+1 oy
158 göst.
önce Diğer kategorisinde (368 puan) tarafından

Artık çok yoruldum hersey üzerime üzerime geliyor esim bir gram yardımcı olmuyor hicbirsekilde geliyor yemegi yiyor yatıyor cocuk üzerine gidince yoruldm ben zaten diyor eve geliyor surat bes karış herkes diyor çok mutlusun esin çok iyi falan ulan gelin bide bana sorun onu çok yoruluyormis ben bütün gün ne yapıyormuşum ki evde sabah gec saatlere kadar yatiyormusum cocuk uyumayınca mecbur bekliyorum geç yatıyorum artık yoruldm arkamda duracak kimse yok 

7 Cevaplar

0 oy
önce (2,876 puan) tarafından

Böyle bir konuyla baş edemezsin ne yazıkki sen sert bir şekilde tavır yap ona seni kaybetme korkusu varsa geri çeker kendini zaten 

önce (368 puan) tarafından

Yok malesef korkusu gidersen git diyor oda biliyor çünkü gidecek yerimin olmadigini

-Reklam-
0 oy
önce (6,187 puan) tarafından

Allah yar ve yardımcın olsun inşallah umarım eşin yaptığı hatadan tez vakitte döner 😕

Umarım arada yas farki olunca demekki böyle oluyormus

Ne kadar yaş farkı var ki kardeşim 

16 yas var

Kız sen kaç yaşındasın 

Şuan 25 yaşındayım  esim 39 yasinda sayıyı yanlış söylemişim canım 

Çok gençsin yaa neden o kadar büyük biri ile evlendin ki 

Aileden dolayı canım 

Yazık sana gülüm yaa umarım eşinin aklı başına gelir inşallah 

0 oy
önce (3,882 puan) tarafından

Aynıyız bacim benim son postumu okusana 

Bende dertliyim valla

Okuyorum canim

0 oy
önce (104 puan) tarafından

Valal canm bende aynı senin gibiyim aynı kaderi yaşıyoruz benim de eşim aynizi hatta bu gece  caısti saat 9.55 gece telefon Ali elin eoyun oynamya başladı taa saat 12.30 kadar sonra çıktı girdi yatağa uyudu

Al işte hepsi mi aynı yaa neden yani büyüme şeklinden iste erkekler yapamaz erkekler ise gider bu zihniyette insanlar ondan bence 

önce (104 puan) tarafından

Erkekler yapar erkektir bişey olamz bu düsüncedeler hep

0 oy
önce (79 puan) tarafından

Benimki de arada sırada yardım ediyor ama işi çok ağır ve benim çocuğum yok çalışmıyorum ama gene de evim büyük temizlik yemek bile beni yoruyor A dan Z ye onun yapabileceği işler bile bazen bende oluyor cocuk yok calismiyor diye belki bu sebeple fazla yardım etmiyordur. Çocuk olursa da etmezse diye içim içimi yiyor ama benim çünkü o zaman  durum başka olur ama bence eder o zaman. Arada sırada ettiği yardım bile beni çok rahatlatıyor. Birde biraz daha yardım etse kimbilir ne kadar rahat olurum. Cam silen süpürge açan eşler duyuyorum mesela nerdeee perdeyi bile merdiven koyup ben takıyorum gözünün önünde sesini çıkarmıyor dur sen demiyor istesem yapar hemen anında kalkar ama bendede bir huy var gözü görmüyor mu gelsin yapsın derim hep içimden...

0 oy
önce (34 puan) tarafından

Aslında böyle konuya baş edebilirsin o yoruluyorsa sende yoruluyorum ama anlamaz çünkü annesi beklemiş seni annesi gibi iş güç yap tek fark cinsellik bunu kendine yapma sen bireysin al çocuklarını git  gez kendine eve kapama kendini eve kapattigin için seni kiskanmaz seni kaybetmekten korkmaz bireyligini göster suslen mesela eşin için degil kendin için bak ben çalışıyorum sabah eve geliyorum çocukla ilgileniyorum kendime de zaman ayırıyorum ark buluşuyoruz geziyorum tozuyorum sen onun edişin annesi değilsin bireysin bunu önce bilmelisin 

Çokta güzel yazmışsın işte ben dışarı çıkıp gezmedgm için biryere sürekli kendiyle gittiğim için oluyor haklısın 

önce (34 puan) tarafından

Aynen öyle canım beni sakın yanlış anlama ama erkekler bizleri bir müddetten sonra annesi gibi görürler çünkü bütün gün evde onlara hizmet ederiz kendimizi onlara adariz anneleri gibi o yüzden bunu ona hissettirme tek başına çık o nasıl çıkıyorsa sende cik minnet etme 

