Kızlar sorularım çok motivasyonunuz nedir çocukla çalışabiliyor musunuz nasıl program hazırladınız ve hedefiniz ne buyrun sohbete sınava az kaldı yeni baslayanlar var mi
Ben haftada bir gün Türkiye geneli denemelere giriyorum. Günde en az 20 soru paragraf çözmeye çalışıyorum. Türkçe ve sosyalde çok iyiyim fakat matematik hiç yok bende. Bir bebeğim var 19 aylık o uyurken calisiyorum
Türkiye genel denemesine nerden giriyorsun ve kaç TL ne kadar sürede bir yapılıyor
Burdaki dershane ile görüştüm. Sadece Türkiye geneli denemelere girmek istedigimi söyledim . Öbür türlü zaten bebeğim var gelemem diye onlar da sınava kadar haftada bir gün sınav oluyor toplam 20/25 tane onlara girebilirsin dediler. 4 bin tl peşin ödedim. Zaten yeni kayıt oldum sayılır iki hafta oldu.
Benim gittiğim dershane Beylikdüzü çözüm kurs merkezi
Bu arada PDF olarak birkaç kaynak var elimde istersen atabilirim ama burdan atılmıyor Instagram ya da gmail den atabilirim.
Anladım canjm çok teşekkür ederim
Ayy darısı başıma artık ben üniversite için çalışmak istiyorum bir türlü motive olamıyorum çalışmaya,,18 aylık bebekte var üşeniyorum🤔
Bazı uygulamalar var arkadaşlar da oluyor grup falan oluyor konuşuyorlar öyle güzel oluyor bence indir kendine motive olursun, fikir alışverişinde de bulunuyorlar☺️
Bende indirim önerdiğiniz var mi
Şimdilik video izleyip not alıyorum. Aldığım notların testini çözmeye çalışıyorum. Sabah erken kalkıp çalışıyorum cocuklarla çok zor oluyor..
Çocuklarla çok zor ama imkansız degil
Bende burda bekliyim . 2 yaş sendromu bi kizim var zorlanıyorum. Dengesiz bi program benimkisi
Benim de çok dengesiz
414,281 soru
12,467,626 cevap
46,963 kullanıcı