kızlar ucak bileti alicam eşimle kendime daha sonra chenck yaparken koltuk satın almadigimizda sistem kafasına göre koltuk veriyor ya ozaman eşimle yan yana olamıyoruz sanırım oylemi?
Boşsa yan yana veriyor bize hic ayri vermedi
Himm boş yoksa yanyana atabilir sanirim
Biz olmamistik şans işi bu. Esim yanindaki adamdan rica etmisti yer degistirmistik benim yerime o gecmisti.
Boşsa yan yana veriyorlar canim, ama belli de olmuyor. Ben ailemle uctugumda yan yanaydik, başka bir aile vardı kadına başka çocuklarına başka koltuk vermislerdi
Aynen öyle ya yanınızda ki yolcuya rica etceksiniz kabul ederse yan yana oturursunuz ama eşim benim telefon ve kendi telefonundan aynı anda check-in yapmıştı ve yan yana koltuga denk gelmiştik
Yaptirman lazim yazim teyzemler 7 kisi gitti turkiyeye cocuklarin hepsini ayri yerlere vermislerdi duzelte bildigi kadar duzelttiler
Normalde bize hep yan yana veriliyor bir kere oğlula gittiğimizde aramızda koridor geçiyordu biletleri alırken fark ettim checkin işlemi yapanlara danıştım direk yan yana verdiler düzelttiler yani biraz daha koltuklar gerisiydi ama sorun yoktu benim açımdan
413,249 soru
12,442,032 cevap
46,024 kullanıcı