+1 oy
94 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (379 puan) tarafından

kızlar ucak bileti alicam eşimle kendime daha sonra chenck  yaparken koltuk satın almadigimizda  sistem kafasına göre koltuk veriyor ya ozaman eşimle yan yana olamıyoruz sanırım oylemi?

6 Cevaplar

+1 oy
önce (2,109 puan) tarafından

Boşsa yan yana veriyor bize hic ayri vermedi

önce (379 puan) tarafından

Himm boş yoksa yanyana atabilir sanirim

-Reklam-
+1 oy
önce (8,136 puan) tarafından

Biz olmamistik şans işi bu. Esim yanindaki adamdan rica etmisti yer degistirmistik benim yerime o gecmisti. 

0 oy
önce (4,679 puan) tarafından

Boşsa yan yana veriyorlar canim, ama belli de olmuyor. Ben ailemle uctugumda yan yanaydik, başka bir aile vardı kadına başka çocuklarına başka koltuk vermislerdi

0 oy
önce (4,998 puan) tarafından

Aynen öyle ya yanınızda ki yolcuya rica etceksiniz kabul ederse yan yana oturursunuz  ama eşim benim telefon ve kendi telefonundan aynı anda check-in yapmıştı ve yan yana koltuga denk gelmiştik

0 oy
önce (2,925 puan) tarafından

Yaptirman lazim yazim teyzemler 7 kisi gitti turkiyeye cocuklarin hepsini ayri yerlere vermislerdi duzelte bildigi kadar duzelttiler 

0 oy
önce (5,835 puan) tarafından

Normalde bize hep yan yana  veriliyor bir kere oğlula gittiğimizde aramızda koridor geçiyordu biletleri alırken fark ettim checkin işlemi yapanlara danıştım direk yan yana verdiler düzelttiler yani biraz daha koltuklar gerisiydi ama sorun yoktu benim açımdan 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 160 göst.
6 Ağustos 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Ht (2,338 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 104 göst.
18 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 438 göst.
19 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 486 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,249 soru

12,442,030 cevap

46,024 kullanıcı

Kategoriler

...