0 oy
260 göst.
önce Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından

Kizlar kayinvalimdele beraber kaliyoruz bebegm dunyaya geldiginden beri suanda 9 aylik ve yaklaşık 15 20 gundur bana gelmek istemiyor resmen cok üzülüyorum neden boyle yapiyor. Kaynanmnda hosuna gidiyor cok sinirleniyorum. Beni emmiyor ama aramızda bag olussun diye hersey yaptım bazen biberondan kaynanam yediriyor acaba ondan mi ama hep ben uyuturum bazen isim oldgndan kayinvalidem yediriyor sütünü anlamadm kucagindayken gel diyorum eliyle itiyor gelmiyor . Yada benim kucagmdayken hep ona gitmek istiyor yada yerrde oturuyorsa hep ona dogru gidiyor uzuluyorum acaba neden:((

16 Cevaplar

+3 oy
önce (350 puan) tarafından

İş için bebeğinizi ihmal etmeyin biz köyde kalıyoruz burda çok kişi var iş yapıp kayannnası bakıo çocuğa da çocuk anneye gtmek istemiyor iş beklesin bebekle ilgilenin kaynananızın tabi hoşuna gider aynı durum bendende olsa kayannam gururlanır onlar öyle boşver onunla oyunlar oynayıp dikkatı üzerinize çekin ilgiyi ona yöneltin ki oda size yönelsin

önce (5 puan) tarafından

Ya islerle kaynvlademle berabr yapiyorz genelde cok fazla kendimi ise vermiyorum yapacagm zamanda örümceğe yani yurutece koyuyoruz yanmdzda duruyor boyle yapmiyordu hc birden yapınca garibime gitti ilgiyi bu aralar onda gördü galba ondandir belkide umarm gecicidir :)

önce (350 puan) tarafından

Dikkati senin üzerine çekecek şeyler yaparsan unutur. 

önce (128 puan) tarafından

9 aylık olmuş canım kucakla oyun oynayın camlardan falan baktırın gezdirin en çok kim oynatıyorsa , genelde bebekler ona gidiyor ,başlarda benim bebeğimde babasına çok düşkündü, oyun oynaya oynaya şimdi bana düşkün oldu 3 buçuk yaşında şuan beni arar babayı çok aramaz oldu eskiden babayı çok arardı bana senin dediğin gibi gelmezdi, sebeb babası çok kucaklardi benim belim agridigi için çok kucaklayamazdim ondan oluyor genelde kaynanan çok kucaklayıp gezdiriyorsa oynatıyorsa ondandir 

-Reklam-
0 oy
önce (52,304 puan) tarafından

ben uzulmekle.kalmaz bide kiskanirdim duzelir değişir merak etme

cocuklarin yanında da konusma boyle ☺️

önce (6,486 puan) tarafından

yok onlarin yaninda tabiki kiz😂

bana annem arada sakayla derdi geldin abinin pesinden derdi 

önce (7,843 puan) tarafından

Halbuki kızın oğluna göre daha sakindi işte bu hayatta cazgiri olacaksın sevilmek için

önce (6,486 puan) tarafından

kesinlikle oyle.:) tam p.c ama sevdirio kendini oglan

0 oy
önce (14,087 puan) tarafından

Üzülecek bisi yok canım genel olarak hep sen ilgileniyorsun zaten bırak kaynanan baksın. İlerde ararsın bu günleri.

Kızım 3 yaş olmak üzere bensiz asla durmaz ve bu beni artık çok yoruyor keşke kaynanam sağ olaydı da ona koşa koşa gideydi

önce (5 puan) tarafından

Korkuyorum aramizdaki bağa birsey olur onu anne diye bilir diye korkuyorum gerci 1 ay sonra kendi evime gececgm kayinvalidemi cok sık goremez ama blmiyorm ya bu arada tskler yorm icin rahatladm birz benm de 4 yas oglum var onu emzirdim 2 yasina kadâr o da bana asiri bağlı bebeklignden beri bensiz asla durmaz tuvalete bile zor giderdim bu boyle yapibca üzüldüm emzirmeye bagladm

önce (14,087 puan) tarafından

Emzirmeye alakası yok canım bunun üzülme. Kızlar babaya düşkün olur derler dimi ama kızım asla eşimin yanında da durmuyor illa beni görecek insanı yoruyor buda sen hiç sıkma canını 

önce (2,396 puan) tarafından
+1

Emzirmeyle alakası yok canım .  Benim kızım 2 ay emdi sadece şimdi 2.5 yaşında yanımda bile hiç yatmadı hep yatağında yattı. Doğduğundan beri bana aşırı düşkün. Hiç kucağımdan tepemden inmez. Iki dakika biri oyalasa diye can atıyorum resmen. Bacaklarım kollarım belim tutmuyor. Ben anneye  bu kadar düşkün kız çocuk ilk kez gördüm. Bir de sezeryan doğumla bebek anne arasında ki bağ güçlü olmaz diyor sivri zekalılar.  Biz hala göbek bağıyla bağlıyız o kadar düşkün. 

