+2 oy
417 göst.
önce Moda kategorisinde (467 puan) tarafından

Şimdi kızlar nerden başlım bilemedm benm kızım var büyük onu özel kreşe göndermeye basladm yazından beri ve kziim sosyalesti arkadaş edindi öğretmenini sevdi ve hergun okula gitmek istyr yani benm kaynana ve görümce aynı evde yaşıyorlar evde kalmış yani evlenmemis görümce var,neyse benm eşim 1 hafta önce işten gelince 10 dk geçince hemn dediki kızımızı özel kreşin yanında devlet anaokulu var ona gönderelim dedim hayırdır aklına bu nerden geldi dedim .dediki eltimin kızı var o oraya gitms memnundu guzl öğrenim alms vs bende dedimki kendi okuluda guzl kizimin büyüyünce bakarz dedim ama aklımdan kaynanamlar gil söyledi geçti ama şimdi eşime deseydim bana diyecek sen iftira atyrsn duymamışin etmemisn nerden çıkardın diye .neyse bende dün gittim kaynana gile baktm ikisi görümce ve kaynana dyrki okulun yanındaki okula götür abime demişiz tm dedi diğer kizinda büyüyor ikisini bir oraya gönder dedi bende dedimki ben memnunum dedim önemli olan bu kaynanamda gönder gönder oraya gelinin kızı gitmiş başaralı vs dedim bananne onun kızından dedim neyse eve geldim aksm kavga cikmasn diye ses etmedim ama söylemeden de edemiyecgom .kocama dedimki bak kocam kendi aklınla kendi dusuncelerin yok mu kendi aklın yoksa deki biz beraber karar veryrz yâda evliligimize burnunuzu sokmayın karışmayın diyemedin mi dedim baktm bagiryr sesini yükseltiyor eee anaokul gelince ztn gitmick mi ki dedim gidecek senin ailene ne oluyr dedim yazın kışın ben goturyrm hastalikta sağlıkta ben ilgileniyrm eee akıl vermeye gelince senin ailen başı cekiyr dedim bir daha derlerse kalplerini pis kırarım dedim . baktm bana dyr sen biliyrsn ne öğrenmisn bilmyrm ne çekti gitti mesj attım dedimki haklı çıkmak için inek gibi bağırma bir daha haksizin sinirlerim bozuldu akıl verin vallahi sürekli onlar yüzünden kavga edyrz hep onları haklı görür daha bilgili vs gorur dedidm kimsenin aklına ihtiyaçim yok bir siz akilisiniz bir siz her boku biliyrsnz dedim beli beli dedim 

11 Cevaplar

+9 oy
önce (20,510 puan) tarafından

Çok aşırı ısrar etmemişler sanırım. Oraya gönderin diye kendilerince akıl vermişler. Ortada sorun yokken eşine kendi aklın yok mu falan dersen kizabilir. Normal. Artılarını eksilerini daha düzgün bı şekilde konussaydiniz keşke. 

Ayrica bekar gorumcene evde kalmış demen hiç hoş olmamis

önce (384 puan) tarafından

Yorumlarınız bu kadar güzel olmak zorunda mı 💐💐

Kaç defadır denk geliyorum ne kadar güzel kırmadan dökmeden açıklamalar yapıyorsunuz ♥️

önce (3,028 puan) tarafından

Ben de o kısmına çok üzüldüm. Evde kalmış çok çirkin bir sıfat. Post sahibi evde kalmamış fırsat mı yakalamış oluyor... 

+1

@Morsepet çok teşekkürler dostum 🤗 

@indigo bazı insanlar evlenmiş olmayı bir marifet zanneder. 

önce (384 puan) tarafından
+1

Asıl ben teşekkür ediyorum bu kadar naif olduğun için canım 🌺🌺

❤️ Bazen içimden panter cikabiliyo ama 🤣🤣🤣 bana belli olmaz 🤣

-Reklam-
+2 oy
önce (7,987 puan) tarafından

Devlet anaokulu olunca ne oluyor ki bu kadar öfkelenecek ne var anlamadım. Bende olsam özele para vereceğime devlete gönderirim 

