+3 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (1,011 puan) tarafından

Kızlar sorularım çok motivasyonunuz nedir çocukla çalışabiliyor musunuz nasıl program hazırladınız ve hedefiniz ne buyrun sohbete  sınava az kaldı yeni baslayanlar var mi

4 Cevaplar

+1 oy
(1,119 puan) tarafından

Ben haftada bir gün Türkiye geneli denemelere giriyorum. Günde en az 20 soru paragraf çözmeye çalışıyorum. Türkçe ve sosyalde çok iyiyim fakat matematik hiç yok bende. Bir bebeğim var 19 aylık o uyurken calisiyorum

(1,011 puan) tarafından

Türkiye genel denemesine nerden giriyorsun ve kaç TL ne kadar sürede bir yapılıyor 

(1,119 puan) tarafından

Burdaki dershane ile görüştüm. Sadece Türkiye geneli denemelere girmek istedigimi söyledim . Öbür türlü zaten bebeğim var gelemem diye onlar da sınava kadar haftada bir gün sınav oluyor toplam 20/25 tane onlara girebilirsin dediler. 4 bin tl peşin ödedim. Zaten yeni kayıt oldum sayılır iki hafta oldu. 

(1,119 puan) tarafından

Benim gittiğim dershane Beylikdüzü çözüm kurs merkezi

(1,119 puan) tarafından

Bu arada PDF olarak birkaç kaynak var elimde istersen atabilirim ama burdan atılmıyor Instagram ya da gmail den atabilirim.

(1,011 puan) tarafından

Anladım canjm çok teşekkür ederim 

-Reklam-
+1 oy
(3,145 puan) tarafından

Ayy darısı başıma artık ben üniversite için çalışmak istiyorum bir türlü motive olamıyorum çalışmaya,,18 aylık bebekte var üşeniyorum🤔

(3,145 puan) tarafından

Bazı uygulamalar var arkadaşlar da oluyor grup falan oluyor konuşuyorlar öyle güzel oluyor bence indir kendine motive olursun, fikir alışverişinde de bulunuyorlar☺️

(308 puan) tarafından

Bende indirim önerdiğiniz var mi 

0 oy
(191 puan) tarafından

Şimdilik video izleyip not alıyorum. Aldığım notların testini çözmeye çalışıyorum. Sabah erken kalkıp çalışıyorum cocuklarla çok zor oluyor..

(1,011 puan) tarafından

Çocuklarla çok zor ama imkansız degil

0 oy
(308 puan) tarafından

Bende burda bekliyim . 2 yaş sendromu bi kizim var zorlanıyorum. Dengesiz bi program benimkisi

(1,011 puan) tarafından

Benim de çok dengesiz

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 108 göst.
+4 oy
4 cevap 118 göst.
+1 oy
3 cevap 105 göst.
0 oy
3 cevap 135 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Pinar95 (167 puan) tarafından soruldu