0 oy
önce (5,639 puan) tarafından

Cok ilgileniyorsa ondandir benimkide hala asigi babaannesi gile.gittigimizde halasindan ayrilmaz ben aklina bile gelmem . 

0 oy
önce (417 puan) tarafından

Hiiiiiiiiiç merak etme. 14 aylıktan bildiriyorum. Benimki de aynı oturmasak bile anane ve babaannesine bağımlıydı. Çocuğum beni sevmiyordu resmen.

Elhamdülillah şimdi beni daha çok seviyor hatta bağımlı maalesef. Bazen o günleri özlemiyor değilim 😅

0 oy
önce (14,148 puan) tarafından

ben de olsam kıskanırdım yalan yok ama yakındır bebeğinin sana dönmesi. benim kız bababababa böyle geziyordu. beni atlayıp babasına gidiyordu. şimdi yapışık ikiz gibiyiz 

0 oy
önce (1,177 puan) tarafından

Benimde hoşuma gitmezdi ama kafana takma düzelir inşaallah benim kızımda benden başkasına gitmez babababa der ama babaya dahi gitmez 

0 oy
önce (5,080 puan) tarafından

benim küçük beni çok arar ama büyük hiç aramaz gel gidelim derim sen git diye kızar 

0 oy
önce (421 puan) tarafından

İş varsa bırak kaynanan yapsın ne diye çocuğu alıyor çocuk ona bağlanmış kesinlikle yemeğini ona bırakma kendin yedir bir yerde okumuştum bebekler biberondan beslensede göz teması kurun 

önce (1,295 puan) tarafından

"Bırak kaynanan yapsin"  ne kadar mantıklı bir yorum🩷

0 oy
önce (829 puan) tarafından

Başlığa göre cevap veriyorum hepsini okumadım çünkü benim ilk bebeğim de öyleydi ben de yaklaşık 2 yıldır aynı evde kaldım ve benden çok kaynanama vakit getireceği için ona çok düşkündü ve akşamları bile beni gördüğünde ağlıyordu sürekli kayınvalidemi istiyordu ama şu anda yaklaşık 3-4 yıldır ayrı evdeyim bana inanılmaz bağlı

0 oy
önce (138 puan) tarafından

Bildiğim bişey varsa o da bebekler stresi hissediyorlar. Evde tek başımızayken oğlumla ara sıra ağlama krizleri olsa da genel anlamda iyiyiz ama bi yere gidince mutlaka sinirlendiğim yada stres yaptığım bişey oluyo ve çocuk bende durmuyo. Ortamda daha önce hiç kucağına almamış birinde bile sakinken bende çileden çıkıyo resmen. O yüzden misafirliğe gittiğimizde başkalarına kitliyorum çocuğu, sanki benim çocuğum değilmiş gibi davranıyorum. Benimki daha 3 aylık bile olmadı bu arada 

0 oy
önce (1,295 puan) tarafından

Güldüğü an da çeker elinden zorla alırım yok öyle gülmek derim neyi hoşuna gidiyor ya da oğlunada sana karşı aynısıni yaptıriyimda gör nasıl oluyormuş derim bak bir daha gülmeye cesaret ediyor mu .İnsan profesörleri 

0 oy
önce (583 puan) tarafından

Bu yuzden asla kayinvalidemin sevmek disinda biseye mudahale etmesine izin vermedim isimi gucumu biraktim oturdum cocugumla ilgilendim benim oglum asiri insan canlisi babane dedeye de duskun ama beni ariyo sukur git orda biraz oyna diyorum sende gel diyo bu yasina kadar bende ckk yasadim bu durumu koynumda buyuttum 

0 oy
önce (369 puan) tarafından

Karnini sen doyur annesi.biberonu sen kendin besle sürekli kucagina al kokuna alışsın. Sürekli ev temizliği yapıp bebegini mi ihmal ettin acaba ?

0 oy
önce (2,104 puan) tarafından

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Benim kaynanam doğumum kötü geçti boynum tutuldu diye 10 gün baktı.sa lak kadın gelmiş bana diyor bebek benim konuma alıştı. Onu asla affetmeyecegim. Öyle canımı yaktı ki benim pis lik. Canım bebekler bakım verene gider. Oğlum babasına giderdi. 2 yaşına kadar anne bile demedi. Ama şuan 2 yaş 3 aylık. Annemmm diye uyanıyor. Sen bebeğini kaynanana bırakma oyun oyna sev duzelecektir

0 oy
önce (124 puan) tarafından

Benimde oglum o vakitlerde oylerdi kaynanam calisir tum gun evde olmag oglum hep benimle birlikde olur amma uyuyunca kaynanami isterdi aglardi onun kucagini isterdi bende kiskanirdim acikcasi amma gecti sonra bana cok bagli

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 151 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
7 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Lavinya01 (258 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 61 göst.
30 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde minnakoglum (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
15 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Metropol yorgunu (276 puan) tarafından soruldu

413,555 soru

12,449,582 cevap

46,258 kullanıcı

Kategoriler

...