önce (467 puan) tarafından
+1

Benm ki özel devlet değil şimdi kocam gelip fikir veryr mesela tamamı bende bakrz yâda onayladigim olur bir bakyrm kaynanamlara gidince kocana dedik dyr bence cinnet gecyrm karismayin sizine annesi babası varken size akıl vermek dusmyr dyrm kaç defa tartıştım kustuk kaç ay ama kocam da hayır diyemeyrm dyr bende dyrmki onalra tavuk bana gelince mi aslan kesilyrsn izin vermme dyrm sinir olduğum kendi aklın yok mu çocuk benm çocuğum onların hak sahibi yok cocuklarimda 

+1 oy
önce (3,077 puan) tarafından

Yani yazdıklarına gore aslinda kötü birşey göremedim. Ogrenim olarak guzelse size daha az masraf olur diye demislerdir. Sanki onlar ne derse desin batıyor biraz fazla mi tepki veriyorsjn? Sonucta hayir derseniz hayır yani. Oneride bulunmuşlar, eşin de sana soylemis o kadar. Kavga edip tartisacak birsey yok bana gore

önce (935 puan) tarafından

Arkadaş hayır demişsin zaten. Ben de birşeye hayır desem ve karşımdaki ısrar etmeyeceksin devam etse patlarım. Sen de patlarsın

Sürekli sueekli otu boku 50 defa dyrlar ben hayır dyrm ya arkamdan eşimi dolduryr ikna etmesi için beni ama eşimde bana annem demiş demiyr ben oraya gidince anliyrm eve gelince de aklın yok mu senin dyrm senin ailene ne olur dyrm çünkü biz evliyz onlarla değiliz dyrm 

Ben konusma tarzina göre yorumladim, gorumcene evde kalmis filan diyorsun, yani tek tarafli defil bana gore, bastan beri uyuzsun onlara belli ki. 1 kere de deseler batiyor bana gore, ve esine de cok hos olmayan seyler dersen tabi ki tepki verir. Iki tarafli dinlemek lazim bana gore.

Evet cnm onlar birşey derse bana Batiyr nefret edyrm onlardan faydalri yok zararlarida olmasın eşim anneci olunca ztn kıyameti koparyrm hani bjz evi iki kişilik yonetyrz onlara ne dyrm onlar geçen saat alms 1000 TL ye ztn benm kızımin kresi az birşey eksiktir üstüne birz daha eklesn kreş parası ztn kendi aldıklarina ettiklerine bakmyrlar evime gelir o niye burda niye bu böyle ama hâlbuki aynısını onlar yapar bense ztn ben mi temizlicm banane derim karışmam onalr bende hakimiyet kurmak istyr buna hiçbir zmn izin vermedihim için aramızı bozmk için elinden geleni yapyrlar

Tabi evine mudahale etmelerine izin vermemen normal. Gel gorki buyukler seviyor herseye laf etmeyi, he de geç, sıkma canını, esinle bos yere arani bozma

+1 oy

Büyüğe hangi imkanlar sağlandıysa diğerine de aynı imkanlar sağlanmalı. Bu kadar basit

önce (2,151 puan) tarafından

Ben çevremde 2-3 ailede gördüm büyüğü özele gönderip küçüğü göndermeyen. O kadar şaşırdım ki ama insanlar sasirmami garip bulmuştu.

Ben ikisini bu sefer bir gönderecem onlarda işte gindermim diye önünü kesmeye çalışyrlar simdiden

@Alfabeta sonra neden kardeş kıskançlığo

+1 oy
önce (987 puan) tarafından

Maddi durumunuza göre değişir tartışmanız mesela eşini zorlamıyorsa çocuğun için başarı oranı yüksek olduğunu düşündüğün bi okula vermen seni haklı gösterir ama sizi zorluyorsa buna rağmen gönderiyorsan eşin haklı bana göre başarı çocukla alakalıdır kurumlar sadece yol göstericidir 

Bu arada nasibi açılmamış evlenememiş birine evde kalmış demen yanlış canım

Para var cnm çok pahalı da değil ve kaynanam gil para gitmesin etmesin diye elinden geleni yapyr ama kendi harçlarını gormuyrlar benm evim ayrı onalrin ayrı karismalri ne hakla bende izin vermeyince eşimi dolduruyorlar alttan alttan bu cuma günü bana yasattiklarinin bin katını yasinlar Allah'a havale ediyorum onları Allah bildiği gibi yapsınlar inslh 

