Kızlar mutsuz olduğunuz adamın yanında sırf çocuğunuz var diye durur muydunuz yoksa boşanır mıydınız evlilik hayatı bitmiş durumda Giderseniz çocuğu vermiyor napardiniz
çocuğu vermiyor diye bir şey yok. anormal bir durum olmadıkça çocuğu anneye verir mahkeme. anneden çocuğu ayırmak o kadar kolay değil.
bi de çocuklar birlikte ama mutsuz anne baba görmek istemez
Gidecek yerin varsa ailen destekse, veya mesleğin varsa gelirin iyiyse boşan. Önce destek önemli değil mi boşanmak kolay sonrasını inşaa et önce
Eda Nur siz dini nikah olayını naptınız kocan bosamisti ya ya bak bu böyle olacak iş değil pismanmi yaptıklarına sen çok yüz veriyorsun çocuğum deme ilk kendini düşün
Ona kalsa hep ben suçluyum tekrar nikah kiydik büyükler girdi araya da soğudum iyice ya 🤦
Siddete meyilliyse ve ya aldatiyorsa ilk once delil topla ve eyer akil sagligi sorunlarin falan yoksa sana karsi kullanacagi cocuk cok buyuk ihtimal sende kalir ben mutsuz ve her gun kavqa gurultu siddetin oldugu bi evde buyum ve o travmalarimi hic unutamiyor ve atlatamiyorum
Kızım sesimizi yukselttigimizde off yine mi kavga diyor birde bıktım bu evden diyor 🤦
Allahim ayni benn Dediyim gibi delil toplamadan rahat bosanamazsin
Çocukla değil ayrıldıktan sonra yaşayacağın hayatla alakalı bence. Çocuk onun mali değil ki vermesin bu ülkede kanun var ve velayet konusunda kanun anneden yana her hangi bir yüz kızartıcı suç aklı denge bozukluğu yoksa küçük çocuk anneye verilir büyükse çocuğun fikri sorulur ben mutsuz evlilikte hele de çocukla tehdit ediliyorsam durmam
Aslında söyle ben ailemin yanına gittim sonra büyükler araya girdi falan ben istemedim boşanma davası açtı çocuğumu vermedi çocuğum annesiz babasız büyümesin diye birde çok özledim dayanamadim geri döndüm çocuğu bana kullandı yani
Surekli kavga ortamida buyumelerindemse ikinizi de ayri ama mutlu görmek cocuklar icin en doğrusu. Ben cocuk icin sürdürülen evliliklerin çocuklara daha cok zarar verdiği dusuncesindeyim. Fakat cocuklara yansimiypr çocuklar kavga görmüyor anne baba bunum için kendini adamişsa onada cok büyük saygım var fakat sevginin saygının olmadigi bi ailede bu pek mümkün değil. Cocuklari alma konusuysa kucuklerse buyul ihtimal annede kalir
Kızım 4 yaşında kavga edince yine mi kavga diyor bu yaşta bıktım bu evden falan diyor 🤦
Ah cok üzüldüm yaa yapmayin nolur yapmayin bu cocuk bunu unutmaz ileriki bütün hayatini tercihlerini ilerideki evliligini herseyini etkiler yapmayin en azindan yansitmayin yaninda ses yukseltmeyin birbirinize laf soylemeyin bu cocuga en büyük zarar bu
Ben sesini azalt dedikçe o daha çok yükseltiyor maalesef
Olmuyorsada zorlamayin ya bende huzursuz bir ailede büyüdüm ve inanin geçmiyor biz en son artık yalvariyorduk nolur boşanin diye bu bagirmalar git gide artiyor ve yaraliyor o yaralar kapanmiyor kendinizede yapmayın bunu hele cocuklar huzurla buyumeli ayri büyüyen ama mutlu olan cok cocuk var bunu saglamaya calisin eger yurutemiyorsaniz
Evet çok doğru haklısınız
Çocuğu vermezse mecburen dururdum çünkü bazıları gerçekten yüzünü göstermiyor çocuğun. Çocuklarımdan ayrı kalıp yıllar sonra sen bizi bırakıp gittin diye sitemlerini dinleyip kahır olacağıma evli kalıp kahır olurdum.
413,232 soru
12,441,315 cevap
45,993 kullanıcı