+1 oy
71 göst.
önce Diğer kategorisinde (368 puan) tarafından

Kizlar kakasını yapmak istemiyor kotkuyor tutuyor ne yapmalıyım sizce fikir verir misiniz biraz

6 Cevaplar

+2 oy
önce (160 puan) tarafından

Benim kızım oyleydı geldıgı zaman tuvalete gitmek istemezdı karnım agrıyor derdi yeni yeni alıstı kendisi yapıyor cok sukur zamanla alısır sen yaparken elını tut korkma fln de bye bye kakaya de oyle oyle alıstı bnmkı hep yapacagı sıra elimi tutardı 

önce (368 puan) tarafından

Ay hadi inşallah yaa

-Reklam-
+1 oy
önce (1,352 puan) tarafından

Ah o dert bende de var 9 yaşında ki oğlum ve 19 aylık oğlum da kabızlık çekiyor. daha bugün 4 saat ağladı affına sığınarak söylüyorum resmen ucunda kalmıştı felâket bir gün geçirdik . İkisinede çözümüm şu her sabah aç karnina 1 tatlı kaşığı zeytinyağı veriyorum  6 gündür annemlerde kaldım unuttum vermedim bugün perişan oldu 

Her türlü fitil şurup denedim ama nafile tek çarem zeytinyağı ve kayısı. Birde klozete oturtma daha zor oluyor 

Yaa bende tuvalet eğitimi veriyorum korkuyor bende verim belki aciyordur ondan yapmak istemiyordur

önce (1,352 puan) tarafından

Ver iyi gelir inşallah acıyor tabi nasıl ağlıyor ama kucağımda sürekli adım atmıyor yürüyemiyor. Ayakta duruyor korkuyor doğrulamıyor icmez5ise kayısı li meyve suyuna katıp o şekilde içir ama bunu her gün yap yemeklere de kat her tabağa bir tatlı kaşığı faydasını göreceksiniz yazarsın bana iyi geldi diye 😀

Sağol canım yapacağım mutlaka

+1 oy
önce (2,951 puan) tarafından

Kayısı suyu içir. Kapıya dayaninca mecbur yapacak. Altına yaparsa da temizleme bı sure rahatsız olsun 

+1 oy
önce (1,862 puan) tarafından

Bir bakın çatlak falan var mı belki gerçekten cani aciyordur. Krem surun kaka çıkarken acımasın acır diye korkuyorlar bir de 1 cay kasigi Hindistan cevizi yağı verin yumuşak olursa anlamaz bile. 

Çok teşekkür ediyorum bakacağım 

0 oy
önce (457 puan) tarafından

Sen biraz görmemezlikten gel sürekli sivi ve kafayı gevseticek şeyler ver bir iki üstüne yapar

0 oy
önce (14,805 puan) tarafından

Oğlum da aynıydı bezi bıraktıktan sonra kakasını yapmadı 5 gün tutuğu oldu  

Gelşyor kakası olduğu yerde kıvranıyor ağlıyorkarnım ağrıyor diyor kucağıma gelmek istiyor 

Allah’ıma şükürler olsun 1 aydır aştık gibi  maşallah diyeyim 

Ben sürekli tuvaletini yaparsan rahatlarsın karnın rahatlar Ablan yapıyor vs gibi sürekli cümleler kurdum 

Maşallah canı mbein inşallah bizimkide öğrenir de 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 44 göst.
+2 oy
8 cevap 213 göst.
+3 oy
1 cevap 64 göst.
14 Şubat 2025 Diğer kategorisinde akcakus (135 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 89 göst.