+1 oy
önce (2,151 puan) tarafından

Sorun bence devlet ya da özel değil size karisilmasi ve sürekli söylenmesi can sıkıcı. Eşinize biraz fazla tepki vermişsiniz bana göre sadece. Parası bizden çıkan şeyler için insanların yorum yapmasına ben de sinir oluyorum. Ben özelde doğurdum, kayınvalidem de güya başkası için diyor ki bir de özelde doğurma çıktı, devlette dogurunca ne oluyor. Biz gittik doğurduk işte. O zaman ben de inanılmaz sinir olmuştum 

Evt cnm tam olarak sorun. Bu bir bakyrm eşimle konusyrm guzl konusyr bazı şeylerini onaylıyorum olur diyrm bjr bakiyrm kaynanam gil demiş diye dyr ve otomatikmen hayır dyrm kavgada çıksa kan da çıksa hayır dyrm birde ben reziligini cekyrm okula götürüp getiryrm bir kere goturmemisler hak sahibi değiller parayı onlar vermyr ama çeneye gelince önde başı cekiyr bunu soylyrm eşimde dyrki ztn anaokulu büyüyünce gitmicek mi gidecek ztn hep kreş değil ilk okul ilk öğretim önemli ya benm kız hergun hafta sonları gitmek istyr nasıl şimdi kalkıp alıp başka okula gitsin orda bu sefer sorun yaşar istemz biliyrm kızımin huyunu para gidyr ya canları gidyr sanki onların dedim ztn bir daha burunlarını sokarsa koparırim evlendm evleneli hep kocamı doldurması akıl vermesi artık sinir hastası olcm

0 oy
önce (2,840 puan) tarafından

Seninkiler gene iyi demiş kız, geçen bende görümceme sordum kreş falan var mı diye yakın biliyordur çünkü,bana dedi ki kreşe annesi babası çalışanlar gider demez mi😂

Ay yok ben cahilim🙄

Maksat çocuk gelişsin diye düşünmüştüm🤷

Çocuk benimle evde duracağına gitsin kreşe bir şeyler öğrensin, sosyalleşsin diye 🤪

Vallahi bende öyleydim hep sinirimi eşimden çıkarıyordum, oğluma kızıyordum çok sinirliydim ama elimde olmadan tabi.

Sana hafif yazar banada öyle yazdı Selectra yazar büyük ihtimalle en hafifi o diye biliyorum.

Ben sabah bir tane alıyorum, akşam olanınkini erken almıyorum artık çok fena uyku yapıyor,yatmadan yarım saat,1 saat önce alıyorum mis gibi uyuyorum.

Eğer yazarsa sana akşam için sende öyle yaparsın,yoksa sarhoş gibi gezersin😂

Ama sabah aldığım çok iyi enerjik hissediyorum😀

+1

Birde bende böyle oluyor kimseye diyemiyorum sana soylim ya şimdi yatıyoruz sabaha kadar sağa sola dönüyor gözlerim kapalı yatakta olduğumu biliyrm ama sınırlı olduğum şeyler sürekli rüyamda canlı olarak gözümün önünde ama rüya olduğunu gözlerimin kapalı olduğunu uyumadigimi biliyrm  sabaha kadar da uyumuyorum kalkınca uykusuzm ztn 

Şaka gibi aynısı bende de olmuştu ama sana söylim hepsi stresten 🥲

Aaa gerçekten.mo şimdi bunu doktora desem deli der diye valahi doyemyrm kismeye uykusuzm bir aydır eşimde sbaaha kadar uyuyorsn nasıl uykusuzn dyr nasıl anlatsam bilemedm deli der mi diye psikiyatri randevu alım demi cnm ilk defa alicgm yanlış anlamk istemyrm Adana'da bildiğin iyi doktor var mı birde sen gidjnce herşeyi anlattın mi mesela anlat mi dyr doktor ne dyr korkyrm vakahi birz😁

Evet psikiyatriye gideceksin canım.

Neyi kafana takıyorsan bir bir anlat ona göre de ilaç yazar yada terapiste yönlendirir.

