

Afiyet olsundu 🤭

0 oy
önce (384 puan) tarafından

Afiyet olsun cano benimde aksine yogun bi gunum olacak esim geceden geldi yatti taze fasulye cikarmistim buzluktan onu pisircem asljnda temizlik yapmam lazim da esim uyanacak cocuk uyuyacak p uyanasiya saat 4 4 bucuk olacak acikacaklar cay isteyecekler offf bugun yatis sanirim yarinda aksam esim ise gidince ancak yaparim alisveris yapacak bugun esim buzdolabini sileyim bari 

Naptın bakalım ben iş yok dedim ama bebelerin isteklerinden filan giremedim kız burayaaa 🤭

önce (384 puan) tarafından

Yemek yapcam diye mutfaga girdim yemegi yaptim alisveris gelecek diye buzdolabini erzak dolabini sildim duzenledim halilari girgirladim bi kova su koydum yerleri sildim toz aldim evi havalandirdim banyo wc yikadim supurge tutmadim ama tutsam bu kadar temiz olmazdi muhatemelen 😂 araba yokmus esimde gidemedi alisverise kaldik nasip demekki bi guzel kar yagdi kiz gormen lazim cocugu balkona cikardik nasil mutlu oldu nasil tutunmadi ama

0 oy
önce (50 puan) tarafından

Hayırlı günler gününüz güzel geçsin inşallah. Rutin büyük nimet kızlar evimi özledim yemek yapmayı özledim evimi temizlemeyi özledim 4 aydır memleketteyiz mecburen ve cidden rutinin ne kadar büyük bir nimet olduğunu şimdi anlıyorum. Burda oğluma bakıyorum istersem kalkıp iş yapıyorum Allah razı olsun kaynanam da annemde iş beklemiyorlar çocuğa bak yeter diyolar yemeğide yapmıyorum ama bi şarkı varya "" evlerin ışıkları bir bir yanarken ben de ki kararnlğı gelde bana sor "" tam benlik bu aralar. İsyan değil bu sitemde değil sadece yoruldum biraz, düzenimi özledim her halimize bin şükür. 

Kahve mesala içebilirim istediğim an ama canım istemiyor şimdi de öyle düşünün.... 

Anlıyorum seni hemde çok iyi anlıyorum ben anneme yakınım Allah izin verirse 3 ay sonra gurbete gidiyorum annemdeyken bile evimi öyle özlüyorumki nasıl bi duygu bu ev sanki canı var ağlamak istesem evime gülmek istesem evimde herşey her an evimde olsun istiyorum Rabbim yuvalarımızı korusun inşallah 

Gurbet de zor memlekete gelmekte ordayken ana evini özlüyordum burda kendi evimi. Rabbim kimseyi evinden-yuvasından etmesin. 

Ben kimseyi özleyeceğimi sanmıyorum ya yeterince bıktırdılar beni

😂😂 Senin adına sevindim o zaman. Gurbete hazırlıyor Rabbim özlersin zamanla dermansız dert vermesin Rabbim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 75 göst.
12 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 553 göst.
3 Kasım 2019 Diğer kategorisinde gelbebegim (1,706 puan) tarafından soruldu
+3 oy
20 cevap 366 göst.
28 Ocak 2025 Diğer kategorisinde ASENA40 (20,677 puan) tarafından soruldu

413,083 soru

12,436,598 cevap