+2 oy
397 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (124 puan) tarafından

image

Kızlar bakın oğlum günde en az 20 defa bu kapı eşiğine bu şekilde çıkıp zıplıyor zıplarken bi yere çarpmıyor yere zıplıyor sonra tekrar tırmanıyor 

Sonra bacağında küçük küçük morarmalar fark ediyorum oluşuyor kayboluyor sonra tekrar çıkıyor gibi 

2 hafta önce farkettim ben çocuk hastalıklarına randevu aldım ama önceki gün yine de aile hekimine götürdüm içim içimi yedi çünkü internette lösemi falan yazıyor allah korusun doktora durumu anlattım şimdi buraya atacağım fotoğrafları gösterdim Ocak ayında kan vermiştim vitamin eksikliği için d vitamini ve demir eksikliği çıktı onun sonuçlarına baktı aile hekimimiz ve orda bi değere bakacam senin şüphelendigin şey için baktı ve temiz dedi çok şükür 

Hatta ben dedim ki hocam yarın için randevu aldım götüreyim mi hayır dedi gerek yok hatta güldü falan 

Ama işte ben çok panik atağım bir çoğunuz bilir beni artık 

image

image

image

image

Bu şekilde 

Ama bunların hepsi geçti 

Şimdi dizinde bazen çıkıp kayboluyor küçük yuvarlak 

14 Cevaplar

+5 oy
önce (5,236 puan) tarafından

Kurbaninim Nazlı yapma etme  bak sen morlukları taşa etme de o yavru daha neden bezli kocaman çocuk olmuş bnce bunu kafana tak sen

önce (124 puan) tarafından

Geceleri bezliyorum sadece bu fotoğrafı sabah uyandığı zaman çektim 

önce (13,496 puan) tarafından
+1

Gece de bezlenmemeli  lüzumsuz şeylere değil bunlara odaklanman lazım. Gelişimi için ket bunlar hep ve 1 seneyi geçkin senin beze alıştırma sürecin. Kötüyü o kadar çok anıyorsun ki Allah imtihan eder diye de korkmuyorsun

önce (5,236 puan) tarafından

Tedavi şart @Nagiş❤️

-Reklam-
+3 oy
önce (438 puan) tarafından

Nazli kocani çocuğunu birak bacim kendin bi doktora gorun bak iyi degilsin vallahi kotu niyetle soylemiyorum gecen sene kocana taktin bisey cikti mi cok sukur saglikli basinizda bu sene cocuga taktin su gosterdigin seyler her cocukta oluyo benim oglum da da oluyo butun gun hareket halindeler bi yeri deger fark etmez cok normal ben bile kac yasinda kadinim ara ara kolum bacagim morariyo ciziliyo kim bilir nereye carptim diyorum su morluklar fazla olsa ya da buyuk olsa yada koyu koyu olsa tamam ama her cocukta olan seyler bunlar 

önce (252 puan) tarafından
+1

Katılıyorum kaygı bozukluğu var bence bipolar davranışları sergiliyo

önce (438 puan) tarafından

Kendine yazik cevresindekilere eziyet ediyo halbuki bi dedtek alsa cicek gibi bi kadin 

önce (252 puan) tarafından

Evet çok iyi bir kıza benziyo gerçekten ben seviyorum nazliyi

+1 oy
önce (5,052 puan) tarafından

Dünde söyledik normal diye. Lösemi de morarmalar daha derin olur böyle ufak olmaz. 

+1 oy
önce (719 puan) tarafından

İnternete her yazılana kulak asma canm doktora göster sen 

Okudum şimdi canm temiz demiş neyi kafana takıyorsun o zaman:))

Yani 1 ay önce ki sonuçlara baktı da ona kafam takıldı 

Senin önceki postuna baktım oğlunun aşırı derece d vitamin eksikliqi var doktor sana damla surup v.s verdi mi kullanması için

Bak canm morarma nedenide  vitamin eksikliqinden kan pıhtılaşması oluyo çocuğunda ona bol bol meyve kuru yemiş yedirmeye çalış doktorada çıkarsan konuş doktorla vitamin yazsin 

Evet kullanıyorum d vitamini damla ve demir için şurup 

+1 oy
önce (852 puan) tarafından

İnternete bakarsan hepimizin 3 günlük ömrü var. Bu kadar pimpirikli olma. Çocuk büyütürken rahat olmak lazım yoksa ömrün kısalır. Başka yerlere vuruyordur illa kapıya tırmanırken olacak değil ya. Belli kapılara tırmandığına göre hareketli bir çocuk. Evham yapma. Benim çocuğun başına gelenler seninkinin başına gelse kalp krizi geçirirdin heralde 🤪

0 oy
önce (8,166 puan) tarafından

Morarmalari bos ver sen 4 yasinda cocuk bez kullaniyo herseye takiyorsun bu cocuk yazik degilmi bez yakmiyomu 

Geceleri takıyorum sadece sabah uyanmisken cektim

0 oy
önce (1,115 puan) tarafından

Nedense nazlı postunu görünce ben yoruldum hayat diyesim geldi 

Ayrıca bezi bıraktırma zamanı gelmiş ve geçiyor yazık çocuga 

0 oy
önce (11,041 puan) tarafından

Biz ne söylesek inanmıyorsun ki doktora bile inanmamıssın inanmadığın şeyi neden ısrarla soruyorsun

0 oy
önce (3,225 puan) tarafından

Kız kardeşim 4 yaşında lösemiye yakalanmıştı bu tarz morarmalar değil daha ciddi morarmalar vardı ve lösemi olan bir çocukta kanların temiz gelme ihtimali çok çok düşük. Löseminin ilk belirtisi kan testinde WBC değerinin çok çok çok yüksek çıkması ile belirir. Sonrasında doktorlar zaten gereken testi yapar. İçini rahat tut çocuk bu morarmalar olablir. 