Delilikle alakası yok canım,ne insanlar gördüm doktor kapısında iyi giyinimli, okumuş vs vs başta çok şaşırdım ama öyle insanları görünce çok mutlu oldum bir yandan, yalnız değilmişim diye😅

0 oy
önce (112 puan) tarafından

Yani akıl vermişler eyvallah ama bende sana hak verdim. Evlilik iki kişilik. Bide önce eşine diyip aklına girip sonra sana demeleri olmamış. Yüzüne böyle akıl veren senin arkandan ısrar etmek için neler demişlerdir🤣. Komigime gitti kusura bakma. Akıl vermeleri. Benim param olsun bende özele gönderirim. İyi yerde okusun evladım isterim. Onların iyi olması için cabaliyorsunuz. Paranız varsa yapın. Kaynakların parasimi kalmadı ola. Eşin yardımcı olmuyor zar para konusunda. Gül geç bacım canını sıkma. Eşinle iyi ol. Diğerleri 3. Kişiler. Görümce evladı olmadığı için anlamaz belki. Ondan demiştir. Ama ben olsam bende özele gönderirim. 

Eşine kızma. Diğerlerinin istediğinde o zar ara bozmak. Yönetmek istiyolar akıllarınca. E bak ne güzel paranız var özele gönderin iyi eğitim görsün öğrensin ne güzel maşallah. onların amacı ara bozmak. Parayı kendileri yiyecek zar. Sıkma canını eşinle iyi ol. Biz anlaştık konuştuk de. Onlara kötü yönünüzü gösterme. İşleri yok sizle vurasiyolar işte. Oturup dedikodu yapmışlar. Gül geç komik yaptıkları valla sıkma canını sakin kal🤣🤣🤣

Valahi bjr ara gittim yapistim gorumcemin saçına bir o duvara bir o duvara demek hala akilanmamis dedm bir daha olursa seni damdan aşağıya atarım belanizimi sürdunuz kaynanamada pis bakış attım kesin beli öldürecek diye korktu😁

İşte bak can sıkmak amaçları. Kendilerine akıl verecek birini arıyor. Otursun kızına akıl versin. Eşinle kötü olma sen eşinle iyi ol. Bak eşin sana onların dediklerini der. Eşine değil onlara kız. Eşin bişe diyemezki anası bacısı. Ama sen dersin. Komik yaptıkları. Torunumuzu özele gonderiyolar diye sevinecekleri yerde ayıp yaptıkları. Ben sana hak verdim. Sinirlenmene. 

Aylık 1.500 TL cnm uygun baya bir uygun birde ilk cocugumuz niye iyi yere gitmek varken devlete gönderim hani örnek verim 5.6 bin olsaydı belki derdim ama şuan çok mutlu alıştı o okuldan alsam başka okula psikolojikmen arkadaşlarinj öğretmenini ariyacak belki alisamayacak

Valla ne güzel maşallah eşin taktir edeceği yerde bayada uygun fiyatı abartıldığı kadar değilmiş. 

0 oy
önce (195 puan) tarafından

Kimse kötü bişey dememiş aslında fikir vermişlerde sen biraz terbiyesizsin galiba o konuşma tarzı ne öyle özel olunca ne olacak altı üstü anaokulu eğitim ailede başlar çocukta senden gördüğünü yapar sen yanında böyle konuşursan istersen Londra'ya gönder. 

önce (417 puan) tarafından

Kesinlikle öyle ya inek ne be muhtemelen çocuğada geçmiştir insanlar hiç bişey dememiş 

önce (195 puan) tarafından

Aynen öyle valla 

0 oy
önce (417 puan) tarafından

İnek falan bu nasıl üslup ya çok kötü kosnusmaya çalışmışsn  konuşamamıssın 

Sinirden konusmadm ki valahi hala geçmedi sinirim😁var

0 oy
önce (2,211 puan) tarafından

Bu durumda ben bilirim neresi daha iyi değil size sormadım derdim geçerdim eşimede birşey demem şuan uyum sağladı ordan oraya geciremeyiz gayet iyi gidiyor derim kapatirim uzatan olursa yandı hadi bakalım ağzımızı açın çocuk benim karar benim neyin iyi olduğuna anne karar verir derim gecerim

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 575 göst.
1 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Maviboncuk (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 970 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 692 göst.
0 oy
8 cevap 408 göst.
10 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Miniminnaķ (3,454 puan) tarafından soruldu

413,150 soru

12,438,602 cevap

45,902 kullanıcı

Kategoriler

...