+1 oy
102 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (88 puan) tarafından

Merhaba kizlar biz 1 bucukyıl oldu yurtdışına taşındık eşim 1 yıldır kumar oynuyor evet temel ihtiyaçlarımızı alıyor ama biriktirecegimiz parayı kumar oynuyor kaç kere  kavga ettik kaç defa oynamayacğım son dedi ve yine oynadı 3 4 aydır oynamiyor olarak biliyordum bu ay maaşının yarsini oynamış yarışı kadar borç etmiş bu gün geldi senin yuzune bakamıyorum sürekli yalan söylüyor um ben artık cikmazdayim dedl ağladı tövbe etti herşeyi düzeltecem vs dedi ama ona inanç güven bitti normalde bağırır çağırırdim ama hiç birşey demedim tek kelime boşanmak istiyorum dedim çünkü kaç kere şans verdim yok aynı yani düzelecekse bile güven kalmadı ama seviyorum daha ince böyle alışkanlıkları yoktu çok daha lyl huzurlu bir aileydik buraya geldik buna başladı eve geç gelmeye telefonları açmamaya yalanlara başladı kaç kere bırakacam dedi inandım ama artık inancım bitti ayrılmak ne kadar istemesemde bu şekilde olmaz farkındayım ne yapacağım şaşırdım ....

Ona bir şans daha vermek istiyor kalbim ama beynim aslaaa sizce ne yapmalıyım 

4 Cevaplar

+2 oy
(3,241 puan) tarafından

Bu tarz durumlar tedavi gerektirir. Bağımlılık çünkü. Ne zaman tedavisini olur o zaman affet. 

-Reklam-
+1 oy
(5,014 puan) tarafından

Denemekten zarar gelmez canim belki 1 umut 

+1 oy
(3,130 puan) tarafından

Peki kendine bu soruyu sordun mu canim daha önce kaç kere affettin ve düzeltimj bu soruna kendin verdiğin cevaba tatminsen gene bir şans ver ama olmaz ya çünkü çok söz vermiş sözünü tutmamış 

Kardeşimin kocasıda oynuyormuş elinde avucunda ne varsa kumara yatirmis en son krediye bulaşmış kredi çekip çekip oynamış tarla sattı kredileri kapatti kardeşim boşandı 3 ay önce olmuyor çünkü bağımlılık bunlarınki 

+1 oy
(76 puan) tarafından

Seninle aynı durumu yaşıyorum benm eşimde bı dönem oynadı ve 150 bin kaybetti kendisi memur bende çalışmiyorum ikiz çocuklarımız var arabamızı sattık onun için düğün altınlarını vermiştim sonra daha düşük model araba için çocuklarımın doğum altınlarını da verdim o öyle yalan oldu sonra borçla harçla çocuklarım için 4 bilezik yaptım adam yine kndini batırdı yine gitti kumar oynadı ve ben ***** gibi yine verdim kndini kurtardı yoksa borçtan intaar edecekmiş sonra dedimki bu son boşarım seni sonra yine oynadı yine yakaladım bosamaya karar verdim ama yalvardı yakardı yine afettim ve şuan 3.ye hamileyim bnce burda ***** olan benm ve kendisi elinde 5 kuruş tutamayan bı insan olanida gidip orda burda zikkimlanip millete yedirir bacım iyi düşün kalbinle degilde aklınla karar ver eğer inaniyorsan tekrar olmaz diye ama kumar oynayan kolay kolay bırakmiyor hakkımızda hayırlısı 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 462 göst.
0 oy
30 cevap 1,629 göst.
7 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde LMihrace (7,869 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 79 göst.

414,040 soru

12,461,603 cevap

46,737 kullanıcı

Kategoriler

...