+3 oy
639 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (192 puan) tarafından

image

Arkadaşlar oğlum yeni evimin kanepesinin üstünü bozmuş renkli kalemlerle boyadım ama fark biliniyor değil mi?ne yapsam 😣Upload failed: [object Object]

16 Cevaplar

+6 oy
önce (15,959 puan) tarafından

Ay tövbe yarabbim yukardaki yorumunu okuyup çıldırdım. Ne kıymetli eşyalarınız var. Bunun için çocuğu dövecek kadar gözünüz dönmüş. 

önce (2,328 puan) tarafından

Ne yazmıştı ki değişti mi

önce (15,959 puan) tarafından

Kocası görürse dövermiş. Post sahibi bayanda çok sinirliymiş sabah tabak kırmış çocuk. Postu değiştirmedi benim yorum + alip üste çıkmış. Aşağida başka bir yoruma cevap verip yazmıştı. 

-Reklam-
+2 oy
önce (388 puan) tarafından

İsterse evi tepeme indirsin ne benim ne de eşimin sesi çıkmaz çok şükür adı üstünde çocuk çünkü bilse yanlış olduğunu zaten yapmaz 

İlgi eksikliğinden böyle oluyorlarmis geçen doktor arkadaş öyle söyledi dikkat çekip sevilme arzusunu dile getiriyormus

önce (192 puan) tarafından

😔😔😔

+2 oy
önce (4,662 puan) tarafından

Eşya  çocugunuzdan çok kıymetli anlaşılan. Canı sağolsun demek yerine diğer yorumda babası kesin döver demişsiniz, çocuk ailede gördügünü yapar siz onun aynası oluyorsunuz şimdi bu yorumla aşırı sinirlenirsin hiçte umrumda

Git başımdan be.hiçte sinirlenmedim 

önce (4,662 puan) tarafından

Tabi tabiii 

+1 oy
önce (90 puan) tarafından

Çok belli olmuyo canım olsa bile çocuklu evde herkes her şeyin yerli yerinde ve sağlam olmayacağını bilir olur öyle şeyler

+1 oy
önce (1,009 puan) tarafından

O kocayı bende döverim . Mal ne kıymetli insan oğlu için . Oğlumun cani sağolsun . Ne demek döver çıldırdım eşini sopalamak lazım 

Daha emin değilim beni dövdüğü olmuşta çocuklara henüz el kaldırmadı o yönden yorumladım hem biz kaç yıl hasretinde olduğumuz eve 1 ay olar taşınmışız ard arda zarar veriyor 

+1 oy
önce (245 puan) tarafından

Benimki almış eline sert bir şey duvarın içinden geçmişti bir senelik chester koltuk takımımın düğmesini kopartıp içini açıp süngerini yolmuştu televizyon ünitesini kırdı televizyon için aldığımız dış korumayı kırdı dün kabloyu çekiyorum diye çiçekli orkide mi devirdi her yer toprak oldu hatta sana bunları yazarken yediği muzun yarısını gelip kahvemin içine attı 

Çocuktur yani yapar şiddet hiçbir şeyi çözmez Bir gün gelecek anneanne diye peşimizde dolaşan hiç kimse olmayacak bence bunlar en güzel dönemler keşke hep böyle kalsalar :(

önce (3,607 puan) tarafından

Senin bu yorumuna gözlerim doldu canım benim ya 🥹🥹🥹

Çok doğru dedin 

Bazen özelikle kızım susmadan anne anne der

Yalan yok

Darlanırım gene de efendim cennetin kokusu yavrum derim

Gün gelir çocuklar büyür 

Koltuk halı ev bile değişir yerine yenisi gelir 

Ama çocuklar hep böyle minnak kalmazlar 

En çok buna üzülüyorum 

Ben ne yazık ki çocuklarımın minimal hallerini göremedim fikrim düşüncem hep kaynanada etlideydi Allah’ın cezaları hiçbir zaman affetmem onları 

Tüh üzüldüm buna

Şimdi nasılsın iyi misin peki

Şimdi ayrı evdeyiz amma Allah’ın cezası da tanımda yani komşu bana.Kahrolasından bir kurtulamadım gitti.onlarla yaşadığım anılar unutulmuyor ki…

+1

Aynı evde kalmaktan iyidir 

En azından kapıyı kapatınca dışarıda kalıyor 

Boşver sen artık evladinla ilgilen gülüm 

Bu arada eşin ne dedi koltuk için 

İnşaallah oğluna kızmadı

Çok üzüldüm geçen gün 

Lütfen tatlım çocuklarını dövme Kurban olayım sana

Evet Sesimiz bazen yükselebilir robot değiliz 

Ama lütfen şiddet uygulama 

Onlar masum bir sabi 

Gülüm ❤️🫶🫶🥹

0 oy
önce (1,923 puan) tarafından

Cani sağolsun ne demek döver benim evdeki kırılan eşyaların hadii hesabı yok .Yemek masasının iki tane sandalyesi ,televizyonluk, sağlam bir tane oyuncagi yok parkeler bir kısmını böle sökmüş binlere bile dövmek geçmedi içimizden 

