+3 oy
303 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (701 puan) tarafından

Kizlar eşimle olan tartismami paylasmistim postuna bakabilirsiniz hala daha hatasını anlayıp gelmedi bende gitmiyorum kaç gündür hiçbir kelime etmiyoruz şunu al bunu ver bile yok sizce benmi gideyim ama o kadar kırıldım ki isterdimki o gelsin sizce ne yapmalıyım ikimizde inatciyiz ama ben yoruldum bu kuslukten 

8 Cevaplar

+1 oy
önce (14,028 puan) tarafından

M.etme zamanla ne küsmek gelir içinden, ne konuşmak, ne dert anlatmak... böyle giderseniz şayet noturlesirsin 

Oyle oluyor maalesef. Ben evlendim evleneli hep bi küsme huyu vardı bi konuda anlaşamadık mi hemen kuserdi sofraya bile oturmazdi.  Simdi ne kusuyoruz ne bisi inan açıklama bile yapmıyorum artık 

önce (701 puan) tarafından

Bende aynen öyle açıklama yapmadım o hala daha arkamdan konusuyodu ama ben dicegimide demek gelmedi içimden anlamiyo zaten deyip sustum

Ben Allah a bıraktım canim sevgisiz ilgisiz bi adama denk geldim. Kendimi anlatamadım. Allah sorsun dedim sustum

Benim kocamı tarif etrin resmen benimkide öyle bense Allah'a havale ediyorum yine ben gidiyorum yine öyle olucak galiba daha çok kötülesiyoruz gitgide Allah yardımcımız olsun rabbim senin esinede hidayet versin benimkinde 

Amin canım amin diyecek çok da bisi yok cocuk olmasa belki her şey çok daha farklı olurdu

-Reklam-
0 oy
önce (384 puan) tarafından

Eskiden eşim hiç dayanamaz hemen gelir barışırdi öyle yada böyle. Bense haklı olduğum bir konuda asla adım atmam . Oda değişmiş geçenlerde çok kötü olduk sallandik resmen . Bir hafta on gün dayandı yine geldi adımını attı. Eğer öyleyse sende bekle . Ben bu konuda çok ketumum . 

Yok benim eşim öyle değil bildim bileli ben hep gidiyorum ama Allah'a havale edip ben gidicem çaresi yok daha kötü olmaktansa

0 oy
önce (43 puan) tarafından

Bu durum artık sıkıcı bir hale geldiyse konuşup adım atmaktan zarar gelmez taraftarıyım ben

Evet çok sıktı artık ama bı kerede o gelsin istiyorum ama böyle oldukça bekledikçe daha kötü oluyoruz en iyisi Allah'a havale etmek ben gidicem elimden başka bişi gelmiyo

0 oy
önce (2,688 puan) tarafından

Hep sen gittiğin için gelmiyordur gitme bence ne yapacak erkeklerin nazi da bitmiyor ya 

0 oy
önce (803 puan) tarafından

Şimdi adım atarsan o dicekki günler de geçse ayağıma geliyor demek ki diye devam edecek. Bence kararlı ol Emin ol gelecektir. Ben en başında çok üstüne düşerdim eşimin hiç küsmeyelim isterdim adım atardım sonra atmaz oldum, baktım tıpış tıpış geldi. En sonuncu da sana birşey olsa benim halim harap dedi hatta. Bilsinler değerimizi boşver onsuz da hayat devam ediyor 

0 oy
önce (69 puan) tarafından

Aynı bende eşimle kavga ettiğşmde o kadar yoruldum ki artık değil tartışmak konuşmak adım bile atmıyorum çünkü bıktım benim eşim gibi bir insan yok bence bekle adım atma kendisi gelir merak etme çünkü sürekli sen gittiğin için adam biliyor senin geleceğini ondan adım atmıyor sakın sen adım atma 

Haklısın canım gitmicem gidicem diyorum ama zaten içimden gelmiyo 

Rabbim seninde yardımcın olsun canim

0 oy
önce (696 puan) tarafından

onun hatası varsa kendi anlasın yok hata bende diyorsan sen konuşmayı dene

Kesinlikle onda hata yani ***** olan anlar da işte kendine yediremiyo gelmeyi bende gitmicem 

0 oy
önce (2,942 puan) tarafından

Az önce birbirimize girdik şuan duşta. Gidip gelip kombiyi kapatıp açıyorum gotu donuyo içerde. Bı sefer musluğu kapat diye bağırdı sa.lak misin be yatak odasındayim ben dedim sustu. İnşallah buz gibi su aklini başına getirir

Hic tepki vermeden bekleyemem valla illa bişey yapmam lazım. Şimdi çıkınca bana bu su niye soğuyor diye sorcak ilk adımı o atmış olcak boylece

Vala iyiymiş canım bende çok güldüm :D

önce (100 puan) tarafından

Vayy işini biliyorsun  ee enişte gelip konuştu mu  peki 

Ne oynayıp duruyon len suyu dedi 😅 Bende şoklama yaptım sana nasi geldin mi kendine dedim 😅 evde 5 tur kosmaca boguşmaca güreş kapanış oldu 

önce (100 puan) tarafından

😂😂😂 ayyy Allah'ım yaa  hep böyle mutlu olursunuz inşallah ya valla hem güzel hem komik olmuş gercketen yanlış alma ama kotü niyet demiyorum 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 429 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde elis (2,030 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.
2 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Aysemm (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 620 göst.
7 Kasım 2022 Diğer kategorisinde tazeAnneee (775 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,167 göst.