Benim oğlum 6 ayda bir kan veren bir çocuk doğduğundan beri düzenli 

Ama aile hekimi 1 ay önceki sonuçlara baktı ve temiz dedi

Oda orda bi değere bakacağını söyledi ve temiz dedi

Ama işte diyorum ya 1 ay önce farkeder mi

önce (3,225 puan) tarafından

Lösemi değildir canım. Benim oğlumda da çok oluyordu morarmalar felan devamlı. Sadece morarma ile bir belirti olmuyor. Kötüyü çağırma bence. Bak benim küçük çocuğum kızım 21 aylık mesela tümör değerleri yüksek çıktı yumurtalıklarında kitle var. Onkoloji de takipliyiz. Ben bu şekilde bile iyiye yormaya çalışıyorum. Düzelecek iyi huyluya dönecek inşallah diyorum. Olmayan şey için can sıkma 

0 oy
önce (1,472 puan) tarafından

Aile hekimi çocuk doktoru değildir. En azından bir çocuk doktoruna danisin, aile hekimi veya ebeler hiçte güven veren cinsten değil. Bizim aile hekimi neren agrirsa agrisin bebeğe calpol bize parol yazar gönderir 

0 oy
önce (30 puan) tarafından

Bunlara losemi diyorsan benim ki ooohhhooo benim ki öyle hopla zipla çok yapan bi çocuk değil ama ona ragmen bundan daha beter morluklar oluyor cocuk illa çarpıyor düşüyor vuruyor biyerlere

Bacaklarında mı oluyor peki olup geçiyor sonra tekrar çıkıyor mu

önce (30 puan) tarafından

Evet bacaklarında oluyor geçiyor sonra bakiyorum yine oluyor bu hep böyle gidiyor

0 oy
önce (2,977 puan) tarafından

Kaç yaşında bu çocuk 

önce (461 puan) tarafından

Oğlan 8de yattı saat 11 iki kez kaldırdım smdi ben yatmaya yakın birdaha kaldircam 

Sabahın köründe yine kalkıyor sjsjs bazen bu kadar kaldırmaya rağmen işiyor en az 3 kez kaldiriyorum

Yavaş yavaş kaldırmayı bırak alışır. Koşa koşa bizim odaya gelip kaldiriyo bizi tuvaletin ışığını yakın diye

İyileşsin bir şuan halla hasta daha çok sorunumuz var :(

Bana bagimliligi babası alıştır senden ayrılsın zorlanır diyor dibimden 1 saniye ayrılmıyor 

2.tuvalet eğitimi 

3.kuzey illeti 

4. De yatak ayırma oda ayirma

Aslında 2 gün dedimki sana bez takicam sen gece isiyorsun falan o 2 gün yapmadı altına kalkiyordu sonra hastalandı 2 günde öyle zaten yiyip icmiyordu 3 gündür yine başladı isemeye yazın sorun yokda kışın nevresim kurutmak iskence

Sen o çocuğu kreşe vermedigin sürece senden ayrılmaz . Çünkü tek oyun arkadaşı sensin etrafında çocuk yok gibi 

Kuzey ne len

0 oy
önce (14,805 puan) tarafından

Şey sormak istiyorum oğlun 4 taş değil mi Bezi bırakmadınız mı daha yoksa eski fotoğraf mı 

Bezi gece takıyorum 

0 oy
önce (390 puan) tarafından

Neden bu kadar takildiniz bu konuya benim oğlumun bacaklarını görsen kafayı yersin o zaman 

Saçmalama lütfen annelik böyle bir şey değil çocuğunun o kapıya tirmanmasina engel ol resim çekmek yerine tehlikeli bir durum 

Ayrıca zahmet olmazsa bezden de çıkar o çocuğu gece bezlemek ne alaka seneye anaokuluna gidecek bu çocuk daha çiş eğitimini tamamlamış değil 

Gece bez takıyorum sadece cnm

Senin oğlun kaç yaşında bu arada morarmalar oğlumun gibi mi 

önce (390 puan) tarafından

Neden gece bez takıyorsun 4 yaşındaki çocuğa acaba 

Benim oğlum 4.5 yaşında jimnastik kursuna gidiyor evde sürekli aktif her yeri daha fazla mor benim de öyle vücudumuz hassas 

Herşeyi bir hastalığa bağlamak doğru değil 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 207 göst.
10 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 293 göst.
0 oy
1 cevap 160 göst.
29 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 12345ftmmm (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
22 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Mine88 (4 puan) tarafından soruldu

413,250 soru

12,442,159 cevap

46,030 kullanıcı

Kategoriler

...