0 oy
önce (1,057 puan) tarafından

Benim eşim tek çocuk varken eve gelir sürekli çocukla ilgilenirdi daha sonra ikinci çocuğumuz oldu araları 21 ay olduğu için dolasıyla yorgunluğumuz tam bitmeden olduğu için yani tam rahata erdiğimiz dönemde yeni bi bebek hem beni hem eşimi zorladı ikinci çocuğumuz 4.5 aylık olduğunda eşim çocuklardan ilgiyi tamamen çekti ilk oğlumla çok ilgilendirdi oysa nedenini sordum yoruluyorum bazen kafam kaldırmıyor dedi haklısın ama onlarında sana bana ilgilene ihtiyaçları var ben gündüz işlerimi bırakıp onlarla oynuyor uğraşıyorum ama özelllikle büyük oğlumuz tam ilgi yaşında benden sıkılıyor seninle oynamak istiyor dedim ondan sonra çok yorgun olsa bile yarım saat bir saat ilgilendi bir kaç ay böyle devam etti sonra yine ilgilenmeyi azalttı hatta bir kere banyoya girdim siz oynayın dedim büyük oğluma telefon vermiş küçük oğluma tv açmış bende üzüldüm biraz da sinirlendim hemen üzerimi giyinip odaya geçtim bundan sonra anne baba çocuk saati yapıyoruz dedim o ne dedi eşim bundan sonra akşamları bir saat çocuklarla oyun oynama saati yapacağız dedim ilk baş bi of püf dedi elinden telefonunu aldım kapattım benimkini de aynı şekilde ondan beri anne baba çocuk saatimiz vardır bizim bir saatimizi sırf çocuklarla oynayarak geçiriyoruz çok yorgun olduğu zaman yanımıza uzan yat yatarak oyna diyorum kaçmaya çalışsa bile hemen bi çözüm buluyorum hergünr farklı bi oyun planlıyorum mesela yorgun değilse ebeleme saklambaç oynuyoruz yorgunsa garaj yapma bebek uyutma boyama ya da aktivite kitabı veriyorum en olmadığı zaman çocukların önüne kitap koyup babanız ve benim için bir kitap seçin diyorum büyük oğlum seçip veriyor ilk eşim sonra ben okuyoruz vakit bittiğinde ya uyku saatleri oluyor hadi yatağa diyorum ya da siz oynayın şimdi diyor kalkıyoruz yanlarından bence sizde eşinize bu yöntemle yaklaşabilirsiniz bende dediğim gibi bi dönem bu olaya maruz kaldım o yüzden detaylıca anlatmak istedim 

Denedim canım uğraşma benimle diyor sonra eve gelen insanlara yansıyor sinirimsitresim bütün hıncımı çıkarmak istiyorum üzerinde bu kadar umursamaz olduğunu bilseydim ah ah nasıl olacak hiç bilmiyorum çok teşekkür ederim bu kadar uzun yazmışsın ellerine saglik

İnan çok iyi anlıyorum bende bir dönem dediğin gibi sinir stres yaşıyordum eşimin yardım etmeyi bırak çocuklara gerekli ilgiyi vermediği için üzülüyordum sonra sinire dönüşüyordu işte hani yardımı geçtim ama çocuk bu ilgi bekliyor diyordum kendimce kaç kere kızarak anlattım sesimi yükselttim en son oturup adam akıllı sakince olanı anlattım değişti şükür diyorum ya bazen kaçmaya çalışıyor bir kere kaçsa hep kaçar biliyorum o yüzden müsade etmiyorum ama senin eşin demekki daha instçı anlayışız birisi Allah yardımcın olsun 

Evet çok anlayisiz biri hafta sonları dışarı çıkalım bunalıyorum evde diyorum yok başım ağrıyor diyor yok çıkamam diyor hafta sonuna geldi yaa şimdi yandık sinirinden gecilmez

Aa kendi başını yesin yani bazı erkekler böyle ya bi sinir bi sinir neye yarıyor acaba kalp kırmaktan kendinden soğutmaktan başka anlam veremiyorum sana tavsiyem eşinin yaptıklarını umursama bile yatıyor mu yatsın neden yatıyorsun bile deme çocuğunla ilgilen onun yanında daha fazla ilgilen hatta umursama yokmuş gibi davran genelde umursamaz olan erkekler bir an da böyle bi tepki görünce yumuşuyorlar 

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 600 göst.
+2 oy
9 cevap 362 göst.
21 saat önce Aile & Aşk kategorisinde Esmer ghh (37 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 172 göst.
3 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Habibe1 (237 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 172 göst.
9 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (8,987 puan) tarafından soruldu