0 oy
önce (5,612 puan) tarafından

Cocuk bu yapicak.birsey yok benim kac tane su bardagim gunluk.takimimin tabaklari bir kac kasem kumandamı parcaladı ahhh annecim dedim topladim evde tıkılıp kaliyorlar canına zarar gelmesin gecen tukenmez kalemle boyadi koltugumu kapilarım hep surtuldu boyasi cikti ne yapim simdi 2.5 yasindaki cocuga kizsam ne anlicak 

0 oy
önce (215 puan) tarafından

Aynı renk ahşap dolgu macunu sür hafif çizik at kendi desenine benzesin 

0 oy
önce (6,010 puan) tarafından

Bnm çocuklar TV'ye bişey vurmuş köşesi çizilmiş  duvarları çizer bn silerim günlerce. Fön makinesi kırıldı çocuklar yaptı. Mutfak dolaplarını açıp kapata  bozdu. Ki bunlar çocuklardan kıymetli değil varsın yapsın  adı üzerinde çocuk.. ki babaları asla bişey diyemez müsade etmem. Bile isteye yapmazlar sende ezdirme çocuklarını babalarina derim.. 

Umarım bı çaresi olur zarar gören yere 

Hele bu neresi ben bu yıla kadar eşimin ailesiyle yaşıyordum onun kardeşinin çocuklarının döktüklerini toplardım delirmeyim de hep onlar yüzünden oldu kendime gelemiyorum 

0 oy
önce (1,444 puan) tarafından

Üzerine koltuk yani kahve altlıkları var serilebilir. Onlardan dekor olarak kullanabilirsiniz. Cocukslr ebeveynleri taklit eder unutmayın. Çocuğun yanında birşeylere zarar vermeyin 

Ne yani ben onun yanında eşyalara mı zarar veriyorum demek istediniz 

önce (1,444 puan) tarafından

Evet, yapıyorsanız yapmayın diyorum. Eşiniz bu kadar şeye şiddet uygulayacak diye korkuyorsanız çocuğun yanında kendinize eşyalara da zarar veriyor olabilirisiniz. Beni dövüyor demişsiniz ona yapar mı bilemiyorum demişsiniz. Üzücü 

0 oy
önce (592 puan) tarafından

Ay allah affetsin ne takıntılı anneler var ya goren sanir koltugu ikiye ayirdi kucuk bi sey abartmaya gerek yok bence bizden soyle bi ernek veriyim kızım gecenler fincanimi almis icinden bisi icmis gibi oynuyodu sonra atti kirdi kosup hemen kizimi kucama alip ayaklarina falan baktim bisi olmismu diye o fincan umrum bile olmadi yani bunun gibi seyler olur sen kucukken hic bisi yapmiyomuydun yukardaki yorunlari okudum babası döver meseleside ayri kimse benim cocuguma vuramaz hayatini karartirim o insanin o kim köpek 

Ben de çocukluğumda dövüldüğüm için her halde normal bakıyorum böyle şeylere 😢Ne güzel öncelikliniz çocuklar 😞Keşke ben de sizin gibi ola bilsem

0 oy
önce (780 puan) tarafından

Bunun için çocuk mu dövülür bacım oğlum bizim tviyi kırdı komşunun tviyi kırdı bütün duvarları boyadı tabak bardak kalmadı evde süs eşyası hiçbisey kalmadı kırdı çocuk yani herşeyi yapiyo

0 oy
önce (1,212 puan) tarafından

Bence doktora görünün çocuğunuzun dayak yemesini çok normalmiş gibi yazmışsınız sahip çıkmadığınız çocuğu doğurmayin lütfen 

0 oy
önce (14,029 puan) tarafından

Cocuk bu yani olabilir eşyanın kıymeti ne ki. Benim de perdemi kesmiş tepki vermedik yanlış olduğunu söyledim. Dün duvarı boyamış mum boya ile peteği boyamis tepki vermedim gene yanlış olduğunu söyledim. Kanepelerimi tükenmez kalemle boyamış falan. 

Yani bunun için tepki verilmemeli bence hele vurmak, dövmek asla

0 oy
önce (188 puan) tarafından

image

Oğlumun odasındaki çekyata bak sanki derdin biri çöpüm kenarına atmış biz almışız. Evet maalesef benim de oğlum haşin zarar vererek oynuyor. Sandalyelere hep çatal batıra batıra delik deşik etti. Sehpaların bacaklarını kırdı. Evde servis sehpası yok almayı da düşünmüyorum yine aynısını yapacak. Süpürgenin hortum başlığını kırdı. Eşimde dedi sen eşyalara sahip çıkmıyorsun ondan oluyor dedi. Halbuki napiyim her şeyi sırtımda mı taşıyım. Kendisine bir zeval gelmesin benim için önemli olan o. Rabbim korusun eşya alınır duvarlar bak alçı duvar hep delik deşik daha taşınalı 5 ay oldu dersin ki bu duvarlar nasıl bu hâle geldi. Aman ölümlü dünya.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 46 göst.
0 oy
5 cevap 326 göst.
0 oy
4 cevap 165 göst.
20 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Damla... (736 puan) tarafından soruldu

413,165 soru

12,439,374 cevap

45,927 kullanıcı

Kategoriler