+1 oy
135 göst.
önce Diğer kategorisinde (91 puan) tarafından

Arkadaslar kaynanam esim arkamda durdugu icin ve eskisi gibibmaddi yardimda bulunmadigi icin esime yuz vermiyorlar ve bizi barindirmazlar.ama eltimgil 1 ay kalir onlarda tatilerde. Esimin amcasinin oglu komada ,uzak sehirde,esimde dun gitti hastaneye cok uzak ,diyom yarin kaynanami ariyim söylimii x zaten akrabalarini unutmus,diyordun demek unutmamis artik öyle demezsiniz Insallah, esimi hic sayiyorsunuz bi kere diger oglunuza demediniz abinizi bi bayramda arayin die. 

Sizce bi söylummi icimde kalmasin:)))sakayla karisik tatli dille söylicem yani böyle kizgin falan deil, normal yani

4 Cevaplar

0 oy
önce (10,794 puan) tarafından

Eşinin ailesiyle olan mevzularına kesinlikle karışmamalısın

önce (91 puan) tarafından

Arada lazim bence canim, eltim iyi laf sokuyor ona yarior

önce (10,794 puan) tarafından

Ama eşinin otoritesini sarsarsın eşiyle ailesinin arası bozulabilir senin yüzünden eltin öyle yapiyor diye seninde mi yapman lâzım

-Reklam-
0 oy
önce (1,940 puan) tarafından

Söyle bence içinde kalmasın. Msj ya da arayarak ilet. Sana dert olacağına ona dert olsun..

+1

Yani söylerimm die dusunuorum 

0 oy
önce (1,444 puan) tarafından

Esin ve ailesi konularına hiç karismamani tavsiye ediyorum. Sonunda yine en çok sen görürsün. Eltinle kendini kıyaslama. Mizaç meselesi. Onu daha çok sevebilir onun yaptığı batmaz seninki batar. Bunlar hep okur

Haklisin canim ama böyle haksizlik yapmalarida zoruma gidior.surekkli esime surat, yani ama evine gider kaliriz die,mahsus hep bi elestiriyorlar.yok aramiyon yok bizi unuttun bahanelerini sunuyirlar.

Bende dedim bi tatli dille böyle sakayla karisik bak esim kac saatlik yolda gitti Insallah göruyonuzdur.zatenndiger oglun 1 ay kalior biz kalmayiz korkamyin,diyim diorum

önce (1,444 puan) tarafından

İşte bende deme diyorum 🙃 kıskanç gibi gozukursun. Onu çok Sevr seni daha az sever bunlar çok yaşanıyor yani. Esin desin sen değil. Eşinle onların arasına hiç girme. Senin bunu demen aile ilişkilerini duzeltmeyecek. Yıkıcı değil yapıcı olman lazim

0 oy
önce (52,223 puan) tarafından

boyle çorba gibi diyeceksin hic deme ,☺️ bosver ne bulascan durduk yere.

Böyle tatli dille diyim diorum,sakayla karisik. 

Yani söylemiyimii?

önce (52,223 puan) tarafından

niye durduk yere soylicen lafi gecerse soylersin

İlgili sorular

+19 oy
38 cevap 1,921 göst.
12 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde gamzeozbk58 (1,830 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 764 göst.
23 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 526 göst.