+2 oy
139 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,614 puan) tarafından

Bez almaya gidicemde bime jenny wilin aylik paketi gelmis nasil kizlar sizdirma falan yapiyor mu bu ara marketlerde 6 numara aylik paket bulamiyorum  hep 4 numara var 

11 Cevaplar

+2 oy
önce (5,656 puan) tarafından

İki gün önce eşim aldı çok iyi sürekli kullanıyorum 

image

İki oglumdada kullandım cnm bana göre çok iyi 

önce (5,614 puan) tarafından

Sanslisin valla bizim bimde 4 numara kalmis sadece 4 market gezdim a101 sok bim en son migrostan minies buldum 6 numara saka gibi hic bir markette 6 numara yok

önce tarafından

Küçük işçelerin marketlerinde oluyo bizim markette haftalar sonra gitsek bile hep var

Dogrudur canim bizim burda aktuel urunler bile kapıs kapis gidiyor bisi birakmiyorlar kalmiyor pek

Evet cnm bizdede var sürekli geliyo kaliyoda

-Reklam-
+1 oy
önce (17,488 puan) tarafından

Ben kullanıyorum sızdırma olmadı bizde çok doldurmadigi sürece. Bende dün aylık paket aldım 

Burdaki bimde 4 numara kalmis sadece 4 market dolandim 6 no bulamadim en son 4. Market olan migrostan minies aldim 

+1 oy
önce (69 puan) tarafından

Valla yaklaşık 1 buçuk senedir kullanıyorum gayet memnunum

Ilk bende kullaniyordum 9 ayliga kadar ondan sonra diger bezler tane basi daha uygun geldi simdi 6 numarasini alayim dedim o da kalmamis minies aldim migrostan 6 no cabuk tukeniyor sanirim

+1 oy
önce (768 puan) tarafından

Ben 4 aya kadar kızıma ondan kullandım çoğundan iyi ama 4 numara pişik yaptı bırakmıştım. Sonra baktım sleepy natürel daha uygun ona devam ettim

9 ayliga kadar bende kullandim sonra diger bezler tane basi daha uygun geldi degistirmistim simdi 6 no aylik paket uygun geldi ama kalmamis 

+1 oy
önce (747 puan) tarafından

Çocuktan çocuğa belki değişir ama bı kere Jenny welly almış eşim kullandigimiz markayı bulamamış hiç pişik olmayan oğlum dört beş defa taktiktan sonra kızarmaya başladı poposu. Sonra kendi bezimize geçip arada onu taktım hatta denemek için onu taktıktan yine üç dört bez sonra aynı şey oldu canım.

Bir kez bez pisigi olduk biz sleepynin icinde tohum olan bezi varya ondan dolayi diger bezler dokunmadi hic ama kalmamis zaten bimde 

Bim a101 sok migros gezdim en son migrostan minies aldim 6 numara bulamadim hic 

önce (747 puan) tarafından

Bizde hiç pişik yaşamadık ama dediğin gibi bezden dolayı başlangıçta farkettim Allah'tan hemen müdahale edince sıkıntı yaratmadı. 

Malesef bazı bezlerde numara bulmak falan zor marketlerde bizde ilk molfixle başlamıştık sonra bir yaşına doğru baby turcoyu keşfettik kalıbı biraz küçük ama yumuşaklığı baya hoşumuza gitti ve pişik de yapmadı altı aydır falan onu kullaniyoruz. Bende onun beş numarasını bulamıyorum malesef. Ondan şimdi bebem natürel almış eşim ama o da pek güzel değil kasik bölgesini kizartmaya başladı lastik yerlerinden

+1 oy
önce (308 puan) tarafından

Hep BİM'in bezini kullanırım iki cocuguma da 3 çocukta da alicam geçen kaynım a101 bezi aldı azıcık islatmaya hemen taştı kızımın bezi beş para etmiyor a101 bezi Bim en iyisi 

Kalmamis canım bizim bimde 9 ayliga kadar kullanmistim bende sonra diger bezler tane basi daha hesapli geldi  onlara gecmistim simdi bu aylik paket uygun gelmisti ondanda sansima kalmamis

önce (308 puan) tarafından

Varsa başka bime bak canım 

4 market dolandim canim şok a101 bim migros migrostan minies aldim artik bim yakinlarda yok diye biliyorum 

+1 oy
önce (614 puan) tarafından

Çok memnunum ben 3 buçuk yaşında başından beri kullanıyorum hiç sızdırma yapmıyo tabi dolup taşırmazsa 

Bizim markette kalmamis canim 4 numarasi vardi

+1 oy
önce (1,000 puan) tarafından

Üç harfli marketlerin arasında en iyi bez markası bu marka 3 çocuk büyüttüm bu bez markasıyla 

Bizim markette kalmamis canım 

+1 oy
önce (4,419 puan) tarafından

İki oğluma da kullandım ikinciye kullanmaya devam ediyoruz tek sıkıntı aylık paketlerde 6 numara bulmak çok zor dün eşim 2 paket aldı geldi 

Benim oğlanın göbüşünden dolayı bi tık Ufak kalıyor gibi ama sızdırma pişik yapmadı bizde

Bizimkinde de kalmamis 4 market dolandim en son migrostan minies aldim 6 no bulamiyorum hic bir sekilde 

önce (4,419 puan) tarafından

Diğer bezlerde bulunmuyor eşim geçen ay abartısız 10 farklı market gezdi 6 numara bulmak için en son bir tane bulmuş üstüne kadının biri demiş bunu ben alayım sen başka al eşimde bu bezi zorla bile alamazsın benden demiş 😂

+1 oy
önce tarafından

Ben 6 numara kullanıyorum güzel

Bizim markette kalmamis 6 si canım 4 market dolandim en son migrostan aldim minies marka

0 oy
önce (10,884 puan) tarafından

Sanırım bende ona geçeceğim ama numara sorununu bende yaşıyorum

Bizimkinde kalmamis 4 market gezdim en son migrostan minies aldim bunuda ilk defa denicem 

önce (10,884 puan) tarafından

6 7 numara tüm bezler kolay bulunmuyor maalesef

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 87 göst.
0 oy
5 cevap 95 göst.
0 oy
6 cevap 307 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ysfpnr (438 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 112 göst.